Alina Burlacu ∙ June 17, 2024 ∙ 2 min read

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest weekend.

Daniel Radcliffe a câștigat primul său premiu Tony, la cea de-a 77-a ediție a Tony Awards 2024, găzduită de Ariana DeBose la Teatrul David H. Koch din New York.

În vârstă de 34 de ani, Daniel Radcliffe a câștigat premiul pentru cea mai bună interpretare a unui actor într-un musical, Merrily We Roll Along, în rolul lui Charley Kringas, textierul și cel mai bun prieten al protagonistului Franklin Shepard (interpretat de Jonathan Groff).

La primirea premiului, Radcliffe le-a mulțumit iubitei sale, Erin Darke, băiețelului său, în vârstă de un an și părinților lui, scrie People.

„Voi vorbi repede și voi încerca să nu plâng”, și-a început Radcliffe discursul de acceptare. „A fost una dintre cele mai bune experiențe din viața mea. A fost de necrezut. Este o onoare să fiu pe scenă cu voi toți în fiecare seară”, a adăugat el despre colegii săi, Jonathan Groff și Lindsay Mendez, și despre întreaga distribuție a musicalului, scrie HollywoodReporter.

De la debutul său pe Broadway, în 2008, cu Equus, Radcliffe a apărut în producțiile How to Succeed in Business Without Really Trying, The Cripple of Inishmaan și The Lifespan of a Fact, precum și Merrily We Roll Along.

Pentru rolul său din Merrily We Roll Along, Radcliffe a mai primit două premii, Broadway Audience Choice, la începutul acestui an: actorul favorit într-un muzical și categoriile de pereche preferate pe scenă.

Radcliffe și colegii săi de distribuție, inclusiv Groff, 39 de ani, și Lindsay Mendez, își vor încheia ultimul spectacol pentru Merrily We Roll Along pe 7 iulie, după ce au cântat împreună pe Broadway din octombrie 2023.

Foto: Hepta.

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…