Monica Cismaru ∙ March 17, 2023 ∙ 3 min read

Kim Basinger revine într-unul dintre cele mai cunoscute filme în care a jucat, producția erotică 9 ½ Weeks (9 săptămâni și jumătate) din 1986, care va avea parte de un remake. De data aceasta, Kim Basinger nu va mai fi protagonista sexy, ci îi va reveni rolul unei profesoare universitare.

Kim Basinger și Mickey Rourke au format unul dintre cele mai sexy cupluri de pe marile ecrane în producția erotică 9 ½ Weeks (9 săptămâni și jumătate), în care au interpretat rolurile a doi străini care încep o aventură fierbinte, presărată cu accente sado-maso.

kim basinger
Kim Basinger și Mickey Rourke, în 9 săptămâni și jumătate

Filmul a avut un impact cultural uriaș la momentul lansării, fiind una dintre cele mai îndrăznețe producții lansate la acea vreme, iar scenele cu conținut sexual ridicat dintre cei doi protagoniști au rămas de referință. În ciuda notorietății filmului, acesta nu a reușit să se impună în box-office-ul american, dar a fost foarte bine primit în Europa, mai ales în Franța.

În prezent, studiourile de producție Prime Video intenționează să readucă la viață atmosfera senzuală din filmul original și să se concentreze pe nota de poezie erotică redată în producție. Rolurile principale nu au fost distribuite încă, dar se așteaptă ca acestea să fie preluate de actori cunoscuți, anunță presa internațională. În plus, 9 ½ Weeks va fi produs sub forma unei serii din zece episoade.

kim basinger

Filmul original 9 ½ Weeks a fost inspirat de cartea omonimă scrisă de jurnalista americană Ingeborg Day și publicată sub pseudonimul Elizabeth McNeill, în 1978.

Aceasta expune aventura sexuală intensă dintre proprietara unei galerii de artă și un broker de pe Wall Street, inspirată chiar din viața autoarei.

La momentul lansării, cartea a provocat un scandal imens datorită conținutului său cu sex și violență.

Autoarea cărții s-a sinucis în 2011, la vârsta de 70 de ani.

kim basinger
Kim Basinger în L. A. Confidential (1997)

Kim Basinger (69 de ani) este una dintre cele mai apreciae actrițe de Hollywood, laureată a Premiului Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol secundar în 1997, pentru filmul L. A. Confidential. Aceasta a mai jucat în I Dreamed of Africa, 8 Mile, Final Analysis, Batman, Hard Country, The Getaway, The Sentinel, și a fost și o Bond Girl în Never Say Never, din 1983. Actrița joacă și în celebra serie Fifty Shades of Gray – Fifty Shades Darker și Fifty Shades Freed.

Kim Basinger a fost căsătorită cu make-up artistul Ron Snyder și cu actorul Alec Baldwin, cu care are o fiică, Ireland. De mai mulți ani, Basinger are o relație cu Mitch Stone, hairstylistul vedetelor, printre ale cărui cliente se numără Cindy Crawford, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez sau Elle Macpherson.

Foto: Hepta

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…