A List Magazine ∙ June 3, 2024 ∙ 2 min read

Urania Cremene a lansat noua sa carte de parenting: un ghid esențial pentru părinții care își doresc copii echilibrați. Aceasta este prima sa carte-interviu, scrisă în dialog cu Florentina Fântânaru, jurnalistă, autoare și realizatoare de emisiuni.

Urania Cremene, recunoscută ca unul dintre cei mai influenți și apreciați experți în parenting din România, anunță lansarea mult așteptatei sale noi cărți, „Provocările părinților de azi”. Această carte reprezintă un ghid complet și indispensabil pentru părinții care doresc să crească copii echilibrați și încrezători.

Cu o experiență vastă în consilierea și sprijinirea părinților, Urania Cremene își folosește cunoștințele acumulate și empatia pentru a oferi sfaturi practice și strategii eficiente. Noua sa carte abordează provocările zilnice ale parentingului modern, oferind soluții concrete pentru a construi relații armonioase și sănătoase cu copiii.

De ce au NEVOIE, mai exact, copiii, și cum putem noi, părinții, să le satisfacem nevoile?

Răspunsul la această întrebare, dar și la cele mai arzătoare întrebări ale părinților, se găsesc în noua sa carte!

„Părinte iubitor și îngrijorat, nu te teme, sunt lângă tine la fiecare pas! Noua mea carte este aici pentru toate momentele când te vei întreba dacă ceea ce faci este bine pentru copilul tău, pentru toate clipele în care te vei îndoi de puterea ta și pentru toate momentele în care vei avea nevoie de un sfat”, spune Urania Cremene.

Prin paginile acestei cărți, Urania împărtășește din experiențele ei personale, oferă sfaturi validate de experți și prezintă cele mai recente cercetări în domeniul parentingului. Cartea este scrisă cu sinceritate și pasiune, devenind un partener de nădejde pentru părinți în călătoria lor de a crește copii bine pregătiți pentru viață.

„Provocările părinților de azi” îți oferă resursele ce te vor ajuta să pui fermitate și blândețe acolo unde părinții noștri au crezut că doar severitatea „îi face pe copii mari.” Cartea este ghidul care te transportă de la incertitudini, frustrare și epuizare, la siguranța că știi ce ai de făcut în relația cu copilul tău.

„Această carte este mai mult decât un simplu ghid; este un prieten de nădejde, un mentor plin de înțelegere și o sursă constantă de inspirație. Împreună, putem transforma fiecare provocare într-o oportunitate de creștere și învățare, atât pentru tine, cât și pentru copilul tău,” adaugă Urania Cremene.

„Provocările părinților de azi” este disponibilă în librării și online, pe www.bookzone.ro, oferind acces facil la resursele și sfaturile valoroase ale Uraniei.

Related Posts

6 lecturi ușoare, de plajă

Din geanta de plajă nu trebuie să lipsească, pe lângă loțiunea SPF, o carte în paginile căreia să…

Cum gestionăm greutatea în vacanță? Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates oferă sfaturi pentru mese echilibrate și activități benefice

Vacanța este un momentul perfect pentru relaxare și distracție, dar majoritatea oamenilor își exprimă adesea îngrijorarea cu privire…

Vedete prezente la nunta anului, din India

O mulțime vedete au fost invitate la nunta anului, dacă nu a secolului, din India, dintre Anant Ambani…

Gazpacho de mango. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Gazpacho de Mango e o variantă exotică la clasica supă rece spaniolă-Gazpacho. Dulceața și aromele tropicale se împletesc…

Sting, cu soția în vacanță. Ce țară din Europa au ales pentru această vară

Sting și Trudie au una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz. Trudie Styler este căsătorită cu celebrul…

Cum arată „dieta” ta financiară? Faci excese sau te uiți atent la Gogoașa de Cheltuieli? 

„Ei bine… eu cred că nici nu-ți dai seama cât de mulți bani cheltuiești pe cafea și pe…

Charlize Theron își deschide studio de dans

Charlize Theron (48 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător, după ce, timp de câteva săptămâni, a…

Christina Applegate, actrița care suferă de scleroză multiplă, își scrie memoriile

Christina Applegate, 52 de ani, actrița cunoscută mai ales datorită serialului Familia Bundy, în care a interpretat rolul…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca in fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atrat atenția!…

Halle Berry și Glenn Close, într-un nou serial alături de Kim Kardashian

O echipă eterogenă se compune pentru un nou serial pe teme legale. Halle Berry, Glenn Close și Kim…