tom ford richard buckley

Cunoscutul creator de modă Tom Ford este în doliu; partenerul său din ultimii 35 de ani, Richard Buckley (72 de ani), a murit duminică la Los Angeles.

Richard Buckley a fost un reputat editor de modă, a cărui carieră a început în 1979 la revista New York. Acesta și-a continuat parcursul la publicațiile Women’s Wear Daily, Vanity Fair, Mirabella, și Vogue Hommes International.

Cu mare durere Tom Ford anunță trecerea în neființă a iubitului său partener din ultimii 35 de ani, Richard Buckley”, a anunțat agenția de comunicare a designerului. ”Richard s-a stins la reședința familiei din Los Angeles, avându-i alături de Tom și pe fiul lor, Jack. Decesul a survenit în urma unor cauze naturale, după o boală îndelungată”.

tom ford richard buckley

Fiul lui Tom Ford (60 de ani) și al lui Richard Buckley, Alexander John Buckley Ford, are opt ani (va împlini 9 ani pe 23 septembrie) și se bănuiește că acesta a venit pe lume via mamă surogat. Tom Ford declara înainte de venirea pe lume a fiului său că, dacă va deveni vreodată tată, nu va împărtăși cu publicul amănunte din viața sa privată și a copilului său; de fapt, nici nu există fotografii cu moștenitorul lui Tom Ford, despre care nu se știe mai nimic.

În ceea ce privește relația lui Tom Ford cu Richard Buckley, aceștia s-au cunoscut în 1986 la o prezentare de modă și s-au îndrăgostit la prima vedere.

Privirile ni s-au intâlnit și, în mai puțin de o lună, locuiam împreună. Am rămas de atunci împreună”.

Tom Ford a scris într-un eseu publicat în revista Out, în 201 1: ”Richard și cu mine suntem legați pe vecie, când ne uităm unul în ochii celuilalt, simțim că ne cunoaștem dintotdeauna”. Cei doi și-au unit destinele în Statele Unite în 2014, imediat ce legislația a permis căsătoriile între persoane de același sex.

În urmă cu doi ani, Richard Buckley a povestit pentru New York Times că a suferit o operație de cancer la gât în 1989 și că s-a confruntat de-a lungul vieții cu mai multe reprize de pneumonie.

Related Posts