A List Magazine ∙ May 3, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în perioada 04-10.05.2020. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii interesante pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Este o perioadă care evidențiază aspectele financiare comune cu alții. Partenerul de viață te poate provoca la discuții referitoare la cheltuielile comune, însă vor intra în discuție si investițiile sau moștenirile și partajele. Pe de altă parte, vor apărea informații interesante referitoare la veniturile obținute din munca proprie și cele obținute din colaborări. Se finalizează o etapă de câștig, se pot rezolva mai ușor datoriile și, de asemenea, se poate ajunge la un consens favorabil cu instituțiile financiare de care ești legat fie prin locul de muncă, fic prin împrumuturi. Un prieten sau cineva din mediul profesional îți va oferi sfaturi utile pentru regândirea planurilor de investiții. Totuși, deciziile finale trebuie să le iei singur. La finalul săptămânii se conturează dialoguri importante cu persoanele aflate în străinătate. Este bine să povestești puțin despre tine. Sunt momente favorabile și pentru activități culturale alături de cei dragi.

Taur

Săptămâna debutează cu forfotă, atât acasă în mediul familial, cât și la serviciu. Selectează prioritățile deoarece sănătatea este vulnerabilă și există riscul să te suprasoliciți fără rost. Apar informații bune legate de veniturile obținute la locul de muncă. Se pot isca discuții aprinse cu șefii sau autoritățile, iar dreptatea este de partea lor. Relațiile parteneriale se reconfigurează, fie prin modificarea termenelor și condițiilor de desfășurare, fie prin finalul unora. Cert este că, atât relația de cuplu, cât și cele de colaborare profesională au nevoie de revigorări sau de un final clar. Probabil că datorită excesului tău de zel orientat spre activitatea profesională, și partenerul de viață, și șefii vor propune noi direcții de desfășurare a activităților comune. În weekend intervin chestiuni financiare, de tipul achitarea facturilor sau rezolvarea unor demersuri ce implică instituțiile financiare, dar și membrii familiei, partenerul de viață sau colaboratorii.

Gemeni

Persoana iubită și copiii au nevoie de sfaturile tale la începutul perioadei analizate. Este posibil să te necăjească dialogurile cu aceștia. Evită judecățile superficiale și fii alături de cei dragi în mod necondiționat! Depinde numai de tine să gestionezi în favoarea ta ceea ce se petrece în segmentul sentimental. Acceptă și dorințele sau planurile comune propuse de cei apropiați, deoarece vei găsi și aspecte favorabile, amuzante și utile pentru toată lumea. În plan profesional, la locul de muncă se finalizează o etapă importantă. Fie reușești să rezolvi sarcini de lucru restante, fie se schimbă condițiile de muncă, fie alegi să renunți la job-ul actual din varii motive. Este bine să discerni atent cea se petrece, să discuți cu cineva avizat în domeniu, evitând atitudinea superficială și nerăbdarea. Tumultul personal și profesional îți afectează sănătatea, de aceea fii prudent. La sfârșitul săptămânii este rost de dialoguri și acțiuni comune cu alții.

Rac

Luni și Marți ești preocupat de treburile domestice și de nevoile membrilor familiei. Sunt zile bune pentru curățenie, renovări, planuri de investiții în casă, vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale. Sfătuiește-te cu cei dragi, deoarece unele aspecte le ignori fără să vrei, astfel că dialogul amiabil și sprijinul primit din partea celorlalți sunt de folos tuturor. Datorită, responsabilităților profesionale este posibil să aloci puține eforturi și puțin timp pentru treburile personale sau pentru casă și familie. Selectează prioritățile și ai încredere că vei rezolva totul corect și la momentul potrivit. În plan sentimental se finalizează un capitol. Diferența de opinii dintre tine și persoanele dragi poate crea animozități ce vor duce mai departe la reconfigurarea relației cu persoana iubită, dar și cu copiii. În weekend ești tentat să rezolvi treburile restante atât în ceea ce privește cele de acasă, cât și cele profesionale din cadrul locului de muncă.

Leu

Multe persoane te vor căuta la începutul săptămânii, mai ales acelea din mediul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. Se conturează dialoguri importante pentru proiectele personale sau profesionale. Ai sprijin de la ceilalți în tot ce vrei să faci, doar că nerăbdarea sau tendința de a prelua controlul, este mare și păguboasă pe termen lung. Pe de altă parte, studiile și călătoriile pe distanțe scurte vor intra în sfera ta de interes profesional mai ales. Acasă, în familie, apar schimbări fie în relațiile cu membrii familiei, fie în ceea ce privește condițiile locative. Evită escaladarea conflictelor cu neamurile! Există animozități vechi ce acum se pot dizolva cu puțin efort și bunăvoință. Poate fi nevoie de reparații sau de vânzarea și achiziționarea unor bunuri casnice. La sfârșitul săptămânii apar distracții alături de cei dragi. Fluctuații emoționale și niscai neplăceri cu persoana iubită.

Fecioara

Apar câștiguri din munca proprie la începutul săptămânii. Plata aferentă eforturilor depuse în câmpul muncii poate fi peste așteptările tale. Astfel, cheful de investiții va fi la cote mari. Fii prudent și selectează prioritățile, deoarece există riscul să cheltuiești pe lucruri inutile. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se activează mult prin dialoguri de anvergură. Unii apropiați din mediul profesional te pot necăji cu remarcile lor. Este vremea să renunți la persoanele care te tot sâcâie și la cei care doar profită de pe urma ta. Alții se vor apropia sincer de tine, având nevoie de sprijinul tău moral sau material. Poate fi dificil să separi pe cei loiali și utili ție acum, de cei a căror măști stau bine pe interesele lor meschine. Deocamdată, fii rezervat în privința tuturor. La sfârșitul săptămânii sunt momente favorabile pentru compania membrilor familiei și pentru desfășurarea treburilor casnice.

Balanță

Ești dornic de a te implica în tot felul de treburi și de a rezolva orice restanță din mediul personal sau din cel profesional. Rezervă momente și pentru a-ți revizui planurile și pentru a trasa altele noi. Bine susținute sunt și demersurile personale pentru îmbunătățirea vieții tale în general. La locul de muncă apar noutăți și informații referitoare la salarizare. Se încheie o etapă de câștig, astfel că veniturile tale vor fi altele de acum încolo. Poți primi salariul sau un bonus pentru eforturile depuse, dar acestea pot fi nesatisfăcătoare din perspectiva ta. Rezumă-te la cheltuieli necesare pe moment. Dispui de tot ce ai nevoie pentru a duce un trai decent și fără griji materiale. Persoana iubită sau copiii pot avea nevoie de cheltuieli pe care să le achiți tu. În funcție de situație, oferă cu drag ceea ce îți solicită ceilalți. La finalul săptămânii se conturează dialoguri importante cu persoanele din mediul apropiat, dar și ceva călătorii pe distanțe scurte.

Scorpion

Ai nevoie de odihnă și singurătate în primele zile ale săptămânii. Energia vitală este fluctuantă și de aici implicarea ta în dialoguri sau activități comune cu alții este precară. Îngrijește-te pe măsura nevoilor trupului și sufletului tău. O dietă de sezon, lecturarea cărților dragi sau compania unui prieten de încredere îți pot îmbunătăți starea de spirit pe de o parte, iar pe de altă parte, te ajută în găsirea unor soluții viabile pentru situațiile în care ești implicat. Aspectele financiare comune cu alții, de tipul facturi, datorii, investiții sunt teme recurente care te tot necăjesc. Vei reuși să treci cu bine peste toate, dacă accepți sprijinul unor specialiști sau al unor apropiați de încredere. Sunt zile decisive în ceea ce privește felul în care te raportezi la ceilalți și la situațiile în care ești implicat. deciziile luate în această săptămână vor avea efecte vreme îndelungată. În weekend te vei simți mai bine, mai ales dacă faci și ceva cheltuieli pe mofturi.

Săgetător

Dialogurile cu prietenii și colegii de muncă din această săptămână îți sunt de mare folos în ceea ce privește relația de cuplu și parteneriatele în care ești implicat sau dorești să te implici. Deciziile finale privitoare la acțiunile tale comune cu alții îți aparțin în totalitate și ar fi bine să nu lași pe nimeni să se amestece în treburile tale. La locul de muncă se va încheia o etapă importantă. Se vor dizolva animozitățile vechi, se vor aplana conflictele, însă depinde de tine să menții pe termen lung, atât relații profesionale de bună calitate, cât și un ambient de muncă plăcut. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că randamentul tău în rezolvarea responsabilităților personale și profesionale este scăzut. De aceea, fie amână acțiunea sau luarea unei decizii, fie apelează la sprijinul cuiva de încredere pentru a te ajuta să duci la bun sfârșit o sarcină urgentă. În weekend te vei simți mult mai bine, revenind cu forțe proaspete în mijlocul celor dragi.

Capricorn

Iată o perioadă care îți evidențiază reușitele socio-profesionale, dar și aspectele mai puțin plăcute din relațiile de muncă. Se conturează dialoguri importante cu șefii. Unul dintre colegii de muncă te va provoca pentru a-ți expune opiniile referitoare la bunul mers al proiectelor profesionale. Evită să divulgi amănuntele care te duc pe tine personal spre succes. În spatele măștilor binevoitoare de la locul de muncă se ascund interese total diferite de bunele tale intenții. Relațiile cu prietenii se vor modifica începând cu această săptămână, fie în urma aflării unor informații destabilizatoare referitoare la caracterul unora, fie în urma acțiunilor sau gesturilor altora. Poate fi dificil în aceste zile să decizi corect pe cine mai păstrezi alături de tine și pe cine îndepărtezi. Deocamdată analizează toate relațiile și situațiile în care ești implicat și decide peste câteva zile. Spre sfârșitul săptămânii ai nevoie de relaxare și compania celor dragi și de încredere.

Vărsător

Informațiile primite de la persoanele aflate în străinătate îți vor da de gândit în această săptămână. Fie că este vorba despre a lucra cu parteneri străini sau a te deplasa în locații îndepărtate, fie că este vorba despre necesitatea implicării în forme de școlarizare necesare în domeniul profesional, îți poate fi dificil să analizezi corect ceea ce afli și apoi să acționezi în consecință. Persoanele dragi te pot ajuta să lămurești situația și să iei cele mai bune decizii pentru pentru dezvoltarea ta personală și profesională. Îți prind toate acestea, chiar dacă pe căi mai puțin obișnuite afli diverse. În plan profesional se finalizează o etapă, fie că reușești să finalizezi un proiect, o sarcină profesională importantă, fie că decizi să abordezi altfel munca și implicațiile ei de acum încolo. Final în relații colegiale, atât în ceea ce îi privește cele cu șefii, cât și cele cu colegii. Spre sfârșitul intervalului analizat se animă relațiile cu prietenii.

Pești

Vei fi nevoit să-ți îndrepți atenția și eforturile spre segmentul financiar, în speță secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Este nevoie de investiții în casă și de a achita servicii comune cu membrii familiei sau cu neamurile. Pot apărea discuții aprinse pe teme financiare între tine și partenerul de viață, pe seama cheltuielilor necesare altora și pe care vrei să le achiți tu. Selectează prioritățile și oferă sprijin material, financiar doar celor care merită efortul tău. Relațiile cu persoanele aflate în străinătate se vor schimba, fie pentru că cineva te-a necăjit serios prin vorbe sau gesturi, fie că filozofia ta de viață se modifică și începi să selectezi drastic toate relațiile și situațiile în care ești implicat. Relaxează-te cu vizionarea unui film, cu o carte bună sau tăifăsuiește cu cineva drag. În a doua parte a săptămânii ești în prim-planul vieții sociale, dar și în mediul profesional vei avea de rezolvat sarcini de lucru urgente, venite direct de la șefi.

 

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…