A List Magazine ∙ April 12, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna 13-19 aprilie! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii interesante pentru fiecare zodie în parte și ne spune care sunt nativii care își vor face ordine în viață, în perioada următoare.

Berbec

Primele zile ale săptămânii îți aduce în atenție situația socio-profesională. Sunt posibile dialoguri importante cu șefi, autorități, dar și cu persoane din mediul familial. Se recomandă prudență, deoarece riscul de a fi implicat în conflicte este mare și dificil de contracarat. Oricum, se prefigurează schimbări importante în domeniul profesional în care activezi, așa încât relaxează-te și mergi odată cu valul. Un prieten sau cineva din mediul profesional te poate sfătui de bine vizavi de schimbările pe care trebuie să le operezi în felul tău de a fi și în felul în care abordezi munca, poziția socială și imaginea publică. Pe de altă parte, sunt unele persoane în preajma ta la  care ar fi bine să privești atent. Scapă rapid de aceia care se implică în viața ta nepermis de mult. Finalul săptămânii este potrivit odihnei, discreției și dialogurilor cu propria ta persoană. Se pot evidenția unele afecțiuni, bine fiind să iei în serios orice semnal al organismului tău.

Taur

Săptămâna debutează cu dorința de a-ți rafina sufletul, de a te apropia de domeniile spirituale, de a privi și altfel viața și evenimentele ei. Sunt momente favorabile pentru a studia, pentru a învăța, a exersa o limbă străină sau pentru a te implica într-un nou domeniu de studiu. Indicat ar fi să te orientezi spre ceva care îți este util și în domeniul profesional. Dialogurile cu persoane erudite îți vor aduce informații deosebite despre felul în care trebuie să-ți remodelezi sistemul valorilor morale și spirituale. Pe de altă parte, este posibil să iei legătura cu cineva aflat departe de granițele țării. Informațiile aflate te pot destabiliza sufletește, însă detașează-te rapid de ceea ce te necăjește. Miercuri și Joi se pare că vor interveni chestiuni profesionale, mai ales dialoguri și sarcini noi din partea unor șefi. De reținut că relațiile cu autoritățile sunt distorsionate, iar conflictele pândesc în umbră. Prudență și controlează-ți reacțiile! În weekend, de bun augur sunt dialogurile cu prietenii și implicarea într-o activitate de tipul voluntariat sau hobby.

Gemeni

Perioada analizată predispune la cheltuieli și dialoguri pe teme financiare împreună cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii. Este vremea unor scadențe, astfel că nemulțumirile unora, ifosele altora pot duce la conflicte în justiție, pe termen lung. Selectează prioritățile tale și nu te lăsa copleșit de nimeni și de nimic. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să rezolvi orice situație referitoare la bani, moșteniri sau partaje. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a-ți remodela sistemul valorilor morale și spirituale după care te ghidezi în viață. Îți sunt susținute studiul domeniilor spirituale, dialogurile filozofice cu persoane erudite, dar și implicarea în forme inedite de școlarizare, cum ar fi studiul on-line. La sfârșitul săptămânii vor apărea chestiuni profesionale. Probabil să primești sarcini de lucru noi din partea unor șefi. Dialoguri cu șefi și autorități, însă unele se vor purta pe tonuri mai puțin amiabile.

Rac

Luni și Marți ai de-a face cu partenerii, de viață și cei profesionali. Pe de o parte, este vorba despre programul comun și despre mersul activităților comune în cadrul unor parteneriate profesionale. Însă, pe de altă parte, vor intra în discuție și chestiunile financiare și materiale care vă unesc. Se vor schimba unele termene și unele condiții din aceste parteneriate. Posibil să-ți displacă, ce îți spun unii și alții, însă tu selectează prioritățile tale și evită să te lași dus de valul vorbelor dulci sau al gesturilor așa-zis amiabile. Miercuri și Joi vor apărea chestiuni financiare, de tipul achitarea facturilor, informații despre plăți, credite, relații cu instituții financiare, aspecte referitoare la moșteniri și partaje. Prudență și evită cheltuielile puțin gândite și nefondate! În weekend, se va accentua dorința de rafinare sufletească. Te ajută mult lecturarea unei cărți, vizionarea unui film sau studiul sau documentarea asupra unui subiect drag sufletului tău.

Leu

La începutul săptămânii ești ocupat cu multe activități, indiferent că stai acasă sau că mergi la serviciu. Probabil că s-au adunat restanțe și acum este termenul scadent. Ar fi bine să selectezi prioritățile, întrucât sănătatea este deficitară și chiar îți poate crea neplăceri serioase pe termen lung. Este posibil să te gândești la abordarea unui alt loc de muncă. Se prefigurează schimbări majore în ceea ce privește munca și sănătatea, însă depinde numai de tine cum gestionezi lucrurile și într-un sens și în celălalt. Este nevoie să-ți remodelezi filozofia de viață față de muncă și implicațiile ei. Găsirea echilibrului între muncă și sănătate este cheia depășirii cu succes a perioadei actuale. Miercuri și Joi vei avea de-a face cu parteneriatele. Sunt posibile desprinderi din parteneriatele vechi. A depune eforturi pentru îmbunătățirea parteneriatelor vechi, nu se recomandă. La sfârșitul săptămânii sunt momente favorabile achitării facturilor și dialogurilor pe teme legate de bani, bunuri comune, moșteniri și partaje.

Fecioara

Este o săptămână care te scoate din zona de confort în ceea ce privește relațiile sentimentale. Fie că este vorba despre o relație cu persoana iubită, fie că este vorba despre relațiile cu copiii, tu va trebui să-ți remodelezi felul de a fi față de cei dragi. Este clar că se vor modifica unele termene și unele condiții din relațiile actuale. Sunt șanse să te orientezi și spre o altă relație sau spre a face un copil. Totuși, perioada analizată este favorabilă finalurilor și mai puțin susține noutățile în planul amoros. Miercuri și Joi vei fi nevoit să depui eforturi serioase în desfășurarea treburilor cotidiene. Se pare că vei avea multe de făcut și acasă, și pentru locul de muncă. Îți vor veni noi și noi sarcini de lucru, iar acasă vei descoperi că trebuie să faci alte și alte treburi. Ai grijă și de sănătate deoarece este vulnerabilă. În weekend se vor evidenția relația cu partenerul de viață și relația cu colaboratorii din mediul profesional.

Balanță

Primele zile ale săptămânii te solicită mult acasă, în mediul familial. Sunt posibile discuții importante cu membrii familiei, implicare în activități domestice, trasarea unor planuri pe termen lung, referitoare la spațiul locativ, obiecte de patrimoniu familial, moșteniri, altele conexe. Fii prudent și ține cont de ceea ce spun membrii familiei, deoarece alături de ei poți duce la bun sfârșit orice situație în care te afli. Relațiile sentimentale sunt active la mijlocul săptămânii prin dialoguri aprinse cu persoana iubită, dar și cu copiii. Tensiunile sunt mari, astfel că există riscul finalizării unei relații vechi, iar în privința copiilor se pot declanșa conflicte majore. Fii îngăduitor cu ceilalți și folosește-ți farmecul nativ pentru a aplana orice diferend! Canalizează-ți surplusul de energie spre activități de tipul hobby. În weekend vor interveni activități de rutină, dar și niscai probleme legate de sănătate. Odihnește-te conștient și îngrijește-te mai mult!

Scorpion

Vei dialoga cu multă lume la începutul săptămânii, în mod special cu persoanele din anturajul apropiat. Excesul de informații care se vehiculează în preajma ta, poate duce la suprasolicitare nervoasă, de aceea fii prudent și selectează totul. Unii vor dori să afle multe și mărunte despre tine și planurile tale, însă tu evită politicos să oferi detalii. Pe de altă parte, te ajută mult în perioada actuală studiul, documentarea asupra unor subiecte dragi sufletului tău sau a trasa un plan de îmbunătățire a competențelor tale profesionale, prin abordarea unor noi forme de școlarizare. Miercuri și Joi se conturează activități domestice. Probabil să fie nevoie de reamenajări ale spațiului locativ, de reparații sau chiar de investiții necesare confortului personal și familial. Se recomandă prudență în relațiile cu neamurile, deoarece domnește izul conflictului. La finalul săptămânii te poți ocupa cu succes de un hobby alături de cei dragi.

