A List Magazine ∙ October 9, 2023 ∙ 3 min read

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Under Armour a schimbat regulile jocului cu tehnologia UA Iso-Chill, o țesătură revoluționară care dispersează căldura și oferă confort termic maximum chiar și la temperaturi ridicate combinate cu efort intens.

Alege echipamentul sportiv preferat din colecția Under Armour Iso-Chill și bucură-te de privilegii exclusive prin Mastercard Premium Collection, primul program de cashback automat dedicat posesorilor de carduri Mastercard Premium Gold, Platinum, World sau World Elite. Creează-ți un cont pe www.priceless.com, înregistrează-ți cardul tău Premium eligibil pe pagina programului Mastercard Premium Collection și vei beneficia de 5% cashback când plătești cu acest card în magazinele fizice Under Armour.

under armour

Căldura provoacă oboseală și determină organismul să lucreze mai mult pentru a se răci, ceea ce vă face să vă atingeți mai repede volumul maxim de oxigen (VO2 max), însemnând cantitatea maximă de oxigen pe care corpul o poate utiliza într-un singur minut de exerciţiu fizic intens. În concluzie, dacă te încălzești prea tare, devii obosit atât fizic, cât și mental și nu mai poți lucra la fel de mult timp. Totul s-a schimbat când Under Armour a introdus una dintre cele mai revoluționare tehnologii ale brandului de până acum: UA Iso-Chill.

Potrivite atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori, pe teren, pista de alergare, pârtie și dincolo de acestea, echipamentele sportive Under Armour Iso-Chill mențin temperatura corpului mai rece pentru a te antrena mai mult timp.

Ca un pachet de gheață încorporat chiar în interior, fibrele de nylon cu tehnologie Iso-Chill dispersează căldura în mod uniform, în timp ce dioxidul de titan din material absoarbe radiațiile ultraviolete și eliberează eficient căldura. Ca urmare, echipamentul oferă o senzație plăcută de răcoare și asigură confortul termic optim, crescând astfel rezistența la antrenamentele intense, mărind timpul standard de antrenament și implicit performanța, chiar și în situații de presiune ridicată.

Dovada este în testele la gheață, care au arătat că atleții care poartă Iso-Chill au nevoie de 7-12% mai mult timp pentru a-și atinge VO2 maxim. Acum puteți să alergați, să vă antrenați și să stați afară mai mult timp, făcând ceea ce vă place.

Under Armour a fost fondată în America în anul 1996 de către Kevin Plank, la acel moment jucător de fotbal american pentru Universitatea din Maryland. Kevin a avut obiectivul de a găsi o țesătură pentru un tricou de performață care să elimine transpirația și să se usuce rapid. Cu perseverența și viziunea acestui tânăr, s-a născut unul dintre cele mai populare și de succes branduri din lume. Ideea pentru numele mărcii a fost inspirată de protecția (ARMOUR) pe care o poartă toți jucătorii de fotbal americani pe durata meciurilor, tricourile tehnice realizate de Plank funcționanând ca un UNDER ARMOUR ce oferă confort îmbunătățit. De atunci, Under Armour continuă să revoluționeze industria echipamentelor sportive.

Related Posts

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…

Actorul de origine română Sebastian Stan, în rolul vieții lui

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de…

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, între 6-22 decembrie, la Art Safari Christmas Edition

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment…