Alina Burlacu ∙ May 20, 2024 ∙ 2 min read

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu pelicula The Substance. La eveniment a venit însoțită de câinele ei, Pilaf.

Cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes a fost și o ocazie bună pentru Demi Moore să vorbească despre ce provocări sunt la Hollywood ca actriță mai în vârstă.

„Apari și înfrunți ceea ce ai în fața ta cât mai bine poți. Cred că cel mai important este modul în care te ții, nu cum te ține lumea… exact despre asta este vorba în The Substance – această perspectivă masculină a femeii idealizate, pe care noi, ca femei, am cumpărat-o… și cred că ne schimbăm. Trăim schimbarea chiar acum.”, a spus actrița citată de deadline.com.

Mult așteptatul thriller de groază regizat de Coralie Fargeat a fost primit cu ovații timp de 13 minute, cel mai lung interval pentru un titlu, de până acum, la festivalul din acest an.

Filmul este despre un nou produs numit The Substance, care promite să transforme oamenii în cea mai bună versiune a viselor lor. Este o ofertă care are și un preț.

Actriței în vârstă de 61 de ani i s-au alăturat la premiera Festivalului de Film de la Cannes din 2024 co-starurile ei Margaret Qualley, Dennis Quaid și Oscar Lesage, precum și regizoarea Coralie Fargeat.

Dar și deja celebrul ei chihuahua, pe nume Pilaf. Cățelușa a intrat în familia Moore de la începutul anului 2022 și de atunci a participat la zeci de prezentări de modă, evenimente sportive și mondene.

Ediţia cu numărul 77 a Festivalului de Film de la Cannes se va încheia pe 25 mai 2024, dar până atunci ne așteptăm la și mai multe extravaganțe.

Foto: hepta.

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind invitați…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…