Covrigi pufoși umpluți cu mozzarella. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Nu cred că există persoane cărora să nu le placă mirosul de aluat proaspăt scos din cuptor. Casa devine dintr-o dată mai primitoare, dându-ți sentimentul că acasă e locul perfect în care vrei să fii în acel moment. Chef Adi Hădean vine cu o idee de gustare: covrigi pufoși umpluți cu mozzarella sau ce alt tip de brânză preferi.
Ingrediente pentru covrigi:
- 300 ml apa călduță
- 25 gr drojdie proaspătă
- 30 gr zahăr
- 6 gr sare
- 800 gr făină
- 100 gr unt
- 1 l apă
- 10 gr bicarbonat de sodiu
- 200 gr mozzarella
- 1 cățel de usturoi
- 50 gr unt topit
- Oregano / cimbru / rozmarin.
Mod de preparare:
Într-un bol am amestecat apa cu drojdia și zahărul, apoi am luat o mână de faină și am presărat-o peste amestec, am pus deasupra un prosop curat și am așteptat 10 minute, timp în care drojdia s-a activat.

Nu cred că există persoane cărora să nu le placă mirosul de aluat proaspăt scos din cuptor. Casa devine dintr-o dată mai primitoare, dându-ți sentimentul că acasă e locul perfect în care vrei să fii în acel moment. Chef Adi Hădean vine cu o idee de gustare: covrigi pufoși umpluți cu mozzarella sau ce alt tip de brânză preferi.
Ingrediente pentru covrigi:
- 300 ml apa călduță
- 25 gr drojdie proaspătă
- 30 gr zahăr
- 6 gr sare
- 800 gr făină
- 100 gr unt
- 1 l apă
- 10 gr bicarbonat de sodiu
- 200 gr mozzarella
- 1 cățel de usturoi
- 50 gr unt topit
- Oregano / cimbru / rozmarin.
Mod de preparare:
Într-un bol am amestecat apa cu drojdia și zahărul, apoi am luat o mână de faină și am presărat-o peste amestec, am pus deasupra un prosop curat și am așteptat 10 minute, timp în care drojdia s-a activat.