A List Magazine ∙ December 31, 2020 ∙ 36 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în 2021! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în anul care vine!

 

Berbec

Anul 2021 evidențiază finaluri și începuturi, un amalgam interesant de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de explicat în cuvinte. Este un an care te va ajuta să accesezi frecvențe înalte ale vieții, frecvențe de care acum ai nevoie să faci salturi evolutive importante.

Segmentele de viață și activitate vizate de influențele astrale de-a lungul anului 2021 sunt: sănătatea, relațiile cu persoanele din anturajul apropiat, relațiile cu prietenii, relațiile cu străinătatea, segmentul socio-profesional, segmentul financiar.

În privința sănătății se vor evidenția afecțiunile vechi, însă poți obține și unele noi. Lunile Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie răscolesc sănătatea întregului organism. Va trebuie să găsești un echilibru între latura profesională a vieții și cea personală. Schimbarea filozofiei și a stilului de viață reprezintă ajutoarele cele mai importante pentru menținerea unei sănătăți optime pe termen lung.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor modifica, fie în urma unor discuții deosebite, fie în urma unor evenimente neplăcute. Însă, este limpede faptul că aceste relații trebuie selectate. A doua parte a anului îți va aduce persoane noi în preajmă, pe care le vei putea include, fără rezerve, în cercul tău de apropiați serioși. Una dintre eclipsele acestui an, respectiv o eclipsă de Soare ce se va construi pe 10 Iunie în Semul zodiacal al Gemenilor, te va sprijini să deschizi un nou capitol relațional.

Studiile și călătoriile sunt teme de luat în calcul pe durata acestui an. Este de bun augur să abordezi diverse forme de instruire personală sau profesională și să călătorești, în condiții de siguranță, pentru scopuri clare, ce nu se pot realiza decât printr-o călătorie.

Relațiile sentimentale și cele cu copiii se animă în perioada 12 Iunie – 22 Iulie, însă este vorba despre aspecte cunoscute, situații ușor de gestionat cu puțin efort și bunăvoință.

Relațiile cu străinătatea primesc influxuri astrale deosebite, din partea a două eclipse formate în Semnul zodiacal al Săgetătorului, una de Lună pe 26 Mai și una de Soare pe 4 Decembrie. Se reconfigurează relațiile cu persoanele străine, se refac sau se finalizează relații și situații profesionale care au de-a face cu parteneri străini sau cu alte țări în general. Se finalizează ceva legat de străinătate, se deschide un nou capitol începând cu luna Decembrie 2021.

Se prefigurează schimbări importante și în planul socio-profesional. Foarte active vor fi relațiile cu persoanele din mediul profesional, mai ales cu acelea care te sprijină în realizarea unor proiecte profesionale. Chiar și pentru proiectele personale, aceste persoane îți pot fi de folos.

Vor veni în preajma ta oameni deosebiți, de o înaltă ținută morală, alături de care vei putea desfășura activități socio-profesionale de anvergură pe termen lung. Posibil să te apropii de oameni mai în vârstă decât tine. Domeniul profesional se va reformula și din perspectiva relațiilor colegiale și a relațiilor cu șefii și autorităților.

Segmentul financiar este foarte răscolit pe toată durata anului, astfel că nu se recomandă investiții majore. Formarea unei eclipse de Lună pe 19 Noiembrie în Semnul zodiacal al Taurului, va marca un final de câștig din munca proprie.

Alege să privești partea plină a paharului vieții tale și detașează-te de tot ce te ține în loc și îți obstrucționează progresul.

 

Taur

Pentru tine, anul 2021 este un an unic, deosebit, profund transformator. Personalitatea ta se va face simțită într-un mod total necunoscut și imprevizibil.

Sănătatea este foarte vulnerabilă până pe 5 Noiembrie, astfel că vei fi nevoit să te îngrijești corespunzător, să te odihnești conștient și chiar va trebui să-ți schimbi stilul de viață și de muncă.

