A List Magazine ∙ September 14, 2022 ∙ 4 min read

Teambuilding, o comedie spumoasă despre viața în corporație și provocările unei cariere în România, va avea premiera în cinematografe pe 30 septembrie, iar începând din 10 septembrie (de Ziua Națională a Cinematografelor) biletele pot fi achiziționate în regim pre-sale, pe www.vivalavidra.ro sau direct de la cinema.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=8bc966ORJn8

Vidra Productions își completează portofoliul de filme cu o comedie cum nu s-a mai văzut. După succesul producției Miami Bici, 5gang: Un altfel de Crăciun și Tabăra, filme care au înregistrat recorduri în anul lansării lor, Teambuilding va cuceri cu siguranță publicul din România. Este o satiră a vieții din corporație, cu întâmplări amuzante dintr-un treambuilding în care coroporatiștii se dezlănțuie, arătându-și în final și partea umană. Filmările au avut loc în București (la MindSpace), dar și la munte, la Hotel Belmont, Padina, în perioada iulie-septembrie 2021.

„Teambuilding este cel mai funny scenariu la care am lucrat, cu cei mai mulți actori de comedie de după Revoluție. Este un film atipic pentru România, dacă stăm să ne gândim că a avut la cârmă trei regizori din medii creative diferite: eu (online), Alex Coteț (publicitate) și Micutzu (stand-up). Cred că asta îl face o comedie complete, pentru toate tipurile de public.”, spune Matei Dima, regizor și actor principal.

Sinopsis:

Emil (Matei Dima) se implică prea mult și pune presiune pe colegii săi. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează “pe orizontală” și îl face team-leader în departamentul de call center – ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu).

Merg cu toții în teambuildingul companiei, unde Emil se atașează de noii săi colegi și face tot posibilul să-i ajute să-și păstreze joburile, concurând pentru cupa veseliei cu colegii din Ardeal, Moldova și Oltenia. Cine va lua cupa în acest an?

Din distribuția filmului fac parte: Matei Dima, Micutzu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagiu, Nuami Dinescu și mulți alții.

Filmul va putea fi văzut în toate cinematografele din țară în avanpremieră în zilele de 27, 28 și 29 septembrie, și în premieră pe 30 septembrie 2022.


Link: https://www.youtube.com/watch?v=8bc966ORJn8


Vidra Productions pregătește pentru perioada următoare încă două filme noi: “Romina VTM” și “HAITA”.

“Romina VTM” se filmează zilele acestea și este o comedie romantică/musical ce îi are ca protagoniști pe Nicole Cherry, Bogdan de la Ploiești și Rareș Maris, câștigătorul One True Singer.

Iar “HAITA” este prima comedie de acțiune făcută de Vidra. Se va lansa anul viitor și îi are în roluri principale anunțate până acum pe Antonia, Matei Dima și Elena Chiriac. “HAITA” este scris și regizat de către Vali Dobrogeanu (cunoscut pentru “Rezumatul Zilei” și “TABĂRA “).

Am o chimie foarte bună cu Matei pe cameră și sperăm ca și oamenii care vor veni la cinema să vadă asta. Îmi place faptul că acest film va avea multă acțiune și faptul că o să mă bat foarte mult în film J. Vreau să mă antrenez și să mă pregătesc cât mai mult pentru acest rol. , spune Antonia.

Dacă Antonia este obișnuită cu aparițiile pe marele ecrane, pentru artista Nicole Cherry este o premieră.

Mă bucur că românii vor putea să vadă un musical în cinema. Este primul proiect de genul de la noi și asta mă face să mă ambiționez să iasă cât mai bine. Este un rol greu, dar nu m-am ferit niciodată de muncă și de provocări noi. Vă așteptăm la cinema să o cunoașteți pe “Romina”., mărturisește Nicole Cherry.

„Suprizele nu se opresc aici. Vidra Productions anunță MIAMI BICI 2 care va intra în pre-producție, urmând să aibă lansarea oficială pe 1 Decembrie 2023. Un film românesc, cu români, despre români, de ziua României. ”, spune Alexandra Hash, producător Vidra Productions.

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…