Bianca Sterie ∙ March 11, 2021 ∙ 4 min read

Primăvara dă întotdeauna tonul unui nou început, iar începuturile ne aduc aproape de fiecare dată un licăr de speranță. Iar în vremuri ca cele pe care le trăim acum, de speranță avem cea mai mare nevoie! La fel cum avem nevoie de filme, de seriale, de cărți, de mici bucurii care ne fac viața mai veselă și mai frumoasă! Tocmai din acest motiv, pornim din nou în căutarea lor, descoperim noutățile și punem la cale un nou sezon împreună.

Netflix

Moxie

Regizat de Amy Poehler și inspirat de romanul omonim al lui Jennifer Mathieu, Moxie este o comedie pentru întreaga familie. În prim-plan se află Vivian (Hadley Robinson), o fată de 16 ani aparent timidă, a preferat întotdeauna să-și țină capul plecat și să nu atragă atenția. Însă, atunci când apariția unei noi eleve (Alycia Pascual-Peña) o obligă să analizeze comportamentul scăpat de sub control al colegilor ei de liceu, Vivian își dă seama că s-a săturat de nedreptăți. Inspirată de trecutul rebel al mamei ei (Amy Poehler), Vivian publică anonim o revista numită Tupeu, din dorința de a scoate la iveală prejudecățile și comportamentele greșite din liceul ei, declanșând pe neașteptate o adevărată mișcare în rândul adolescenților. Filmul va debuta pe 3 martie la Netflix.

Dealer

Dor de un thriller intens, cu un ritm rapid de filmare? Dacă răspunsul tău este „da”, atunci Dealer e titlul de trecut pe lista de must-see. Franck (Sébastien Houbani), un regizor de videoclipuri muzicale, se infiltrează într-un cartier dur din sudul Franței pentru a-l filma pe Tony (Abdraman Diakite), un lider carismatic, dar imprevizibil, al unei bande de droguri care dorește să intre în scena muzicii rap. Folosind camera sa pentru a dezvălui fața ascunsă și adevărată a traficului de droguri, Franck ajunge să fie prins într-un război sângeros de bandă. Dealer va fi disponibil din 10 martie la Netflix. 

Yes Day

Obișnuiți să le spună tot timpul „nu” copiilor și colegilor de serviciu, Allison (Jennifer Garner) și Carlos (Edgar Ramirez) decid să le ofere celor trei copii ai lor o zi de „da”, în care aceștia să stabilească toate regulile, fără ca ei să protesteze. Rezultatul? 24 de ore de aventuri neașteptate prin Los Angeles, o distracție care nici prin gând nu le-ar fi trecut vreodată, dar și o cursă nebunăm care va uni familia mai mult ca niciodată. Filmul va fi disponibil din 12 martie la Netflix. 

Sky Rojo

În această primăvară, creatorii serialului La casa de papel ne propun un nou serial în care avem parte din plin de acțiune, umor negru și adrenalină pură. Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) și Gina (Yany Prado) își caută libertatea, fiind urmărite de Romeo (Asier Etxeandia), proxenetul lor de la Clubul Mireselor, și de complicii acestuia. Împreună, femeile pornesc într-o călătorie frenetică și haotică, în cursul căreia trebuie să facă față pericolelor de toate felurile și să trăiască fiecare clipă de parcă ar fi ultima. Prietenia lor se consolidează și protagonistele descoperă cel mai important lucru: împreună sunt mai puternice și au la îndemână mai multe opțiuni pentru a-și reface viețile. Serialul va fi disponibil din 19 martie la Netflix.

HBO GO

Zack Snyder’s Justice League

Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne (Ben Affleck) cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică. Această misiune se dovedește a fi mult mai dificilă decât și-ar fi închipuit Bruce, pentru că fiecare dintre recruți are demonii proprii de învins înainte de a-și uni forțele pentru a forma o ligă de supereroi nemaiîntâlnită. Filmul va avea premiera pe 18 martie la HBO GO. 

AXN

Ice

Lumea plină de opulență, dar extrem de periculoasă a comerțului cu diamante se dezvăluie în noul serial, Ice, care urmărește viața familiei Green, dar și evoluția afacerii lor cu pietre prețioase pe piața din Los Angeles. Jake (Cam Gigandet) și Freddy (Jeremy Sisto) Green sunt frați vitregi care au fost crescuți de tatăl lor, Isaac (Raymond Barry), patriarhul familiei și fondatorul Green & Green Diamonds. Când nesăbuitul Freddy ucide un important traficant de nestemate, Jake se vede nevoit să îl ajute să iasă din încurcătură, apelând la sprijinul unei grupări criminale din Africa de Sud, care e condusă de Sister Rah. Ajutorul, însă, nu este gratis, aceasta îi folosește pe Jake și Isaac pentru a introduce diamante obținute ilegal în Vancouver prin intermediul companiei Green & Green. Cel de-al doilea sezon va fi disponibil din 8 martie, lunea (episoade duble), de la ora 22:00, la AXN.

Foto: HBO

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…