A List Magazine ∙ August 1, 2022 ∙ 3 min read

În cea de-a șaptea edițe a emisiunii #GataDeBusiness, realizată de către Raiffeisen Bank, Andreea Esca merge și mai departe în căutarea acelor detalii fine care fac de obicei ca o poveste să fie nu numai de succes, dar și de anduranță. Și poate că nu există un domeniu mai potrivit pentru această „expediție” decât cel al HoReCa, cum poate nu există un om de afaceri mai indicat decât Andrei Trandafir, owner-ul hotelului Picadilly din Mamaia, pentru a-ți împărtăși propria poveste.

Lăsând în urmă o carieră în medicină și opt ani petrecuți în Africa de Sud, Andrei Trandafir a ales drumul antreprenoriatului cumva împins de la spate de însuși propriul destin – totul a plecat de la un eveniment nefericit în familie și a culminat cu decizia de a avea grijă, împreună cu soția sa, de afacerea care avea să devină ceea ce este azi – o oază de liniște și verdeață în Mamaia, la 150 de metri distanță de mare, un hotel cu peste 150 de camere.

Apoi, drumul pe care owner-ul hotelului Picadilly l-a parcurs a fost pavat cu o mulțime de alegeri și decizii, unele extrem de inspirate – de la renovarea completă a hotelului, la parteneriatul cu Raiffeisen Bank și cumpărarea terenului din jurul hotelului – altele care au devenit lecții de business, cum a fost decizia de a renova hotelul, într-o fază inițială, doar parțial.

Despre motivația din spatele unor astfel de alegeri de business, dar și despre cât de important este să ai o viziune corectă asupra propriului business și asupra a ceea ce se întâmplă în jurul lui, poți descoperi în video-ul de mai sus.

Mai mult, ceea ce este cu adevărat inedit la povestea lui Andrei Trandafir constă în atitudinea sa chiar din primul an când a preluat afacerea: „La început nu am făcut nimic, pentru a avea timp să înțeleg un mecanism care funcționa la vremea respectivă. În primul an am stat și am ascultat, m-am interesat de ce se întâmplă lucrurile într-un fel sau altul”, i-a mărturisit la un moment dat Andrei Trandafir Andreei Esca.

Astfel, cu pași mărunți, consecvență și determinare, a adus afacerii sale numeroase îmbunătățiri, începând și un proces de tehnologizare indispensabil vieții noastre din prezent.

Tot în interviul pe care Andrei Trandafir i l-a acordat Andreei Esca, poți afla de ce este importantă tehnologia într-o industrie ca cea hotelieră, cât de grav te poate afecta o perioadă precum cea a pandemiei, care sunt calitățile pe care un partner trebuie să le aibă ca să poți avea succes, dar mai ales de ce fiecare pas pe care îl faci înainte și după ce alegi să îți transformi planurile în realitate este esențial.

#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank

Fii și tu #GataDeBusiness cu creditul de investiții IMM și transformă-ți planurile în realitate!

Related Posts

Balcicul artistic interbelic se întoarce la Balcic 

În jurul aniversării a 100 de ani de la începerea construcției la palatul de la Balcic al Reginei…

Cum sună cea mai nouă piesă semnată Irina Rimes: ,,Dulce amară”

Irina Rimes lansează piesa ,,Dulce amară”, o poveste despre o femeie legendară, o apariție la fel de spectaculoasă ca…

Fără telefoane la concertele lui Bob Dylan

Celebrul Bob Dylan vrea să revină la vremurile în care oamenii veneau la concerte doar pentru muzică. Pentru…

Chef Cătălin Scărlătescu gătește în această seară pentru tine, la MEDUSA

Cătălin Scărlătescu vă așteaptă în această seară cu cele mai gustoase preparate mediteraneene, la una dintre cele mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atras atenția,…

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…