A List Magazine ∙ August 1, 2022 ∙ 3 min read

În cea de-a șaptea edițe a emisiunii #GataDeBusiness, realizată de către Raiffeisen Bank, Andreea Esca merge și mai departe în căutarea acelor detalii fine care fac de obicei ca o poveste să fie nu numai de succes, dar și de anduranță. Și poate că nu există un domeniu mai potrivit pentru această „expediție” decât cel al HoReCa, cum poate nu există un om de afaceri mai indicat decât Andrei Trandafir, owner-ul hotelului Picadilly din Mamaia, pentru a-ți împărtăși propria poveste.

Lăsând în urmă o carieră în medicină și opt ani petrecuți în Africa de Sud, Andrei Trandafir a ales drumul antreprenoriatului cumva împins de la spate de însuși propriul destin – totul a plecat de la un eveniment nefericit în familie și a culminat cu decizia de a avea grijă, împreună cu soția sa, de afacerea care avea să devină ceea ce este azi – o oază de liniște și verdeață în Mamaia, la 150 de metri distanță de mare, un hotel cu peste 150 de camere.

Apoi, drumul pe care owner-ul hotelului Picadilly l-a parcurs a fost pavat cu o mulțime de alegeri și decizii, unele extrem de inspirate – de la renovarea completă a hotelului, la parteneriatul cu Raiffeisen Bank și cumpărarea terenului din jurul hotelului – altele care au devenit lecții de business, cum a fost decizia de a renova hotelul, într-o fază inițială, doar parțial.

Despre motivația din spatele unor astfel de alegeri de business, dar și despre cât de important este să ai o viziune corectă asupra propriului business și asupra a ceea ce se întâmplă în jurul lui, poți descoperi în video-ul de mai sus.

Mai mult, ceea ce este cu adevărat inedit la povestea lui Andrei Trandafir constă în atitudinea sa chiar din primul an când a preluat afacerea: „La început nu am făcut nimic, pentru a avea timp să înțeleg un mecanism care funcționa la vremea respectivă. În primul an am stat și am ascultat, m-am interesat de ce se întâmplă lucrurile într-un fel sau altul”, i-a mărturisit la un moment dat Andrei Trandafir Andreei Esca.

Astfel, cu pași mărunți, consecvență și determinare, a adus afacerii sale numeroase îmbunătățiri, începând și un proces de tehnologizare indispensabil vieții noastre din prezent.

Tot în interviul pe care Andrei Trandafir i l-a acordat Andreei Esca, poți afla de ce este importantă tehnologia într-o industrie ca cea hotelieră, cât de grav te poate afecta o perioadă precum cea a pandemiei, care sunt calitățile pe care un partner trebuie să le aibă ca să poți avea succes, dar mai ales de ce fiecare pas pe care îl faci înainte și după ce alegi să îți transformi planurile în realitate este esențial.

#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank

Fii și tu #GataDeBusiness cu creditul de investiții IMM și transformă-ți planurile în realitate!

Related Posts

Milla Jovovich a dat școala copiilor pe Veneția

Celebrul model și actriță Milla Jovovich a înlocuit prima zi de școală a copiilor cu o vacanță la…

Filme și seriale noi de neratat în octombrie pe platformele de streaming

Un documentar despre David Beckham, sezoane noi din serialele tale preferate și multe alte titluri numai bune de…

Filmul lui Beyoncé: 6-7 milioane de dolari, doar în prima zi de presales

Filmul turneului Renaissance, susținut de Beyoncé, are deja estimări pentru presales care depășesc 6 milioane de dolari. Iar…

Dramatica poveste de viață a lui Michele Morrone, vedeta din 365 Days

Michele Morrone, actorul care a frânt inimile celor care au urmărit drama erotică 365 Days de pe Netflix,…

Doctorul din Social Media

La 36 de ani, Alexandra Mircea este cel mai urmărit medic dentist român din social media. Clipurile video…

Actrița Anya Taylor-Joy, mireasă la Veneția

Actrița Anya Taylor-Joy (27 de ani) s-a căsătorit zilele acestea la Veneția cu logodnicul ei, muzicianul Malcolm MacRae…

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…