A List Magazine ∙ May 14, 2020 ∙ 2 min read

 

În curând va împlini 71 de ani, dar arată ca o adolescentă. Vera Wang pare că a descoperit elixirul tinereții. Iată câteva lucruri despre unul dintre cei mai apreciați designeri din lume, lucruri care ne-au impresionat!

Vera Wang s-a născut pe 27 iunie 1949, la New York. La vârsta de opt ani, Vera a început patinajul artistic, iar în 1968 a participat la Campionatul de Patinaj Artistic din SUA. Faptul că a făcut sport de performanță a contribuit cu siguranță la starea sa de bine și la modul în care arată astăzi.

A ratat însă şansa de a intra în echipa olimpică a Statelor Unite, iar atunci s-a decis să-și încerce norocul în industria modei. Vera Wang a devenit o celebră creatoare de modă. Mai mult, fosta patinatoare şi-a jucat propriul rol în mai multe producţii de televiziune din America.

Întrebată care este secretul său și cum reușește să arate atât de bine la vârsta sa? „Muncă, somn, un cocktail cu vodka și nu prea mult timp stat la soare”, a răspuns Vera Wang pe contul său de Instagram.

Designerul a declarat de curând pentru revista Harper’s Bazaar faptul că s-a autoizolat în reședința sa din Miami imediat după Paris Fashion Week, alături de colegii ei. „Sunt în formă pentru că stau alături de colegii mei pentru a putea să continuăm să lucrăm și asta mă face să mă antrenez în fiecare zi.”

Vera Wang este unul dintre cei mai apreciați designeri care creează rochii de mireasă, dar mai mult decât atât. Ea le îmbracă pe câteva dintre celebritățile din Cetatea Filmului pentru evenimentele importante din viața lor. Gwen Stefani, Ariana Grande și Scarlett Johansson sunt doar câteva dintre vedetele care îi poartă creațiile.

Cât privește viața de familie, ei bine, Vera are doi copii, Cecilia și Josephine Becker, pe care îi are alături de Arthur P. Becker, cu care a fost căsătorită între anii 1989-2012.

FOTO: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…