A List Magazine ∙ April 5, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii interesante pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Iată o săptămână importantă și interesantă în planul relațiilor parteneriale. Este bine să studiezi pe îndelete situațiile parteneriale în care te afli, întrucât se finalizează o etapă. Poate fi vorba despre o relație matrimonială sau de una profesională, în care aveai de respectat condiții și termene specifice. Cineva din anturajul apropiat, o rudă, un prieten sau o simplă cunoștință te poate ajuta mult în tot ce ține de segmentul partenerial. A doua parte a săptămânii aduce chestiuni financiare, de tipul achitarea facturilor, relaționarea cu instituții financiare, dialoguri pe teme financiare și patrimoniale cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Din nou, cineva din anturajul prietenilor se poate implica alături de tine în aceste chestiuni. Ajutor nesperat de la și prin alții. Finalul săptămânii este favorabil activităților culturale. Citește, vizionează filme, provoacă la discuții filozofice pe cei dragi, trasează planuri de călătorie sau de studiu.

Taur

Segmentul profesional se evidențiază în mod special în această săptămână, în speță situația de la locul de muncă și relațiile colegiale. Se finalizează o etapă, fie prin rezolvarea unor sarcini de lucru, fie prin schimbarea regimului de muncă și a salarizării. Indiferent de situația locului de muncă în care activezi, ceea ce se petrece de-a lungul acestei săptămâni are de-a face cu banii obținuți din eforturile tale depuse în câmpul muncii. Se pare că veniturile se schimbă puțin sau deloc, însă, există ceva ascuns care se va ivi peste ceva vreme și care va răsturna lucrurile. Recomandabil este să-ți îndeplinești corect sarcinile de lucru, să dezvolți și să menții relații de bună colegialitate, trecând peste animozități personale sau de situație generală. Foarte probabil să rupi unele colaborări vechi. Relațiile cu șefii sunt tensionate. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor! Sfârșitul săptămânii aduce cheltuieli pe facturi, taxe, revizuirea planurilor financiare și dialoguri importante pe tema banilor și bunurilor comune cu alții.

Gemeni

Săptămâna aduce răsturnări de situație în planul sentimental. O relație deja existentă, veche, își poate schimba condițiile și termenii de desfășurare, continuând de acum încolo, într-un mod diferit, dacă este fundamentată pe valori morale, afective, spirituale autentice. Altfel, se va termina fără echivoc. Depinde de tine felul în care gestionezi ceea ce se petrece în segmentul sentimental. Intră în discuție și relațiile cu copiii. Diferența dintre generații se va vedea foarte clar în aceste zile. Relaxează-te cu activități de tipul hobby! Îți prinde bine dialogul cu persoanele care au aceleași pasiuni ca și tine. A doua parte a săptămânii evidențiază activități de rutină, fie acasă în mediul personal, fie la serviciu. Probabil să fii mânat de gânduri mărețe și de idealuri nobile în a-ți îndeplini sarcinile de lucru și îndatoririle personale, ceea ce este foarte bine. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile și selectează prioritățile. Prietenii și colegii te pot ajuta din plin. În weekend se conturează activități parteneriale.

Rac

Este vorba, în mod special, despre segmentul familial și domestic în această săptămână se conturează schimbări atât în ceea ce privește relaționarea cu membrii familiei, cu neamurile, cât și în ceea ce privește ambianța domestică. Sunt favorizate activitățile gospodărești și finalizarea unora care erau în desfășurare de ceva vreme. Cineva din mediul socio-profesional îți oferă sfaturi și soluții viabile pentru situațiile din mediul familial. Selectează ceea ce simți tu că îți este cu adevărat util și evită să vorbești despre tine și intențiile tale. Relațiile sentimentale se activează Miercuri și Joi prin dialoguri despre bani și bunuri comune. Posibil ca persoana iubită sau copiii să-ți ceară sprijin financiar. Analizează bine despre ce este vorba și abia apoi, decide pe cine și cu ce ajuți. Sub măști binevoitoare se ascund interese meschine. În weekend apar treburi de rutină, dar și niscai neplăceri legate de sănătate.

Leu

Energia astrală a săptămânii îți favorizează relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Sunt momente bune pentru a analiza pe cine ai în preajmă și pentru a te debarasa de persoanele care s-au dovedit până acum neserioase. Dialogurile sunt foarte importante indiferent de tema abordată. Sigur că unele remarci îți displac total, însă ele conțin un sâmbure de adevăr ce îți este totuși de folos. De asemenea, călătoriile pe distanțe scurte pot intra în discuție, fiind călătorii importante pentru a rezolva chestiuni personale urgente sau pentru a ajuta pe cineva aflat la nevoie. Relațiile cu membrii familiei se remarcă în zilele de Miercuri și Joi prin discuții referitoare la treburile domestice, la îmbunătățirea condițiilor locative și la investiții în bunuri patrimoniale. Sunt posibile controverse între situația și relațiile familiale și relațiile parteneriale. Prudență și discernământ în toate! La finalul săptămânii îți sunt recomandate hobby-urile și a te ocupa de persoana iubită sau de copii.

Fecioara

Începi săptămâna în forță, ocupându-te pe îndelete de tine și de treburile tale personale. Este bine să selectezi prioritățile, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Ești tentat să te refugiezi în muncă, mai ales că se conturează la orizont îndatoriri profesionale de anvergură. Fii prudent, deoarece ai nevoie de pauze regulate și de a-ți schimba stilul de muncă. Tema principală din această săptămână o constituie segmentul financiar, în speță partea de venituri obținute de la locul de muncă. Este vorba despre un final de câștig, fie că primești salariul, o primă, un bonus, fie că afli informații prețioase referitoare la schimbări salariale drastice. Peste ceva vreme va reveni în discuție salarizare și condițiile de muncă aferente. Evită cheltuielile nefondate! Joi și Vineri, mulți vor roi în preajma ta, mai ales persoane din anturajul apropiat. Sunt probabile discuții importante pe teme de larg interes, însă și călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse. În weekend te solicită membrii familiei și treburile gospodărești.

Balanța

În primele zile ale săptămânii ești pornit pe fapte mari. Beneficiezi de un flux energetic puternic, ce te va ajuta să-ți redefinești felul de a fi și de a te raporta la lumea înconjurătoare. Mentalitatea ta este în curs de schimbare, astfel că în consecință îți vei schimba sistemul valorilor morale și spirituale. Dozează-ți eforturile și mai ales ordonează-ți gândurile, pentru că există riscul să oscilezi mult în gândire, comunicare și fapte. Dialogurile cu persoane erudite te pot ajuta să treci cu bine peste fluctuațiile emoționale și sufletești. Fii prudent și alege cu grijă informațiile care vin spre tine și de asemenea, vorbește cât mai puțin. Unii te pot înțelege greșit. A doua parte a săptămânii va aduce aspecte financiare, în speță cele din segmentul muncii. Poți primi salariul, o primă, un bonus sau diverse favoruri dinspre locul de muncă. Pe de altă parte, persoana iubită sau copiii vor dori să le achiți cheltuieli personale. La sfârșitul săptămânii sunt momente favorabile pentru dialoguri cu cei apropiați.

Scorpion

Săptămâna aduce momente bune pentru a sta de vorbă pe îndelete cu tine însuți. Energia primelor zile te predispune la retragere din forfota cotidiană, la odihnă și la a studia pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat. Este un moment de bilanț foarte important, ale cărui rezultate vor avea efecte pe termen lung. Revelațiile din aceste zile îți vor lămuri aspecte legate de viața personală și de cea profesională. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător și, la nevoie, să apelezi la sfaturile specialiștilor în sănătate. În a doua parte a intervalului analizat te vei simți mai bine, revenind în prim-planul vieții cu forțe proaspete. Totuși, nu forța nota și dozează-ți eforturile. La finalul săptămânii se întrezăresc cheltuieli pe nevoile cotidiene, dar în paralel primești și bani, probabil salariul sau un ajutor financiar nesperat. Plus cadouri mărunte, dar suficiente cât să-ți bucure sufletul.

Săgetător

Este o perioadă în care te vei gândi serios la relațiile cu prietenii. Se încheie un capitol în aceste tipuri de relații, iar concluziile formulate îți vor răscoli sufletul. Este un moment de cotitură și pentru proiectele și activitățile comune cu alții. Pe de altă parte, ceea ce se întâmplă acum în segmentul relațiilor cu prietenii are legătură și cu segmentul familial. Probabil cineva din familie îți va oferi informații sau soluții bune pentru situațiile în care te afli sau te-ai aflat, până nu demult, alături de prieteni sau alături de persoanele din mediul socio-profesional. Este bine să-ți rezervi momente de singurătate, de liniște și să te gândești pe îndelete la situațiile în care ești implicat. Informațiile obținute pe căi mai puțin obișnuite îți vor lămuri multe și mărunte și chiar îți vor liniști sufletul. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea îngrijește-te serios și pe termen lung. La sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine, fiind zile bune pentru trasarea unor planuri de viață și activitate.

Capricorn

Săptămână definitorie în ceea ce privește segmentul profesional, pentru imaginea ta publică și pentru statutul tău socio-profesional. Se finalizează un capitol în sensurile amintite. Vei consta și aspecte favorabile și altele mai puțin. Totul este să înțelegi și să accepți faptul că sunt momente de mare cotitură, iar după această săptămână totul va fi schimbat radical și definitiv în ceea ce privește zona profesională. Este posibil să fii sprijinit de femeile din mediul profesional, însă fii prudent. Sprijinul pe care îl primești acum va trebui să-l înapoiezi undeva, cândva. Relațiile sunt active pe la mijlocul săptămânii prin dialoguri și acțiuni comune. Sunt favorizate trasarea unor planuri de acțiune împreună cu alții, recomandabile fiind acum doar discuțiile pe marginea unor acțiuni viitoare comune. Pe de altă parte, se conturează cheltuieli majore pe diverse nevoi cotidiene. Selectează prioritățile și chibzuiește atent fiecare cheltuială. În weekend ai nevoie de odihnă și introspecție.

Vărsător

Săptămâna debutează cu aspecte financiare comune cu alții. Posibil să fii nevoit să achiți facturi, datorii și să relaționezi cu instituții financiare. În urma evenimentelor și relațiilor în care ești implicat îți vei remodela filozofia de viață. Se finalizează un capitol relațional și de activități profesionale, în urma căruia decizi să faci altfel lucrurile de acum încolo. Pe de altă parte, va intra în discuție și un final în ceea ce privește legăturile cu străinătatea. Relații distorsionate cu persoanele aflate departe de granițele țării. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor! Sunt posibile neînțelegeri de tot felul, comunicare defectuoasă, de aceea vorbește cât mai puțin. Miercuri și Joi se conturează dialoguri importante cu șefi și autorități. Posibil să dai explicații referitoare la felul în care îți îndeplinești activitatea profesională sau să primești îndatoriri noi. În weekend sunt momente bune pentru a relaționa cu prietenii.

Pești

Accentul săptămânii este pe secțiunea bani și bunuri comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Este posibil să achiți unele datorii, să revizuiești planuri de cheltuieli, de investiții și să ajungi la un consens în mod special cu partenerul de viață și colaboratorii. Cineva din mediul familial îți poate oferi sprijin în tot ce ține de bani și bunuri patrimoniale. Mai ales femeile-rude îți sunt alături, chiar dacă la prima vedere ai fi nemulțumit de ofertele lor. Se finalizează o etapă financiară, fiind vorba și despre lămurirea unor moșteniri, partaje personale sau profesionale. Poți primi sprijin financiar deosebit sau poți afla soluții viabile pentru a-ți rezolva situațiile financiare în care te afli. Relațiile cu străinătatea sunt active Miercuri și Joi, astfel că este posibil să iei legătura cu persoane aflate în alte țări. Evită discuțiile contradictorii! Pe de altă parte, te ajută mult în aceste zile, activitățile culturale. Citește, vizionează filme, emisiuni de top și atrage-i și pe cei dragi de partea ta. În weekend ești în vizorul multora.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…