Una dintre eclipsele acestui an se va construi în Semnul tău zodiacal Taur, pe 19 Noiembrie, dată la care vei lua decizii radicale, definitive, surprinzătoare și pentru tine, și pentru cei din jurul tău. Până la acest moment vei încheia multe capitole de viață, etape demarate acum nouă-optsprezece ani.

Toate tipurile de relații în care ești implicat se vor reconfigura, deoarece tu în primul rând îți transformi personalitatea. Astfel, nu vei mai rezona cu mulți dintre prietenii vechi, iar față de rude, apropiați, colegi îți vei schimba atitudinea. Unele relații se vor finaliza fără echivoc. Relațiile noi nu se vor putea lega anul acesta, deoarece tu ai nevoie de ceva mai multă vreme până să te desprinzi de relațiile vechi, față de care ai dezvoltat atașamente puternice. Sunt probabile multe lecții dureroase din perspectiva relațiilor și datorită faptului că îți este greu să părăsești o zonă confortabilă a vieții. Însă, ai nevoie de schimbări relaționale și le vei avea din plin, fie că vrei, fie că nu.

Atributele tale caracteristice, calmul, răbdarea, perseverența, discreția vor fi răscolite, înlăturate pe alocuri, ieșind la iveală o fațetă personală cu totul nouă. Controlează-ți stările și reacțiile, deoarece poți strica relații și situații, care este adevărat că trebuie finalizate, însă trebuie finalizate cum trebuie în spiritul înțelegerii și acceptării unor lecții de viață nu tocmai comode sau ușor de asimilat.

Foarte animat este segmentul socio-profesional, evidențiindu-se conflictele deschise la locul de muncă. Ia aminte la tot ce se petrece în sfera profesională, pentru că se desfășoară premisele a ceea ce va urma în anii următori. Sunt șanse bune, unice în viață, de a-ți schimba domeniul de activitate, de a avansa profesional, de a-ți consolida statutul socio-profesional într-un domeniu profesional de anvangardă, de a implementa proiecte sociale și profesionale de mare anvergură.

Relațiile cu șefii, cu persoanele cu autoritate se vor modifica, fiind probabil să apară în preajma ta persoane deosebite, mai în vârstă, progresiste care să te ajute să-ți redefinești relația cu munca, cu socialul, cu activitatea profesională propriu-zisă.

Relațiile colegiale, la nivel de sublaterni și colegi de muncă, sunt dinamice prin dialoguri și activități comune, însă controversele vor fi prezente în mod special în lunile Septembrie, Octombrie și în prima parte a lunii Noiembrie.

Segmentul financiar este influențat puternic de trei eclipse formate pe Axa zodiacală Săgetător-Gemeni în zilele de: 26 Mai, o eclipsă de Lună în Săgetător, 10 Iunie, o eclipsă de Soare în Gemeni și pe 4 Decembrie o eclipsă de Soare în Săgetător. Se finalizează o etapă de câștig de la și prin alții, se lămuresc aspecte legate de moșteniri și partaje sau se deschid demersuri pentru ele. Însă, se vor deschide alte etape de câștig personal și partenerial, etape care totuși, deocamdată, ascund amănunte neplăcute pe termen lung.

Fii deschis la schimbări și ai încredere că Universul lucrează în favoarea ta!

Gemeni

Un an care îți aduce schimbări majore în ceea ce privește sănătatea, raportarea ta la ceilalți și la evenimentele înconjurătoare. Este nevoie să-ți redefinești filozofia de viață, să abordezi un alt stil de viață și activitate, plus că ai nevoie de relații noi și le vei avea, fie că vrei, fie că nu.

Eclipsele acestui an activează foarte mult Semnul tău zodiacal Gemeni, prin formarea unei eclipse de Soare pe 10 Iunie și alte două se produc pe Semnul zodiacal opus, Săgetătorul, respectiv pe 26 Mai o eclipsă de Lună și pe 4 Decembrie o eclipsă de Soare. Influențele lor le vei resimți în primul rând pe segmentul sănătății și apoi pe segmentul relațiilor cu ceilalți, cu partenerii, de viață și de afaceri sau colaboratorii.

Sănătatea este vulnerabilă, astfel că este bine să te îngrijești corespunzător. Activitatea mentală va fi foarte accentuată, iar de aici drept consecință tulburările întregului organism vor fi frecvente.

Capacitatea de muncă, implicarea ta în mediul de lucru de la serviciu sunt influențate de starea sănătății. Cum și în plan profesional, atmosfera va fi foarte animată, cu multe sarcini de lucru, cu situații imprevizibile, dificile pe alocuri, cu multe provocări colegiale – este probabil să ai nevoie de retragere temporară din câmpul muncii sau de a te reorienta profesional spre o activitatea mai ușoară.

În culisele profesionale există tot felul de faceri și prefaceri, astfel că unele decizii ale șefilor  te vor lua prin surprindere. Este bine să fii circumspect și să eviți provocările celorlalți, fie că sunt colegi, subalterni, fie că sunt șefi sau autorități.

Se deschide o nouă etapă profesională, asta însemnând că poți obține o avansare profesională, dar și o retragere a unei funcții de conducere avută până la nivelul acestui an, revizuirea imaginii publice, schimbarea statutului socio-profesional, schimbări legislative în domeniul profesional în care activezi, schimbări de mare anvergură și destul de ciudate.

Relațiile parteneriale se modifică și ele, fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie că este vorba despre colaborări sau relații de afaceri. Finaluri și începuturi, dezvăluri senzaționale despre parteneri, posibilitatea de implicare în situații parteneriale inedite, pe termen lung.

Pe 19 Noiembrie se formează o eclipsă de Lună în Semnul zodiacal al Taurului, marcând un final atât în planul sănătății, cât și în planul profesional. Se recomandă prudență, pentru că există detalii ascunse pe care nu le poți desluși la acest moment, însă vor avea efecte pe termen lung.

Financiar situația se va desfășura în parametrii cunoscuți. Totuși, lunile Aprilie, Mai, jumătatea lunii Iunie, Noiembrie, Decembrie predispun la cheltuieli, demersuri legate de moșteniri, partaje, investiții sau afaceri.

Relațiile cu străinătatea se vor modifica, fiind vorba despre relații cu persoane străine, despre a lucra sau a studia în străinătate. Ți se deschid oportunități deosebite de a relaționa cu străinătatea, prin abordarea unor studii sau forme de instruire oficială sau prin posibilități de a lucra în străinătate.

Beneficiul cel mai mare al acestui an este posibilitatea de a-ți remodela filozofia de viață și de a adopta noi valori morale și spirituale. Acceptă schimbarea autentică, cea de care ai nevoie acum, evitând schimbarea superficială doar de dragul schimbării.

Rac

Subiectele principale ale anului 2021 pentru tine vor fi sănătatea, segmentul profesional, segmentul financiar, relațiile cu străinătatea, relațiile cu prietenii.

Eclipsele care se vor forma pe parcursul anului 2021 îți vor crea efecte în segmentul profesional și la capitolul sănătate, plus în relațiile cu prietenii și cu persoanele din mediul socio-profesional.

Sănătatea este vulnerabilă, însă este vorba despre afecțiuni și sensibilități deja cunoscute. Tot anul este bine să fii atent la semnalele organismului, să te îngrijești corespunzător, să-ți schimbi stilul de viață și activitate, orientându-te spre menținerea echilibrului între viața personală și cea socio-profesională.

Relațiile cu ceilalți se vor desfășura în nota cunoscută, însă în anumite perioade, se vor evidenția relațiile familiale plus segmentul domestic, respectiv în perioada 17 August – 5 Noiembrie. Este o perioadă favorabilă reorganizării spațiului locativ. Au succes de asemenea, rezolvarea demersurilor patrimoniale dialogurile constructive cu cei dragi.

Relațiile cu prietenii și cele sentimentale vor primi influxuri astrale deosebite în preajma datei de 19 Noiembrie, datorită formării unei eclipse de Lună în Semnul Taurului. Este o perioadă care prefigurează răsturnări de situație în aceste tipuri de relații sau chiar un final învăluit în mister. Bine este să fii precaut și să păstrezi o distanță sănătoasă față de toată lumea.

