Alina Burlacu ∙ June 17, 2024 ∙ 2 min read

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui Ben spun mai multe decât o face el prin cuvinte.

Cea mai recentă alegere făcută de Ben Affleck a fost aceea de a-și petrece Ziua Tatălui alături de fosta soție Jennifer Garner, scrie DailyMail. În tot acest timp, actuala sa soție Jennifer Lopez posta un Stories cu o fotografie veche a lui Ben, încă un „erou” în ochii ei.

Cântăreața a postat o imagine cu Ben, din filmul de acțiune din 2001, Pearl Harbor. „Eroul nostru”, a scris ea alături de un emoji inimă albă. „La mulți ani de Ziua Tatălui”, a adăugat ea. Iar al doilea Stories l-a dedicat tatălui ei.

În tot acest timp, Ben, în vârstă de 51 de ani, a fost fotografiat la poarta reședinței private a fostei soții.

Jennifer și Ben nu au copii împreună: J Lo are gemeni cu fostul soț Marc Anthony, în timp ce Affleck are trei copii cu fosta soție, Jennifer Garner.

Jennifer Garner este în prezent într-o relație cu omul de afaceri, John Miller, iar prezența lui Ben în viața fostei soții începe să deranjeze. DailyMail.com susține că faptul că Jennifer Garner încearcă să „repare” căsătoria lui Affleck cu Lopez, iar asta „îl deranjează”.

Zilel trecute, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți sosind separat la biroul lor din Beverly Hills, încă un argument care alimentează teoria divorțului – după doi ani de căsnicie. În plus, cei doi locuiesc deja separat și își caută propriile case.

Despre cine pe cine părăsește, presa de peste ocean speculează că Lopez e cea care vrea să îl părăsească pe Affleck a fost pentru că a fost mereu „morocănos și negativ”.

Jennifer Lopez își face deja planuri pentru reluarea turneului This Is Me… Live pentru vara anului 2025. Turneul din 2024, care era programat să înceapă în iulie, a fost anulat de vedeta pentru a avea mai mult timp pentru a-și reface focusul și pentru a se „aduna”.

Foto: hepta.

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…