Săgetător

Este nevoie să te ocupi de cheltuielile cotidiene în primele zile ale săptămânii. Tendința de a exagera în ceea ce privește aprovizionarea cămării personale sau pe cea a celor dragi este frecventă, de aici și cheltuieli mari în consecință. Pe de altă parte, se prefigurează schimbări în ceea ce privește sursele tale oficiale de venit. Deocamdată, par simple informații, însă printre ele există unele importante care se vor concretiza la momentul potrivit. Prudență și măsură în toate! La mijlocul săptămânii vei avea de-a face cu persoanele din anturajul apropiat. Discuții pe teme cotidiene de larg interes. Sunt momente favorabile și pentru a studia sau pentru a te documenta cu privire la subiecte profesionale sau subiecte dragi sufletului tău. Evită dialogurile inutile și suprasolicitarea nervoasă! Foarte probabil să te desprinzi din relațiile care au devenit toxice. În weekend, liniștea și confortul casei, plus compania membrilor familiei îți sunt de bun augur.

Capricorn

Începi săptămâna în forță, dornic de a te ocupa de treburile personale restante. Te vei orienta și spre îndatoririle profesionale, însă mai mult elan și succes vei avea în cele personale. Pe de altă parte, este un bun prilej pentru a-ți remodela felul de a fi și de a te raporta la viață și la evenimentele ei. Pentru tine este vremea marilor schimbări, astfel că venind în întâmpinarea acestora, șansele de a-ți îmbunătăți viața sunt maxime. Totul este să te focusezi pe ceea te împlinește pe tine cu adevărat. Miercuri și Joi vei fi nevoit să cheltuiești pe cele necesare traiului cotidian. Traversăm o perioadă în care, energia astrală te îndeamnă să cheltuiești mult, probabil pe obiecte importante necesare în mediul tău personal și familial. Selectează prioritățile și evită extravaganțele! Se prefigurează modificări salariale sau chiar poate apărea o nouă sursă de venit. La sfârșitul săptămânii este rost de dialoguri cu persoanele dragi din anturajul apropiat.

Vărsător

Ești mai puțin activ în primele zile ale săptămânii, deoarece energia ta vitală este la cote minime. Selectează prioritățile și rezervă momente și pentru odihnă. Se pot evidenția unele probleme de sănătate, pe care ar fi bine să le iei în serios. La nevoie, apelează la specialiștii în sănătate și urmează-le sfaturile fără echivoc. Pe de altă parte, sunt momente favorabile dialogului interior și analizării situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Te vei simți mai bine la mijlocul săptămânii, revenind în forfota cotidiană. Însă, nu forța nota, deoarece există vulnerabilizare pe corpul tău fizic și de aici îți poate fi dificil să finalizezi cu bine treburile propuse. Ai tendința de a fi foarte combativ, opunându-te la tot ce vine dinspre ceilalți. Controlează-ți reacțiile, deoarece există riscul să strici relații bune, iar unii vor riposta în mod neplăcut. La finalul săptămânii intervin cheltuieli și aspecte financiare dinspre locul de muncă.

Pești

Prietenii te solicită mult la începutul săptămânii, fie prin dialoguri importante, fie propunându-ți activități care nu prea sunt pe lungimea ta de undă. Unii vin în preajma ta, alții pleacă, mai ales persoanele cunoscute demult și alături de care ai epuizat deja experiențe de viață. Fii deschis la schimbări și mai ales la proiecte profesionale noi. Poți fi atras în activități de voluntariat. La mijlocul intervalului analizat, energia astrală te va predispune la izolare, dorință de odihnă și dialog interior. Îți prind bine meditația, exercițiile fizice ușoare, dialogurile tăinuite cu persoane dragi și de încredere. Sănătatea este vulnerabilă. În plan profesional există animozități din partea colegilor și subalternilor, după caz. Este bine să ții cont și de ceea ce se petrece în culisele profesionale, deoarece se țes în umbră conflicte pe termen lung. În weekend te vei simți mai bine și vei reveni în mijlocul celorlalți cu elanul de a rezolva orice treabă restantă și utilă.

Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…