A List Magazine ∙ December 12, 2023 ∙ 6 min read

Indiferent de momentul zilei sau locul în care te afli, cardurile Visa Infinite sunt concepute să ofere experienţe unice şi acces la unele dintre cele mai exclusiviste locuri din lume, de la magazine şi restaurante de lux până la divertisment, cultură, artă și călătorii. Fie că vorbim de transferul exclusiv cu limuzina către aeroport alături de persoana iubită, acces nelimitat în zona lounge cu prietenii, sau servicii concierge pentru casă şi familie, aceste avantaje conturează o nouă dimensiune a cotidianului, în care confortul devine un stil de viață în sine, la care ai visat dintotdeauna.

Visa Infinite: experiența supremă a unui stil de viaţă exclusivist

Fiecare dintre beneficiile premium pentru cardurile Visa Infinite este conceput pentru a te bucura de experiențe luxury zi cu zi, ducând conceptul de servicii personalizate la cel mai înalt nivel. Prin intermediul Consiergo, ai la dispoziție o întreagă echipă specializată pentru a răspunde nevoilor tale, prin servicii de consultanță în regim de confidenţialitate, disponibile 24/7 din orice colț al lumii

Serviciile personalizate de concierge oferite deţinătorilor de carduri Visa Infinite includ acces imediat la experți în consultanță internațională imobiliară, care te pot ajuta să închiriezi un apartament de lux în orașe efervescente precum New York, sau o vilă la cheie pentru o vacanță cu familia sau prietenii într-o locaţie exotică.  

Asistenţa dedicată şi consultanţa acoperă cele mai diverse domenii, fie că ai nevoie de un avocat specializat în comerț online pe pieţe externe sau de unul cu experiență în domeniul proprietății intelectuale, de un specialist în comunicare, branding și relații publice pentru compania ta sau de un expert în imagine publică pentru tine. 

Experienţe unice la îndemână, oriunde şi oricând

Serviciile de concierge îţi oferă acces exclusiv la experienţe culturale memorabile, cum ar fi spectacole sold-out pe Broadway sau concerte ale unor artiști renumiți precum Beyonce, Taylor Swift și U2, la evenimente sportive de top, precum finala Ligii Campionilor, curse de Formula 1, turnee de tenis de Grand Slam, turnee de golf sau competiţii de elită în box și handbal.

Ţi-e dor de vacanţă? Indiferent dacă visezi la o vacanţă activă, cu yachting, golf sau schi, una de odihnă și relaxare sau una tematică, cu cardul Visa Infinite şi Consiergo totul devine posibil şi simplu, pentru ca tu să te bucuri de fiecare clipă alături de cei dragi. În plus, ai acces în culisele atelierelor unor artizani, ale caselor de modă și producătorilor renumiți de ceasuri și bijuterii, te poţi bucura de vizite private la prestigioase crame din Bordeaux sau Toscana și poţi participa la vizionări exclusiviste ale noilor colecții de modă lansate de branduri de lux. Şi pentru că universul Visa Premium e unul cu adevărat al experienţelor unice, poţi beneficia de servicii de personal shopper pentru a comanda pantofii Chanel dintr-o colecţie mai veche pe care nu îi mai găseşti în magazine, şi care vor fi produşi la comandă, special pentru tine.  (P)

Din lista privilegiilor exclusiviste oferite de cardurile Visa Infinite nu puteau lipsi experienţele de fine dining: rezervări la restaurante cu stele Michelin sau acces în cluburi selecte de pe Riviera Franceză sau insula Capri, unde răsfăţul culinar e completat de atmosfera relaxată sau, dimpotrivă, electrizantă.

Acces #INFINITE la serviciul de protocol VIP și fast line în regim diplomat

Dacă vacanţa încă nu s-a terminat pentru tine, poţi transforma călătoria într-o experienţă premium cu Visa Infinite. Serviciul de protocol VIP în cadrul aeroportului Henri Coandă din București se adaugă privilegiilor incluse în platforma Premium, oferind acces la culoarul diplomatic pentru posesorul cardului Visa Infinite și un însoţitor. Astfel, beneficiezi de prioritate în desfăşurarea procedurilor de control de securitate şi al paşapoartelor şi la îmbarcare, precum şi de transfer rapid cu limuzina până la aeronavă. Şi pentru a completa experienţa călătoriei, cu VIP Infinite Experiences călătorești relaxat către aeroport, în confortul oferit de o limuzină cu șofer personal, din București, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Galați, Bacău, Suceava, Craiova, Arad.

O abordare holistică pentru tine şi familia ta: sănătate, well-being, educaţie şi dezvoltare personală  

Serviciile de concierge oferite deţinătorilor de carduri Visa Infinite facilitează accesul la o gamă largă de beneficii legate de sănătate, în România și în străinătate: acces la expertiză medicală oriunde şi oricând ai nevoie, inclusiv în reţele medicale din Viena sau Istanbul, acces rapid la clinici de frumusețe precum cele ale unor medici celebri din Beverly Hills, precum şi asigurări de sănătate cu acoperire internațională premium extinsă.

Un alt domeniu important pentru tine şi familia ta, unde cardul Visa Infinite îţi vine în ajutor prin servicii personalizate, este educaţia şi dezvoltarea personală, fie că e vorba despre informaţii şi consultanţă cu privire la condiţiile de acces la cele mai bune licee sau facultăţi din lume, despre cursuri de fotografie, pictură, dans, actorie sau limbi străine pentru copii și adulți, sau despre lecţii private de golf, tenis, scrimă sau echitație.

Planurile mărețe încep cu serviciile concierge 24/7 

Şi pentru că schimbările mici cu impact mare încep chiar de acasă, Visa Infinite e alături de tine oferindu-ţi asistenţă dedicată pentru casă şi familie, menită să îţi uşureze viața de zi cu zi prin contractarea de servicii de design interior pentru amenajarea noii locuinţe sau de curăţenie şi întreţinere a casei, grădinii sau piscinei, găsirea bonei potrivite sau a personalului competent pentru îngrijirea vârstnicilor. Iar pentru momentele speciale din viaţa ta şi a familiei, ai la dispoziţie servicii de organizare de evenimente şi chiar bucătar personal. 

Cu serviciile Visa Infinite Concierge, ai posibilități nelimitate, adaptate stilului și preferințelor tale unice de viață. 

Mixul de beneficii pentru cardurile Visa Infinite este completat de numeroase reduceri la cursele BlackCab in App, la o selecție de restaurante, clinici de stomatologie, saloane de înfrumusețare sau săli de fitness, servicii hoteliere premium prin programul Visa Luxury Hotels și multe altele. Tot ce trebuie să faci pentru activarea ofertelor este să anunți înainte de plată că achiți cu cardul tău Visa Infinite.

Află mai multe detalii legate de condițiile de accesare a beneficiilor pe platforma Visa Premium.

Related Posts

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…