De Paște, bucură-te de natură și de prezența celor dragi, la un picnic plin de savoare și culoare… momentul perfect pentru o vânătoare de ouă!

Cei mici vor iubi ouăle și iepurașii de ciocolată delicioasă, precum și figurinele de turtă dulce în culori vesele și pastelate.

grace couture cakes easter

Anul acesta, deserturile ideal pentru prânzul de Paște în familie este cu siguranță noul tort Easter Egg Cake, cu blat amaretto, mousse de vanilie, insert blat de cacao și cremă de vanilie. În plus, regăsești, ca în fiecare an, prăjiturile Lapin cu blat amaretto, mousse de ciocolată neagră, insert cu cremeaux de mango și kalamansi.

grace couture cakes easter

Poți descoperi acum online, pe www.gracecc.ro/onlineshop, întreaga colecție Easter Basket: ouă și iepurași de ciocolată belgiană Callebaut, figurine de turtă dulce în culori pastelate, căpșune în ciocolată, eclere personalizate, macarons, precum și prăjiturile și torturile preferate de familia și prietenii tăi, cu un decor specific.

Nu lipsesc nici pasca delicioasă cu brânză dulce și stafide și cozonacul proaspăt, pufos, cu umplutură de cacao, nucă și stafide.

Colecția în ediție limitată Easter Basket este disponibilă în perioada 8 – 27 aprilie, în Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din Piața Dorobanți nr. 5, Băneasa Shopping City și online: www.gracecc.ro/onlineshop.

grace couture cakes easter

Despre Grace Couture Cakes

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes a fost primul atelier de cofetărie couture din România, fiind recunoscut pentru lansarea tendințelor din domeniul haute patisserie pe piața locală. Gamele proprii de torturi și prăjituri includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar, Éclair Affair și Craquelin Choux, alături de macarons, praline artizanale și alte dulciuri și prăjituri în ediții speciale dedicate sărbătorilor: Crăciun, Revelion, Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie, Paște sau Halloween. 

grace couture cakes easter

Recunoscut ca cel mai bun furnizor de dulciuri pentru evenimente, atelierul produce torturi și prăjituri pentru nuntă, botez sau alte evenimente private și corporate, oferind și servicii de amenajare candybar. Toate acestea, într-un pachet de consultanță personalizată oferită de echipa atelierului. 

grace couture cakes easter

Produsele Grace Couture Cakes se găsesc în cele două Cake Shop-uri din Piața Dorobanți nr. 5 și din Băneasa Shopping City, dar și online, pe www.gracecc.ro

În anul 2021, Grace Couture Cakes a lansat, în premieră în România, prima platformă online dedicată comenzilor de torturi și candy bars personalizate pentru evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts