Monica Cismaru ∙ March 25, 2022 ∙ 3 min read
Designerul Tommy Hilfiger a cumpărat o proprietate impresionantă, situată chiar lângă pârtia de schi Little Nell din Aspen, stațiunea montană preferată a celebrităților de peste Ocean, pe care intenționa s-o trasnforme în principala casă de vacanță a familiei.

Totuși, desginerul american a renunțat la casa din Aspen la doar trei luni de la achiziție, după ce a primit o ofertă de nerefuzat, care i-a adus un profit de 19 milioane de dolari.

tommy hilfiger casa aspen

Tommy Hilfiger (71 de ani) și soția lui, Dee Ocleppo (55 de ani), au plătit 30,9 milioane de dolari în decembrie 2021 pentru vila din Aspen, ascunsă între brazi, dar oferta de vânzare venită dupa doar trei luni, și anume de 50 de milioane de dolari, a determinat cuplul să renunțe pe loc la casa lor de vis. Proprietatea din Aspen are aproape 700 de metri pătrați și șapte dormitoare, opt băi și o priveliște de 360 de grade asupra împrejurimilor mirifice, oferită de pereții de sticlă.

Casa dispune și de lift care urcă de la parter la etajul unu, jacuzzi la exterior, saună, terasă, bucătărie spațioasă și de toate amenajările de lux de care poate dispune o locuință. Casa are finisaje de lemn, specifice stilului montan, și este decorată astfel încât să creeze o ambianță intimă și confortabilă.

Tommy Hilfiger și soția lui, Dee Ocleppo

Familia Hilfiger n-a putut rămâne indiferentă la profitul generos de 19 milioane de dolari obținut în doar trei luni de la investiție, așa că au renunțat fără remușcări în fața cumpărătorului.

În prezent, vilele de acest fel din Aspen, destinate unei familii, sunt cu 59,6 procente mai puține față de anul trecut, așa că prețurile imobiliarelor au crescut considerabil.

”Orice lucru are un preț, iar faptul că nu sunt multe proprietăți de vânzare de acest fel aici a jucat un rol important. Tommy și Dee nu intenționau să vânda casa după achiziție, aceasta urma să devină reședința de familie care să le rămână moștenire copiilor, nepoților și tot așa. Dar i-am întrebat pe Dee și pe Tommy dacă vor s-o vândă, iar ei au zis că trebuie să fie vorba de un preț foarte atractiv ca să faca acest pas. Am vorbit cu echipa cumpărătorului și le-am spus că această proprietate poate deveni a lor, dar trebuie să scoată mulți bani din buzunar pentru a-i convinge pe actualii proprietari să vândă. După câteva discuții, am stabilit prețul de vânzare”, a explicat pentru Aspen Times Steven Shane, reprezentantul agenției imobiliare care s-a ocupat de tranzacție.

tommy hilfiger dee ocleppo

Tommy Hilfiger și-a cunoscut actuala soție, fostul model Dee Ocleppo în 2005, în timpul unei vacanțe în Saint Tropez. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar în 2009 a venit pe lume fiul lor, Sebastian Thomas Hilfiger. Hilfiger a mai fost căsătorit cu Susie Hilfiger, între 1980 și 2000, cu care are patru copii, iar Dee Ocleppo mai are doi copii din mariajul anterior cu jucătorul de tenis Gianni Ocleppo.

Foto: Hepta, Aspen/ Glenwood MLS

Related Posts

Ce filme și seriale noi vedem în iulie pe platformele de streaming

Afară e tot mai cald, iar activitățile în aer liber sunt mult limitate din cauza caniculei, așa că…

Goana după viață. Text by Andreea Esca

De când s-au ridicat restricțiile pandemice și avem și războiul ăsta în coaste, mi se pare că toți…

Darius Mabda, câștigător ”Românii au talent”: ”Am pierdut o parte din copilărie”

Darius Mabda este, la doar 13 ani, deținătorul trofeului celui mai recent sezon ”Românii au talent” (PRO TV)….

Coca-Cola lansează platforma globală Coke Studio™ și oferă premii VIP la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa

Șapte tineri artiști reinterpretează piesa „A Kind of Magic” a legendarei trupei Queen, într-un videoclip lansat la nivel…

Ce filme noi vedem în iulie la cinema

Da, știm, în luna iulie nu prea mai stă nimeni în oraș. E sezonul vacanțelor la plajă și…

Cameron Diaz revine în lumea filmului după o pauză de 8 ani

Cameron Diaz iese oficial din lunga pauză de pe platourile de filmare, timp în care s-a dedicat în…

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Cântărețul R. Kelly a fost condamnat miercuri de tribunalul din New York la o pedeapsă cu închisoarea de…

TIFF.21 a ajuns la final. 10 zile de poveste și momente speciale alături de comunitatea IQOS

Una dintre cele mai așteptate ediții ale Festivalului Internațional de Film Transilvania s-a încheiat cu rezultate de excepție…

5 lucruri pe care nu le știai despre Anne Hathaway

Anne Hathaway (39 de ani) a revenit în atenție recent cu două noi mega-producții, după o perioadă de…

Winona Ryder și-a găsit sufletul-pereche. Cine este bărbatul cu care are o relație de 10 ani

Winona Ryder (50 de ani) are de mai bine de 10 ani o relație cu designerul Scott Mackinlay…