Alina Burlacu ∙ June 18, 2024 ∙ 2 min read

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain.

În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine pentru cea de-a doua parte a campaniei casei de modă franceze pentru colecția sa de primăvară 2024. Dacă în februarie, tema grădinii de trandafiri era una colorată, acum campania este schimbată cu ținute structurate alb-negru, împodobite cu trandafiri aurii.

Cele două fotografii alb-negru o arată pe Gisele ținând noua geantă Jolie Madame Balmain, care, potrivit unui comunicat de presă, reflectă „silueta legendară a casei de la mijlocul secolului”.

Când pozează cu o geantă Jolie Madama cu un detaliu matlasat alb, Bündchen poartă un blazer alb-negru cu umeri structurați și o fustă asortată, ambele împodobite cu nasturi aurii în formă de trandafir. Într-o altă imagine, modelul poartă o rochie neagră adâncă, cu o fantă înaltă și un singur detaliu de trandafir auriu în talie.

Campania, filmată de Rafael Pavarotti, reprezintă estetica „sirenă de birou”, parțial inspirată de rolul lui Bündchen din filmul cult-clasic din 2006, The Devil Wears Prada.

Directorul de creație al Balmain, Olivier Rousteing a făcut referire la replica celebră a filmului (pronunțată cu sarcasm de Meryl Streep în rolul editorului al revistei, Miranda Priestly) spunând că: „florile pentru primăvară” sunt „inovatoare”.

Dacă pe plan profesional, îi merge excelent, în plan personal, Gisele este încă indecisă. Modelul a fost văzută în urmă ci câteva zile împreună cu iubitul ei, Joaquim Valente, dar zvonurile nu exclud faptul că relația s-ar putea să nu fie una de durată, conform People. Gisele și Joaquim sunt împreună din iunie 2023, dar People scrie că este o „relație strânsă, dar nu o poveste de dragoste serioasă”.

Gisele s-a despărțit de soțul ei modelului de starul NFL, Tom Brady, în octombrie 2022, după o căsnicie de 13 ani. Cei doi au doi copii: Benjamin (14 ani) și Vivian (11 ani).

Foto: hepta.

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…