Pentru domeniul profesional este rost de schimbări, unele nu tocmai plăcute. Se vor evidenția trei momente importante peste an, momente în care se formează trei eclipse pe Axa Săgetător-Gemeni. Pe 26 Mai se formează o eclipsă de Lună în Semnul zodiacal al Săgetătorului anunțând un final la locul de muncă. Sunt șanse bune pentru a finaliza sarcini de lucru importante și pentru a-ți reconfigura relațiile coalegiale. Relațiile cu șefii sunt plăcute. Și acestea se desfășoară într-o notă cunoscută, însă există și umbre. Cea mai mare desfășurare de forțe o vei găsi la nivel de activitate profesională cotidiană, în relațiile cu subalternii și colegii. Pe 10 Iunie se formează o eclipsă de Soare în Semnul Gemenilor, moment care prefigurează, în taină, o nouă etapă profesională. Pe 4 Decembrie, începe o altă etapă profesională, datorită influențelor unei eclipse de Soare formată în Semnul Săgetătorului. Sunt momente deosebite, care ascund detalii importante, dar care, până la urmă îți vor aduce beneficii pe termen lung, în ceea ce privește situația ta profesională. Există șanse de a finaliza cu succes o etapă profesională și de a începe o altă etapă, poate chiar într-un alt domeniu de activitate.

Din perspectiva financiară se deschide un capitol de câștig din colaborări. Pot apărea oferte de colaborare care să-ți aducă venituri bune pe termen lung. Se vor evidenția și aspecte importante legate de moșteniri, partaje, investiții, afaceri personale și de familie.

Relațiile cu străinătatea sunt foarte active în perioada Mai – Iulie. Pe de o parte, îți vei redefini relația cu tot ce ține de străinătate. Însă, pe de altă parte sunt posibile, atât relocarea definitivă în alte locuri ale lumii, cât și revenirea, definitivă acasă în locurile natale.

Este un an care îți aduce mari transformări la nivel de filozofie de viață. Abordarea corectă, coerentă, detașată a relațiilor și a evenimentelor din preajma va fi o temă importantă de-a lungul acestui an. De mare folos îți sunt activitățile cultuale și implicarea în diverse forme de instruire.

Leu

Anul 2021 este definitoriu pentru tine, în mod special în ceea ce privește relațiile parteneriale și segmentul financiar.  Eclipsele din acest an îți vor oferi efecte în segmentul relațiilor sentimentale, în relațiile cu copiii, relațiile cu prietenii și la locul de muncă. Surprize de proporții, răsturnări de situație, situații inedite.

Sănătatea este vulnerabilă, însă este vorba despre afecțiunile cunoscute. Pot interveni afecțiuni cardiace, datorită tumultului emoțional care va fi dificil de gestionat. Alternează perioadele de odihnă cu cele de muncă sau studiu, detașează-te în mod regulat de forfota cotidiană și mai ales, acceptă schimbările inerente din acest an.

Relațiile parteneriale se modifică radical, definitiv și rapid, fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie că este vorba despre colaborări sau relații de afaceri. Intră în discuție, deopotrivă, căsătoria, divorțul, separarea de un partener de viață sau apropierea de o persoană cu rolul de partener, plus destrămarea sau închegarea unei relații de colaborare profesională. Este cel mai activ segment de viață de-a lungul anului 2021. Cu cât ești acum mai hotărât și focusat pe propriile tale interese, cu atât mai bine îți va fi în viitor din perspectiva relațiilor parteneriale. Este posibil să te apropii de parteneri mai în vârstă, să-ți asumi responsabilități noi față de un partener de viață, față de un colaborator sau față de o afacere.

Relațiile sentimentale, cele cu copiii și cele cu prietenii se vor evidenția în preajma datei de 26 Mai când se formează o eclipsă de Lună în Semnul zodiacal al Săgetătorului, în preajma datei de 10 Iunie la formarea unei eclipse de Soare în Semnul zodiacal al Gemenilor și în preajma datei de 4 Decembrie când se formează o eclipsă Soare în Semnul zodiacal al Săgetătorului. Urcușuri și coborâșuri, lumini și umbre, finaluri și începuturi neclare, nedefinite, punctate cu note ciudate. Sunt momente care te vor ajuta să-ți redefinești conceptul de iubire și implicațiile ei. Cei dragi sunt pe alte lungimi de undă față de tine de-a lungul acestui an, așa încât poți fi foarte surprins de felul în care aceste persoane aleg să-și manifeste, sau nu, afecțiunea, aprecierea sau respectul față de tine și față de ceea ce faci tu pentru ei. Lunile Mai, Iunie, Iulie, Decembrie aduc multe provocări, discuții aprinse, controverse, răsturnări de situație.

Din perspectiva profesională sunt vizate poziția ta în cadrul unui colectiv de muncă, relațiile cu șefii și autoritățile, imaginea publică, statutul socio-profesional. Se încheie o etapă foarte lungă de timp, iar acum ies la iveală toate hibele ce trebuie remediate urgent. Sunt probabile situații conflictuale, retragerea unor funcții sau favoruri, reconfigurarea întregii situații profesionale. Lunile Noiembrie și Decembrie stabilizează, atât cât se poate, situația din planul profesional, însă fundalul rămâne pe un bulgăre de dinamită care va mai exploda, din când în când. Momentul 19 Noiembrie evidențiază un final, nu prea clar, referitor la segmentul profesional și la imaginea ta în ochii altora.

Financiar se vor deschide alte variante de câștig din colaborări, se vor discuta aspecte legate de moșteniri, partaje personale și profesionale.

Este un provocator, ce aduce mari și uluitoare schimbări, bine fiind să menții ritmul natural la vieții și al evenimetelor în care ești implicat.

Fecioara

Contextele astrale ale anului 2021 te predispun la schimbarea filozofiei de viață, la reconfigurarea sistemului de valori morale și spirituale după care îți ghidezi viața și relațiile. Toate tipurile de relații în care ești implicat se vor reorganiza, fiind vremea potrivită pentru a renunța la persoanele pe care nu le mai simți pe aceeași lungime de undă cu tine. Vor veni în preajma ta alte personaje de o mai bună calitate, alături de care vei dezvolta relații frumoase și proiecte profesionale de anvergură.

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Săgetător-Gemeni și Taur. Efectele lor le vei resimți în planul sănătății, în segmentul relațiilor familiale, în segmentul profesional, relațiile cu străinătatea.

De mare folos îți sunt desfășurarea activităților culturale, lecturarea unor cărți deosebite, implicarea în diverse forme de instruire, în grupuri de studiu care abordează teme filozofice, spirituale sau teme profesionale utile pe termen lung, în domeniul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi.

Sănătatea este vulnerabilă evidențiindu-se afecțiuni vechi, ascunse, unele ereditare. Este bine să trasezi un plan de control și de îmbunătățirea a sănătății, alături de specialiști în sănătate. Sunt șanse deosebite de a găsi pe de o parte, terapeuți deosebiți, iar pe de altă parte, poți afla variante moderne de terapie cu efecte benefice pe termen lung.

Relațiile familiale și segmentul domestic primesc influxuri astrale importante din partea a două eclipse formate pe Semnul zodiacal Săgetător, una de Lună pe 26 Mai și una de Soare pe 4 Decembrie. Este rost de rezolvarea unor demersuri patrimoniale, schimbări în spațiul locativ, relocarea într-un alt spațiu geografic. Foarte controversate vor fi relațiile cu membrii familiei și cu neamurile. De unii membrii ai familiei te poți desprinde definitiv.

Segmentul profesional va fi în pline transformări radicale și definitive. Se vor schimba condițiile de muncă, activitatea profesională în sine se reconfigurează sau se finalizează. Relațiile colegiale intră într-un amplu proces de schimbare, fiind posibil să te desprinzi de vechii colegi și să te orientezi spre alți colegi, care îți pot fi utili în planul profesional. Chiar este probabil să-ți schimbi domeniul de muncă sau să te retragi definitiv din câmpul muncii. Există și animozități în culisele profesionale, mai ales în perioada 12 Iunie – 29 Iulie.

Relațiile cu șefii, cu autoritățile, poziția ta în cadrul unui colectiv profesional, imaginea ta în ochii celorlalți se vor modifica a doua parte a anului. Controverse, răsturnări de situație, discuții aprinse cu oficialitățile, acuze mai mult sau mai puțin fondate. Pe 10 Iunie se formează o eclipsă de Soare în Semnul zodiacal al Gemenilor, anunțând debutul unei etape. Însă, există multe necunoscute, incertitidini și detalii ascunse.

Din perspctiva financiară, anul se desfășoară în nota cunoscută, cu perioade cu cheltuieli mai mari, cu investiții minime, iar câștigurile, fie din munca proprie, fie de la și prin alții, se mențin la un nivel satisfăcător.

Relațiile cu străinătatea capătă valențe noi în preajma datei de 19 Noiembrie, când influxurile unei eclipse de Lună ce se va construi pe Semnul zodiacal al Taurului îți va deschide oportunități de relaționare fie pentru studiu, documentare, schimb de idei cu oameni erudiți, fie pentru muncă alături de parteneri străini sau în alte țări.

Balanța

Anul îți aduce în prim-plan, relații și situații ce trebuie revizuite sau lăsate în urmă, fără echivoc. Toate tipurile de relații vor intra într-un amplu proces de transformare, astfel că la finalul anului, niciuna din relațiile existente la începutul său, nu va mai fi la fel.

În prima parte a anului se petrec tot felul de evenimente, se răstoarnă situațiile personale și socio-profesionale în care ești implicat. În a doua parte a anului vei reveni asupra deciziilor și acțiunilor din primele luni ale anului, fiind nevoie de renunțări sau de revizuiri ale unor aspecte personale sau profesionale tratate în grabă sau superficial.

Se prefigurează schimbări majore în relațiile sentimentale, relațiile cu copiii, relațiile cu persoanele apropiate, relațiile cu străinătatea, segmentul profesional, segmentul financiar.

Sănătatea este răscolită, evidențiindu-se afecțiuni mai vechi sau mai noi. Vei fi nevoit să apelezi la sfaturile unor specialiști în sănătate, plus va trebuie să abordezi un stil nou de viață.

Relațiile sentimentale se reformulează în totalitate. O relație amoroasă fie se consolidează pe termen îndelungat, dacă este fundamentată pe baze solide, fie se destramă clar. De asemenea, poate intra în scena vieții tale un copil. Ceea ce  se va desfășura pe segmentul relațiilor sentimentale te va duce în finalul anului la a avea alte concepții despre iubire și implicațiile ei. Sunt posibile multe neplăceri, situații controversate cu persoanele dragi. Tumultul amoros din acest an are rolul de a te maturiza afectiv și de a-ți asuma, sau nu, responsabilități clare, serioase pe termen lung, fie față de persoana iubită, fie față de copii, fie față de ambele. Posibil să fii atras de persoane mai în vârstă decât tine, persoane mature sau care au o doză mare și vizibilă de maturitate, seriozitate, plus o poziție socială importantă.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat primesc influxuri astrale din partea a trei eclipse care se construiesc pe Axa zodiacală Săgetăror-Gemeni. Pe 26 Mai se formează o eclipsă de Lună în Semnul zodiacal Săgetător, marcând un final relațional, nu prea clar. Pe 10 Iunie, o altă eclipsă se formează pe Semnul zodiacal al Gemenilor, fiind un moment ce deschide posibilități deosebite de a relaționa cu persoane străine și de a călători în locuri îndepărtate. Și la acest moment există aspecte ascunse, astfel că este bine să fii circumspect. Pe 4 Decembrie se formează din nou o eclipsă de Soare pe Semnul zodiacal Săgetător, ale cărei influxuri îți aduc lămuriri în relațiile cu anturajul apropiat. Te vei desprinde de unii care nu îți mai sunt utili și te vei apropia de alți oameni de o mai bună calitate.

