Monica Cismaru ∙ December 6, 2023 ∙ 4 min read

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul împodobit, după ce Moș Crăciun venea noaptea, pe furiș, când eu dormeam, și-mi pregătea surpriza care mă lăsa complet mută de încântare și de uimire. Mai târziu, când am mai crescut puțin, chiar l-am întâlnit pe Moș Crăciun, care, în schimbul unei poezii, îmi dădea cadouri mult visate- patine de gheață, portocale, jucării. Cadourile s-au transformat de la an la an și au luat forma combinelor muzicale, a CD-playerelor, a clăparilor de schi, a echipamentului de sport etc.

Cadourile s-au schimbat, dar freamătul, nerăbdarea, magia, colindele, mirosul de brad, globurile, mesele în familie și căldura cu care ne înconjurăm au rămas aceleași. Acum, la maturitate, cadourile mele înseamnă reunirea în jurul mesei alături de cei dragi, un tablou pe care îl păstrez în minte și în inimă pe toată durata anului – ne creăm amintiri pe care le prețuim mai mult decât orice obiect. O îmbrățișare, o revedere, o vorbă bună și un sfat, sentimentul de apartenență și de dragoste necondiționată – acestea sunt cadourile la care aspir – să le dăruiesc și să le primesc.

stella artois bere craciun

Ne vom lăsa cuprinși de spiritul Crăciunului în jurul bradului, vom ciocni un pahar din berea Crăciunului, Stella Artois și vom ”gusta” din atmosfera festivă de la târgurile de Crăciun din București și din Sibiu, unde Stella Artois aduce oamenii împreună.

În perioada 17 noiembrie – 2 ianuarie, Stella Artois îi invită pe toți cei care sunt din Sibiu sau care doar trec prin oraș, la un pop-up bar amplasat chiar în centrul târgului de Crăciun din Piața Mare, unde pot savura gustul rafinat al berii belgiene alături de cei dragi. Din decembrie, în timpul weekend-ului, cât și în primele două zile de Crăciun, toți cei care vin la acest eveniment pot alege să-și creeze amintiri magice la photo-corner-ul tematic. De asemenea, la Les Ateliers Artois pot pregăti ceva pentru cei dragi: urările de bine vor lua forma unei scrisori scrise de mâna, caligrafic, de un artist local, astfel încât mesajul să fie cât mai special.

În București, la Streetmas, un alt târg de Crăciun, cu notă ușor neconvențională de această dată, care are loc în strada Lipscani 17 în primele trei săptămâni ale lunii decembrie, Stella Artois oferă un set-up de poveste pentru cei care își doresc o amintire foto specială.

„Ocaziile speciale trăite alături de cei dragi au fost dintotdeauna un pilon important în strategia brandului nostru, așa că suntem entuziasmați să fim parte din povestea sărbătorilor de iarnă. Ne bucurăm să aducem magia Crăciunului și gustul berii de calitate belgiană și anul acesta la târgurile de Crăciun din Sibiu și București”, spuneVirginia Radu, Senior Brand Manager.

„Stella Artois este o bere cu totul specială, dedicată momentelor memorabile petrecute alături de cei dragi. Anul acesta aducem povestea Stella Artois mai aproape de cea a Crăciunului și ne bucurăm să fim aproape de consumatori, atât în București, cât și în Sibiu”, completează Andreea Ropotan, Brand Manager.

Povestea berii care s-a născut de Crăciun

În spatele brandului Stella Artois se ascunde povestea „berii de Crăciun”, o tradiție care își are originile acum 600 de ani în Belgia. În 1366, a fost înființată fabrica de bere De Hoorn (cornul în neerlandeză), devenind în 1717 Artois, odată cu preluarea de către Sébastien Artois.

În 1926, a apărut Stella Artois, o ediție limitată a berii Artois, creată ca un dar de Crăciun pentru locuitorii din Leuven. Simbolul Crăciunului, steaua, a rămas în numele berii și a continuat să strălucească până în zilele noastre.

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…