Covrigi pufoși umpluți cu mozzarella. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Untitled collage (51)

Nu cred că există persoane cărora să nu le placă mirosul de aluat proaspăt scos din cuptor. Casa devine dintr-o dată mai primitoare, dându-ți sentimentul că acasă e locul perfect în care vrei să fii în acel moment. Chef Adi Hădean vine cu o idee de gustare: covrigi pufoși umpluți cu mozzarella sau ce alt tip de brânză preferi.

Ingrediente pentru covrigi:

 

  • 300 ml apa călduță
  • 25 gr drojdie proaspătă
  • 30 gr zahăr
  • 6 gr sare
  • 800 gr făină
  • 100 gr unt
  • 1 l apă
  • 10 gr bicarbonat de sodiu
  • 200 gr mozzarella
  • 1 cățel de usturoi
  • 50 gr unt topit
  • Oregano / cimbru / rozmarin.
Mod de preparare:

Într-un bol am amestecat apa cu drojdia și zahărul, apoi am luat o mână de faină și am presărat-o peste amestec, am pus deasupra un prosop curat și am așteptat 10 minute, timp în care drojdia s-a activat.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Untitled collage (51)

Nu cred că există persoane cărora să nu le placă mirosul de aluat proaspăt scos din cuptor. Casa devine dintr-o dată mai primitoare, dându-ți sentimentul că acasă e locul perfect în care vrei să fii în acel moment. Chef Adi Hădean vine cu o idee de gustare: covrigi pufoși umpluți cu mozzarella sau ce alt tip de brânză preferi.

Ingrediente pentru covrigi:

 

  • 300 ml apa călduță
  • 25 gr drojdie proaspătă
  • 30 gr zahăr
  • 6 gr sare
  • 800 gr făină
  • 100 gr unt
  • 1 l apă
  • 10 gr bicarbonat de sodiu
  • 200 gr mozzarella
  • 1 cățel de usturoi
  • 50 gr unt topit
  • Oregano / cimbru / rozmarin.
Mod de preparare:

Într-un bol am amestecat apa cu drojdia și zahărul, apoi am luat o mână de faină și am presărat-o peste amestec, am pus deasupra un prosop curat și am așteptat 10 minute, timp în care drojdia s-a activat.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă