Alina Burlacu ∙ September 29, 2022 ∙ 4 min read

Socia Media ne-a adus în atenție creatorii de conținut din întreaga lume și i-a transformat în celebritățile momentului, la un nivel la care nu ne-am fi gândit, inclusiv financiar.

Cine sunt milionarii din Social Media și cât au câștigat aceste celebrități în 2021? Forbes a întocmit o listă generoasă. Noi ne-am concentrat atenția asupra primilor cinci, dar și asupra unui cățel, aflat pe locul 45, care a câștigat, doar anul trecut, 1 milion de dolari. 

Cum arată cifrele pentru primele cinci celebrități din Social Media?

LOCUL 1: 54 milioane de dolari

Jimmy Donaldson (MrBeast)

Experimente precum 50 de ore îngropat de viu sau înfometarea timp de 30 de zile au condus spre cele 54 de milioane de dolari câștigate de Jimmy Donaldson, alias MrBeast, din reclamele de pe videoclipurile sale de pe YouTube. MrBeast nu doar câștigă mai mult decât oricine altcineva, ci are și un concept special de restaurant, MrBeast Burger, prin care YouTuberul își monetizează faima. În loc să investească în echipamente de gătit sau în infrastructura de livrare, MrBeast a creat conceptul de bucătărie-fantomă, în decembrie 2020, în care oamenii trimit comenzi online pentru un MrBeast Burger, iar un restaurant afiliat pregătește comanda și o livrează.

LOCUL 2: 17,5 milioane de dolari

Charli D’Amelio

Anul trecut, la doar 18 ani, Charli D’Amelio a fost TikToker-ul cu cele mai mari câștiguri, făcute din brandul ei de îmbrăcăminte casual Social Tourist. Deși încă mai postează videoclipuri cu dansuri, D’Amelio își dedică o mare parte din conținutul său promovării propriilor mărci și parteneriate. Veniturile au fost completate de D’Amelio Brands și 444 Capital.

LOCUL 3: 20 milioane de dolari

Alexandra Cooper

Succesul ei a venit din discuțiile despre sex – care o includeau pe ea, dar și pe prieteni ori celebrități. Cooper și-a început podcastul „Call Her Daddy”, cu fosta ei colega de cameră Sofia Franklyn. După ce au câștigat popularitate, au semnat un acord pentru a produce podcastul pentru Barstool Sports. Din 2020, Cooper a plecat pe cont propriu și a semnat un contract de 60 de milioane de dolari pentru a livra propriul podcast prin Spotify. Acum podcastul este no 1, la nivel global, în clasamentul Spotify cu un conținut focusat pe femei.

LOCUL 4: 30 milioane de dolari

Elliot Tebele (FuckJerry)

Îți amintești când cel mai distractiv conținut de pe internet erau fotografiile cu subtitrări amuzante – cunoscute sub numele de meme? Producătorul original de meme-uri, FuckJerry, creat de Elliot Tebele, s-a extins în jocuri, tequila și televiziune pentru a rămâne relevant în piață. Jocul de cărți al companiei, What Do You Meme, pentru distracție în familie este, în prezent, al 17-lea cel mai popular joc de societate de pe Amazon. Tequila JAJA a fost lansată în 2018 și este vândută la restaurante și magazine de băuturi alcoolice din SUA.

LOCUL 5: 12 milioane de dolari

Emma Chamberlain

Emma Chamberlain a renunțat la liceu, dar a devenit milionară. Cunoscută pentru inteligența și umorul ei, care au ajutat-o ​​să devină un vlogger popular, Emma este fondatoarea Chamberlain Coffee, o marcă premium de cafea și ceai din care câștigă încă 7 milioane de dolari. Ea a încheiat, de asemenea, un parteneriat și cu Louis Vuitton.

LOCUL 45: 1 milion de dolari

What About Bunny

Câinele din rasa Sheepadoodle, pe nume Bunny, a reușit să atragă peste 1,1 milioane de urmăritori pe Instagram spunându-i proprietarului că îi este dor de tatăl ei, că își iubește mama și miroase ciudat. Comunicarea cu oamenii o face folosind un soundboard cu 92 de butoane cu sunete pentru cuvinte precum „dragoste”, „afară” și „fugă”. Banii vin, desigur, și din parteneriate cu firme dedicate animalelor de companie.

Foto: Hepta, Instagram.

Related Posts

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Beneficiile postului pentru detoxifierea corpului și a minții

Postul este o practică sănătoasă, care susține în mod evident corpul în detoxifiere, iar dacă timpul, voința sau…

Miranda Kerr, despre planurile de a mai avea copii, după 4 nașteri

Modelul australian Miranda Kerr (40 de ani) a născut în luna februarie cel de-al patrulea fiu, botezat Pierre,…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Cristina Carp, Naționala Feminină de Fotbal

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G Dacă te-am întreba unde…

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…