O proprietate magnifică vizitată de Antonella Roccuzzo (soția lui Leo Lionel Messi) ar putea să devină următoarea proprietate a familiei jucătorului.

Lionel Messi va semna un contract pe două sezoane cu PSG, care îi va aduce până la 35 de milioane de euro anual, în funcție de bonsurile bifate. Și acum este în căutarea unei locuințe superbe pentru familia sa.

Palatul se află la doar 20 de minute de Paris, în locațitatea Le Vesinet din Franța, și se vinde cu suma fabuloasă de 48.000.000 EURO. Înconjurat de un parc luxos, palatul clasificat ca monument istoric, oferă 2000 m² de spații familiale și nu numai.

Proprietatea include vila principală, care dispune de mai multe săli de recepție, 4 apartamente, un cinematograf, o sală de jocuri, o piscină interioară și un teren de squash, dar și o sală de sport.

Tot aici mai există și o vilă secundară cu multe încăperi pentru personal, o casă de oaspeți de 500 m², cu 4 apartamente, garaje, toate într-un parc amenajat impecabil care se întinde pe 7000 m².

„Palatul” a fost casa marelui poet Robert de Montesqiou din 1908 până în 1921. Și mai presus de toate, generalul de Gaulle a poposit în Schitul „Palatului” în perioada 12-15 mai 1940. Rămâne de văzut dacă această proprietate cu o așa istorie în spate va deveni noua casă a lui Messi.

FOTO: Hepta

 

Related Posts