Monica Cismaru ∙ December 6, 2023 ∙ 4 min read

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul împodobit, după ce Moș Crăciun venea noaptea, pe furiș, când eu dormeam, și-mi pregătea surpriza care mă lăsa complet mută de încântare și de uimire. Mai târziu, când am mai crescut puțin, chiar l-am întâlnit pe Moș Crăciun, care, în schimbul unei poezii, îmi dădea cadouri mult visate- patine de gheață, portocale, jucării. Cadourile s-au transformat de la an la an și au luat forma combinelor muzicale, a CD-playerelor, a clăparilor de schi, a echipamentului de sport etc.

Cadourile s-au schimbat, dar freamătul, nerăbdarea, magia, colindele, mirosul de brad, globurile, mesele în familie și căldura cu care ne înconjurăm au rămas aceleași. Acum, la maturitate, cadourile mele înseamnă reunirea în jurul mesei alături de cei dragi, un tablou pe care îl păstrez în minte și în inimă pe toată durata anului – ne creăm amintiri pe care le prețuim mai mult decât orice obiect. O îmbrățișare, o revedere, o vorbă bună și un sfat, sentimentul de apartenență și de dragoste necondiționată – acestea sunt cadourile la care aspir – să le dăruiesc și să le primesc.

stella artois bere craciun

Ne vom lăsa cuprinși de spiritul Crăciunului în jurul bradului, vom ciocni un pahar din berea Crăciunului, Stella Artois și vom ”gusta” din atmosfera festivă de la târgurile de Crăciun din București și din Sibiu, unde Stella Artois aduce oamenii împreună.

În perioada 17 noiembrie – 2 ianuarie, Stella Artois îi invită pe toți cei care sunt din Sibiu sau care doar trec prin oraș, la un pop-up bar amplasat chiar în centrul târgului de Crăciun din Piața Mare, unde pot savura gustul rafinat al berii belgiene alături de cei dragi. Din decembrie, în timpul weekend-ului, cât și în primele două zile de Crăciun, toți cei care vin la acest eveniment pot alege să-și creeze amintiri magice la photo-corner-ul tematic. De asemenea, la Les Ateliers Artois pot pregăti ceva pentru cei dragi: urările de bine vor lua forma unei scrisori scrise de mâna, caligrafic, de un artist local, astfel încât mesajul să fie cât mai special.

În București, la Streetmas, un alt târg de Crăciun, cu notă ușor neconvențională de această dată, care are loc în strada Lipscani 17 în primele trei săptămâni ale lunii decembrie, Stella Artois oferă un set-up de poveste pentru cei care își doresc o amintire foto specială.

„Ocaziile speciale trăite alături de cei dragi au fost dintotdeauna un pilon important în strategia brandului nostru, așa că suntem entuziasmați să fim parte din povestea sărbătorilor de iarnă. Ne bucurăm să aducem magia Crăciunului și gustul berii de calitate belgiană și anul acesta la târgurile de Crăciun din Sibiu și București”, spuneVirginia Radu, Senior Brand Manager.

„Stella Artois este o bere cu totul specială, dedicată momentelor memorabile petrecute alături de cei dragi. Anul acesta aducem povestea Stella Artois mai aproape de cea a Crăciunului și ne bucurăm să fim aproape de consumatori, atât în București, cât și în Sibiu”, completează Andreea Ropotan, Brand Manager.

Povestea berii care s-a născut de Crăciun

În spatele brandului Stella Artois se ascunde povestea „berii de Crăciun”, o tradiție care își are originile acum 600 de ani în Belgia. În 1366, a fost înființată fabrica de bere De Hoorn (cornul în neerlandeză), devenind în 1717 Artois, odată cu preluarea de către Sébastien Artois.

În 1926, a apărut Stella Artois, o ediție limitată a berii Artois, creată ca un dar de Crăciun pentru locuitorii din Leuven. Simbolul Crăciunului, steaua, a rămas în numele berii și a continuat să strălucească până în zilele noastre.

Related Posts

Balcicul artistic interbelic se întoarce la Balcic 

În jurul aniversării a 100 de ani de la începerea construcției la palatul de la Balcic al Reginei…

Cum sună cea mai nouă piesă semnată Irina Rimes: ,,Dulce amară”

Irina Rimes lansează piesa ,,Dulce amară”, o poveste despre o femeie legendară, o apariție la fel de spectaculoasă ca…

Fără telefoane la concertele lui Bob Dylan

Celebrul Bob Dylan vrea să revină la vremurile în care oamenii veneau la concerte doar pentru muzică. Pentru…

Chef Cătălin Scărlătescu gătește în această seară pentru tine, la MEDUSA

Cătălin Scărlătescu vă așteaptă în această seară cu cele mai gustoase preparate mediteraneene, la una dintre cele mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atras atenția,…

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…