Monica Cismaru ∙ January 26, 2022 ∙ 5 min read

Îmi place să cred despre mine că sunt o persoană activă și preocupată de un stil de viață sănătos și încerc să respect un program de mișcare și de alimentație care să mă mențină într-o formă bună (pe cât posibil). Așadar, am acasă diverse aparate de fitness (bandă de alergat și aparat de făcut abdomene) și urmez ore de Pilates la un centru specializat, îmi organizez atent mesele și încerc să petrec cât mai mult timp în aer liber – iarna la munte, la schi, și vara la mare, unde înot.

casti jabra

Pentru a-mi face activitatea fizică indoor și outdoor cât mai plăcută, încerc să mă dotez și cu diverse gadgeturi care să-mi alunge plictiseala sau lipsa de chef cu care mă confrunt uneori (cui nu i se întâmplă?) și să mă motiveze. Pentru mine, cel mai bun catalizator, mai ales la exercițiile cardio – alergare sau mers pe jos în ritm alert – este muzica. Am de ceva timp abonament la Spotify și îmi updatez permenent playlist-urile, deoarece muzica mă ajută cel mai mult și mă ține într-un ritm alert. De fapt, am observat că muzica potrivită e cea mai bună metodă să-mi duc la bun sfârșit sesiunile de alergat, care nu sunt cel mai ușor lucru pentru mine.

casti jabra

Iar pentru acest lucru, am nevoie de o pereche de căști care să mă ajute în acest sens: trebuie să fie comode de purtat, să se fixeze bine în urechi, mai ales când alerg, să nu duc grija că or să-mi cadă, să se audă muzica bine, să le pot regla fără prea mare efort în timpul antrenamentului, să aibă opțiunea de Noise Cancelling când lucrez într-un birou cu mai multi colegi gălăgioși 🙂 și, când alerg afară, să pot activa opțiunea HearThrough, pentru a rămâne conectată la ce se întâmplă în jurul meu.

E mult, e puțin ce cer, nu știu, dar știu sigur că mi-am găsit căștile perfecte pentru ce am eu nevoie, și anume Jabra Elite 4 Active. Căștile wirless  Jabra Elite 4 Active au fost lansate anul acesta și te ajută să-ți îndeplinești obiectivele pentru noul an. Ale mele s-au învârtit întotdeauna în jurul unui stil de viață mai sănătos, mai activ, cum spuneam și mai sus, și se pare că sunt pe drumul cel bun, mai ales că mă bucur de un ajutor tehnologic performant.

casti jabra

Căștile wireless in ear Jabra Elite 4 Active sunt rezistente la apă și la transpirație, designul athleisure garantează fixarea lor sigură în urechi în timpul antrenamentelor și le oferă o calitate înaltă și celor care obișnuiesc să preia apelurile telefonice astfel. Bateria asigură funcționarea lor până la 7 ore și dispun de încărcare rapidă.

De asemenea, Jabra Elite 4 Active sunt unice și prin calitatea lor de a oferi experiența Alexa Built-in sau Spotify Tap si Google Fast Pair*- când sunt pornite se realizează conexiunea cu alte dispozitive Android, iar opțiunea Spotify Tap asigură un acces mai rapid la muzică, ceea ce pe mine mă interesează in mod deosebit. 

Pentru a-i asigura posesorului maximum de concentrare, Elite 4 Active blochează zgomotul exterior când ești la sală, spre exemplu, cu opțiunea Active Noise Cancellation (ANC). Pe lângă aceasta, experiența de immersive workout music este asigurată de egalizatorul care se poate personaliza.

Căștile includ și tehnologia HearThrough pentru un plus de siguranță și sunt perfecte pentru activitatea din mediul urban, pentru ca posesorul să poată fi atent la ce e în jurul lui în timpul activității fizice outdoor.

Pentru convorbirile telefonice, Jabra Elite 4 Active sunt dotate cu 4 microfoane, protejate de o plasă specială care face ca apelurile să se audă clar și limpede.

Pe lângă confort și designul economic, căștile sunt disponibile în următoarele culori: belumarin, negru și verde-mentă.

Eu, una, sunt mulțumită că mi-am găsit ”jucăriile” potrivite pentru sport și sunt nerăbdătoare să-mi reiau antrenamentele, mai ales că am planuri mari anul acesta cu noi activități în aer liber, cum ar fi drumețiile pe munte, pentru care încep să mă antrenez încă de pe-acum și pentru care trebuie să alerg cât mai mult.

Căștile wirless  Jabra Elite 4 Active sunt disponibile aici

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …