Monica Cismaru ∙ November 29, 2022 ∙ 5 min read

Complexul rezidențial exclusivist Stejarii împlinește toamna aceasta 14 ani de la momentul lansării proiectului. Dezvoltat de Țiriac Imobiliare, Stejarii s-a impus pe piața de profil prin excelența în servicii și grija pentru siguranța și bunăstarea locatarilor săi. Cu un concept unic în România, cel de închiriere a spațiilor locative, și situat în mijlocul pădurii Băneasa, complexul este format din 8 clădiri, cu un total de 285 de apartamente, și are  recurent un grad de ocupare de peste 90%.

Încă din momentul dării în folosință, în urmă cu 12 ani, clubul rezidențial Stejarii a schimbat definitiv piața imobiliară din România prin standardele înalte și aria de servicii premium oferite chiriașilor. Clădirile beneficiază de certificare conform standardului ”WELL Health-Safety Rating” ce pune accent pe impactul complexului asupra sănătăţii şi stării de bine a ocupanţilor.

”Stejarii nu mai este doar un complex rezidențial, este vârful de lance al Țiriac Imobiliare, este un brand pe care lumea îl asociază, pe bună dreptate, cu condiții de locuit la cele mai înalte standarde și servicii integrate 360. Reprezintă o experiență rezidențială unicat în România și suntem mândri că, în acești 14 ani, am creat pe piața locală un brand care este respectat și extrem de dezirabil”, a declarat Răzvan Enache, Director General al diviziei Țiriac Imobiliare.

Poziția complexului este una ideală pentru cei care caută o oază de liniște și cele mai înalte standarde imobiliare și de servicii conexe, dar și confortul unui acces rapid către punctele importante ale Bucureștiului. Acesta se află într-o zonă rezidențială, înconjurat de o pădure de stejari de aproximativ 250 ha, cu acces urban excelent și proximitate față de facilități precum centre comerciale, de educație și de sănătate. Centrul Bucureștiului este accesibil în până la 20 de minute de mers cu mașina iar Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la doar 10 minute depărtare.

Complexul a fost gândit ca un concept integrat de servicii, menit să deservească orice tip de familie: cu sau fără copii, corporatiști și oameni de afaceri ce duc lipsă de timp și care apreciază serviciile de cea mai înalta calitate dispuse în imediată apropiere a locuinței, disponibile în cadrul Stejarii : grădiniță, restaurant, SPA, salon de înfrumusețare, complex sportiv, servicii de mentenanță și concierge.

Grădinița BEST Preschool (British Education & Sports Țiriac Preschool) este localizată chiar la intrarea în complex. Poziționarea excepțională în Pădurea Băneasa le oferă copiilor un mediu curat și sănătos, asigurându-le posibilitatea de a explora împrejurimile și de a le folosi ca habitat natural pentru activitățile zilnice.

Pentru adulți, a setat un standard greu de atins în piață prin beneficiile și Stejarii Country Club serviciile oferite în proximitate. Clubul îmbină sportul, relaxarea și serviciile de wellness, adaptate pentru o gamă largă de nevoi. Shiseido Spa Perfect Fusion of Spa, Ambiance Art and Design – Shiseido Spa aflat în incinta Stejarii Country Club, este primul Spa Internațional din România. Beauty District, un salon cu servicii complete, a fost fondat de trei dintre cei mai cunoscuți profesioniști din România: make-up artistul Alexandru Abagiu, împreună cu stilistul Sorin Stratulat și experta în îngrijirea unghiilor Cătălina Stoica. Aceștia au lucrat împreună pentru a dezvolta conceptul inovator Frumusețe 360°.

stejarii

Restaurantul Stejarii și terasa acestuia reprezintă destinația perfectă pentru pasionații de lux, intimitate și bun gust. Situat în apropierea zonei noastre rezidențiale, Restaurantul Stejarii oferă o adevarată călătorie culinară, cu produse ce pot fi servite în locație sau sunt gata de livrare rezidenților complexului.

stejarii

Complexul este o comunitate închisă ce pune accent pe siguranță și securitate. Accesul în incinta sa este monitorizat și realizat prin puncte de acces de control, atât pentru rezidenți, precum și pentru vizitatori și furnizori. Echipa de securitate este disponibilă 24/7 pentru protecția rezidenților. Facilitățile precum aerul condiționat centralizat și încălzirea prin pardoseală reprezintă dotări de bază ale complexului rezidențial și creează cel mai confortabil mediu, toate la un consum redus de energie. În plus, serviciile de întreținere dedicate oferă asistență tehnică și intervenție cu scopul de a rezolva orice incident într-un timp redus.

Despre Țiriac Imobiliare

Țiriac Imobiliare, grup de companii ce activează în domeniul imobiliar, este parte a Grupului Țiriac. Creat în 1994 la inițiativa domnului Ion Țiriac, Grupul Țiriac este unul dintre cele mai mari grupuri private românești, ale cărui principale afaceri se derulează într-o serie de domenii importante precum auto, financiar, imobiliar, aviație sau sport.

Related Posts

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…