Monica Cismaru ∙ March 25, 2022 ∙ 3 min read
Designerul Tommy Hilfiger a cumpărat o proprietate impresionantă, situată chiar lângă pârtia de schi Little Nell din Aspen, stațiunea montană preferată a celebrităților de peste Ocean, pe care intenționa s-o trasnforme în principala casă de vacanță a familiei.

Totuși, desginerul american a renunțat la casa din Aspen la doar trei luni de la achiziție, după ce a primit o ofertă de nerefuzat, care i-a adus un profit de 19 milioane de dolari.

tommy hilfiger casa aspen

Tommy Hilfiger (71 de ani) și soția lui, Dee Ocleppo (55 de ani), au plătit 30,9 milioane de dolari în decembrie 2021 pentru vila din Aspen, ascunsă între brazi, dar oferta de vânzare venită dupa doar trei luni, și anume de 50 de milioane de dolari, a determinat cuplul să renunțe pe loc la casa lor de vis. Proprietatea din Aspen are aproape 700 de metri pătrați și șapte dormitoare, opt băi și o priveliște de 360 de grade asupra împrejurimilor mirifice, oferită de pereții de sticlă.

Casa dispune și de lift care urcă de la parter la etajul unu, jacuzzi la exterior, saună, terasă, bucătărie spațioasă și de toate amenajările de lux de care poate dispune o locuință. Casa are finisaje de lemn, specifice stilului montan, și este decorată astfel încât să creeze o ambianță intimă și confortabilă.

Tommy Hilfiger și soția lui, Dee Ocleppo

Familia Hilfiger n-a putut rămâne indiferentă la profitul generos de 19 milioane de dolari obținut în doar trei luni de la investiție, așa că au renunțat fără remușcări în fața cumpărătorului.

În prezent, vilele de acest fel din Aspen, destinate unei familii, sunt cu 59,6 procente mai puține față de anul trecut, așa că prețurile imobiliarelor au crescut considerabil.

”Orice lucru are un preț, iar faptul că nu sunt multe proprietăți de vânzare de acest fel aici a jucat un rol important. Tommy și Dee nu intenționau să vânda casa după achiziție, aceasta urma să devină reședința de familie care să le rămână moștenire copiilor, nepoților și tot așa. Dar i-am întrebat pe Dee și pe Tommy dacă vor s-o vândă, iar ei au zis că trebuie să fie vorba de un preț foarte atractiv ca să faca acest pas. Am vorbit cu echipa cumpărătorului și le-am spus că această proprietate poate deveni a lor, dar trebuie să scoată mulți bani din buzunar pentru a-i convinge pe actualii proprietari să vândă. După câteva discuții, am stabilit prețul de vânzare”, a explicat pentru Aspen Times Steven Shane, reprezentantul agenției imobiliare care s-a ocupat de tranzacție.

tommy hilfiger dee ocleppo

Tommy Hilfiger și-a cunoscut actuala soție, fostul model Dee Ocleppo în 2005, în timpul unei vacanțe în Saint Tropez. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar în 2009 a venit pe lume fiul lor, Sebastian Thomas Hilfiger. Hilfiger a mai fost căsătorit cu Susie Hilfiger, între 1980 și 2000, cu care are patru copii, iar Dee Ocleppo mai are doi copii din mariajul anterior cu jucătorul de tenis Gianni Ocleppo.

Foto: Hepta, Aspen/ Glenwood MLS

Related Posts

Cine este noul iubit al Selenei Gomez?

Selena Gomez (31 de ani) a păstrat secretă relația pe care o are de șase luni cu producătorul…

Grace Couture Cakes lansează colecția de Crăciun Nordic Lights

Grace Couture Cakes deschide sezonul sărbătorilor de iarnă prin dezvăluirea colecției festive ”Nordic Lights”, inspirată de designul scandinav…

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…