După cinci apariții în rolul James Bond, Daniel Craig predă ștafeta altui actor celebru. Iată cine sunt favoriții pentru a fi noul Bond.

No Time To Die este ultima apariție a lui Daniel Craig în rolul agentului 007 James Bond. Actorul britanic a dezvăluit că lumea i s-a întors pe dos când a acceptat să joace în franciză, dar că se simte „mândru și norocos” că a fost parte a acestui proiect.

Al 25-lea film din serie poate fi văzut în cinematografele din România să ajungă din 1 octombrie 2021, însă fanciza nu se oprește aici. Producătorii sunt încă în căutarea noului Bond, iar pe lista scurtă a favoriților figurează actori celebri.

Henry Cavill este foarte aproape să intre în pielea personajului. Actorul de 38 de ani pare alegerea potrivită pentru rolul James Bond, fiindcă are de toate: un fizic impresionant, a făcut deja câteva roluri mari, are multe admiratoare.

Idris Elba a fost și el menționat de mai multe ori drept posibil înlocuitor al lui Daniel Craig, chiar înainte de debutul filmărilor pentru No Time To Die. Totuși, actorul de 49 de ani consideră că e cam târziu pentru el să-l joace pe James Bond, având în vedere vârsta personajului imaginat de Ian Fleming.

Robert Pattinson ar putea fi chiar el James Bond. Pattinson este unul dintre cei mai talentați tineri actori, care se adaptează perfect oricărui rol.

Related Posts