Monica Cismaru ∙ March 23, 2022 ∙ 8 min read

Fiecare femeie este unică în felul ei, iar personalitatea acesteia poate fi adesea plină de contraste: uneori vulnerabilă, alteori puternică. Iar, câteodată, e un amalgam de emoții și trăiri intense. Și tocmai această complexitate face parte din frumusețea și forța femeilor.

Samsung crede că fiecare femeie are o poveste de spus și o voce puternică ce merită auzită și respectată. O idee pe care Samsung și Musette au dus-o mai departe, completând colecția de genți din piele inspirate de Galaxy Z Flip4 cu un nou model îndrăzneț și ingenios – geanta în ediție limitată „Flip The Contrasts”. O nouă geantă care te încurajează să fii tu și să îmbrățișezi tot ceea ce reprezinți, fără teamă și rețineri.

Foto: Sânziana Iacob

“Din punct de vedere vestimentar, deși toată lumea crede că mă îmbrac doar colorat, eu mă consider un cameleon. Azi sunt diafană, mâine sexy, poimâine sunt elegantă într-un outfit all-black, săptămâna viitoare pot să ies din casă atât de ”extra” încât ai spune că merg la un festival, apoi trei zile nu mai am chef să mă aranjez și stau în trening, nemachiată. Nu există un singur stil care mă caracterizează, ci foarte multe contraste, care adunate, înglobează personalitatea mea jucăușă. Exact precum cel mai frumușel telefon din Galaxie”, spune Sânziana Iacob, personalitate social media și brand ambassador Samsung.

foto: Sânziana Iacob

Pe scurt, regula e ca nu e nicio regulă! Ai curajul să-ți manifesti diversele valențe și amalgamul de emoții care compun o personalitate complexă și completă. Fie că-ți place să te exprimi prin intermediul stilului vestimentar, al cuvintelor, al emoțiilor, al trăirilor, dă-ți voie să fii liberă de constrângeri și-ți arăți diversele laturi, fii multidimensională și dă-ți timpul necesar să te înțelegi tu pe tine însăți și, astfel, și ceilalți te vor vedea la fel.

”Inovația, creativitatea și schimbarea se nasc din vulnerabilitate”, spune celebra autoare Brené Brown, iar noi nici că putem fi mai în asentiment.

samsung flip

Ia-ți timpul sa privești în interiorul tău și să vezi esența femeii din tine – azi delicată, mâine agitată ca o furtună, sensibilă și puternică în acelasi timp. A trecut vremea în care alții ne spuneau ce putem face. Noi suntem singurele persoane care ne putem pune limite sau putem distruge orice bariere – fie că e vorba de aspectul personal sau de cel profesional. E în regulă să-ți ia timp pentru a te hotărî ce să comanzi la restaurant, e în regulă să te răzgândești, e în regulă să aștepți, e în regulă sa fii impulsivă sau retrasă, e în regulă să porți machiaj la sală și Da! e în regulă să ai sute de perechid e pantofi și de genți! E în regulă să nu te pricepi să schimbi roata de rezervă, dar să știi când să încurajezi pe cineva care are nevoie, e în regulă să te temi de păianjeni în timp ce escaladezi munți, e în regulă să spui ce gândești, e în regulă să amâni și e în regulă să acționezi. E în regulă.

samsung flip

Samsung iubește contrastele și complexitatea feminină, și tocmai de aceea devine susținătorul numărul 1 al acestora, ducând mai departe parteneriatul cu Musette. Creează o geantă unică, dedicată celor care au curaj să dea flip contrastelor și să-și urmeze pasiunile, fără să le pese de prejudecățile celor din jur. Un telefon și o geantă care se adaptează oricăror situații, așa cum sunt și femeile.

Dă „flip” contrastelor cu vedeta lunii martie din colecția capsulă Samsung x Musette, inspirată de Galaxy Z Flip4

Geanta în ediție limitată „Flip The Contrasts”, realizată în culoarea roșie, este îndrăzneață și încurajează femeile să îmbrățișeze tot ceea ce le definește ca femei.

Galaxy Z Flip4 este telefonul a cărei frumusețe a inspirat deja o mulțime de colecții din lumea modei, natura sa duală fiind cea care a dus inspirația pentru colecția de genți capsulă la un nou nivel.

samsung flip

Conceptul „Flip The Contrasts” vine ca un manifest pentru multitudinea de contraste care există în fiecare femeie. Aceasta este delicată și puternică în același timp, iar cele două laturi se completează reciproc în infinite ocazii, așa cum este și Galaxy Flip4: fermecător la exterior, dar extrem de puternic la interior.

„Credem că femeia modernă trebuie să țină piept multor provocări și uneori, temerile, societatea, responsabitățile sociale sau profesionale o fac să uite cum este ea în întregul ei, fragilă, dar puternică, cu o forță imensă de adaptabilitate, cu o personalitate contrastantă. În fiecare femeie există contraste și credem că este timpul ca acestea să fie descoperite și acceptate. Și ca să întărim acest lucru ne-am gândit să-i oferim și elementul care să o inspire – noua geantă care o face să dea flip contrastelor, inspirată de un telefon la fel de contrastant, Galaxy Flip4, care e mai mult decât un accesoriu, este parte din stilul fiecărei femei, indiferent de moment sau de ținută”, declară Simona Panait, Director de Marketing Samsung Electronics România și Bulgaria.

Gențile din colecția capsulă realizată alături de Musette sunt de dimensiuni mici, în ton cu trendul de microgenți care a luat lumea modei cu asalt în ultimii ani. Vedeta lunii martie este la fel de mică, dar cu un extra spațiu creat astfel încât să se potrivească întocmai nevoilor femeii indiferent de momentul zilei.

„Ne-am bucurat de succesul colecției Flip The Design Rules, dedicată celor care resetează trenduri și norme. Ca o continuare simbolică, sărbătorim contrastele care se regăsesc în fiecare femeie. La fel ca telefonul Galaxy Z Flip4, a cărui natură duală ne-a inspirat, fiecare femeie delicată are o latură puternică. Și fiecare femeie puternică are o latură delicată. Geanta în ediție limitată “Flip The Contrasts” va exista doar în culoare roșie, o culoare puternică și pasională. Are două tipuri de baretă, una aurie și cealaltă multicoloră, tocmai pentru a răspunde preferențelor contrastante ale femeilor”, spune Cristina Bâtlan, CEO Musette.

Geanta în ediție limitată „Flip The Contrasts” vine să completeze seria lansată anul trecut, în decembrie, în cele cinci variante de culori: negru, alb, bej, mov și piersică.

Prin această colaborare, Samsung și Musette, lideri de piață în domeniile în care activează, reușesc să îmbine în mod armonios inovația și funcționalitatea cu un design ieșit din tipare. Cele două companii își propun să schimbe perspectiva utilizatorilor asupra modei și a tehnologiei deopotrivă, într-un mod care să răspundă totodată nevoilor lor de astăzi.

Noua geantă în ediție limitată „Flip The Contrast”, va putea fi achiziționată fizic, din 14 magazine Musette din toată țara sau din cele 6 magazine Samsung Experience Store, precum și online, de pe musette.ro sau de pe aplicația Musette (disponibilă pe Android), începând cu data de 17 martie.

Related Posts

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…