Alina Burlacu ∙ June 19, 2024 ∙ 3 min read

Justin Timberlake a fost arestat și, ulterior, eliberat la New York pentru conducere sub influența alcoolului. Problemele lui Justin nu sunt doar cu poliția, ci și în familie.

Cântărețul american Justin Timberlake a apărut încătușat în fața instanței, artistul fiind arestat pentru conducere sub influența alcoolului, la New York. După punerea sub acuzare, Justin a fost eliberat din arest și urmează să se prezinte la tribunal, în cursul săptămânii viitoare.

Artistul, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate, și s-a prezentat marți, 18 iunie, la tribunal pentru a fi pus sub acuzare. La scurt timp a fost eliberat din custodia poliției, potrivit People.

Justin Timberlake, însoțit de avocatul Ed Burke Jr. și de alte două persoane, a apărut în fața instanței încătușat „cu mâinile în față” și a purtat „o cămașă neagră de bowling, blugi de culoare deschisă și Air Force 1 de culoare albă și baby blue” la tribunalul din Sag Harbor, scrie People.

Potrivit TMZ, lui Justin Timberlake i s-a adus un singur cap de acuzare pentru conducere sub influența alcoolului și a fost citat pentru că a ignorat un semn de oprire și pentru că nu a păstrat banda de circulație.

Artistul urmează să se prezinte din nou la tribunal pe 26 iulie.

Potrivit unei surse citate de People, starul american a fost arestat după ce a luat cina la Hotelul American din Sag Harbor. În timp ce conducea spre casa prietenului său, a fost tras pe dreapta.

Artistul ar urma să susțină două concerte în Chicago, în weekendul următor. Pe lângă cele două spectacole, el mai are în program alte două show-uri săptămâna viitoare.

Probleme în cuplul Justin Timberlake – Jessica Biel

Jessica Biel, soția lui, nu a fost cu el la tribunal. În octombrie 2022, Justin Timberlake și soția lui, Jessica Biel, au împlinit 10 ani de căsnicie. Cei doi au mers atunci într-o vacanță în Italia, unde și-au reînnoit jurămintele. La acel moment, cântărețul și actrița și-au făcut declarații emoționante pe Instagram. 

Însă, la începutul acestui an, presa specula o separare a celor doi artiști.

Justin și Jessica s-au căsătorit în 2012 și sunt părinții lui Silas (9 ani) și Phinneas (4 ani).

Justin Timberlake și Jessica Biel s-au despărțit și în 2011, după 4 ani de relaţie, chiar înainte de logodna din același an.

Arestarea lui Justin Timberlake vine și după mai multe zvonuri despre infidelitate, dar și un comportament ce fac un portret diferit de cel de soț iubitor. În 2010, a înșelat-o prima dată cu Olivia Munn, în 2019, a fost surprins în ipostaze tandre în New Orleans, cu Alisha Wainwright, colega din filmul Palmer. În 2023, în autobiografia lui Britney Spears, iubita din tinerețe a lui Justin, cântăreața a dezvăluit că Justin a împins-o să facă avort în anii 2000.

Foto: Hepta

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…