Foarte improtante sunt și studiile de-a lungul acestui an, deoarece se închid și se deschid etape de învățare-evaluare. Este posibil să te implici în diverse forme de instruire utile pe termen lung.

Din perspectiva profesională, lunile Mai, Iunie, Iulie aduc noutăți, chiar posibilitatea de a-ți schimba locul de muncă sau de a aborda un alt domeniu profesional. Condiții de muncă schimbate și relații colegiale noi.

Din perspectiva financiară se evidențiază sprijinul de la și prin alții. Este un an cu multe provocări financiare, situații neplăcute, surprize de mari proporții, cheltuieli mari și pierderi pe alocuri. Prudență, echilibru și discernământ în toate!

Scorpion

Anul 2021 este un an foarte provocator. Vei fi nevoit să iei decizii majore, rapide, radicale în situații neclare, dar care printr-un joc misterios al sorții te vor pune pe coordonate benefice până la urmă.

Sănătatea este vulnerabilă, evidențiindu-se afecțiunile vechi și mai puțin altele noi. Este bine să te îngrijești corespunzător, să urmezi sfaturile specialiștilor în sănătate și să adopți un stil de viață echilibrat.

Segmentele de viață și activitate influențate de astre sunt relațiile parteneriale, segmentul financiar, relațiile familiale și mediul domestic, relațiile sentimentale.

Pentru relațiile parteneriale, respectiv relația de cuplu și relațiile de colaborare sau de afaceri, este anul cel mai răscolitor, provocator, unic. Se vor reconfigura toate aceste relații, predominând finaluri surprinzătoare, neașteptate, turnuri spectaculoase. Este bine să te desprinzi rapid din relațiile toxice, să-ți revizuiești dorințele și nevoile reale de relaționare pe acest segment și să acționezi în consecință. Un moment de final, mai mult sau mai puțin clar, punctat cu note ciudate, dar care aduce ceva liniștire, stabilizare atât cât se poate, este pe 19 Noiembrie, când se construiește o eclipsă de Lună în Semnul Taurului.

Relațiile cu membrii familiei și cu neamurile intră într-o etapă nouă. Se îmbunătățesc vizibil unele relații, altele intră definitiv într-un con de umbră. Sunt șanse favorabile pentru reorganizări locative, pentru schimbarea reședinței, pentru relocare în alte spații geografice, pentru acțiuni de anvergură în casă, pentru casă, pentru investiții și rezolvări patrimoniale.

Relațiile sentimentale se vor evidenția în lunile Mai, Iunie, Iulie prin situații controversate cu persoana iubită sau cu copiii. Poate fi vorba despre apariția unui copil în viața ta sau de o iubire nouă, cu o persoană fascinantă, însă învăluită într-un mister greu de pătruns și foarte provocator. Prudență, deoarece în tot ce ține de copii, de iubire, de persoana iubită nu este ceea ce pare! De mare folos ți-ar fi un animal de companie asupra căruia să-ți reverși toată afecțiunea. Acesta, sigur îți va răspunde pe măsură. Oamenii dragi din preajma ta lasă de dorit.

Situația socio-profesională se desfășoară în nota cunsocută cu mici variațiuni pe temele cunoscute în anul anterior. Se vor mai lămuri și așeza lucrurile. Chiar dacă din umbră vor mai izbucni animozități vei reuși să le depășești cu bine.

Pentru segmentul financiar se vor încheia și deschide etape importante. Influxurile a trei eclipse ce se formează pe Axa zodiacală Săgetător-Gemeni va evidenția hibele, nemulțumirile legate atât de veniturile pe care le obții la un loc de muncă, cât și cele referitoare la banii și bunurile folosite și administrate în comunc cu partenerul de viață, rudele, colaboratorii. De asemenea, vor intra în discuție și aspectele referitoare la moșteniri, partaje personale și profesionale plus datoriile comune cu alții. Cheltuieli majore, posibile pierderi și reconfigurarea bugetului de cheltuieli.

Pe 26 Mai se formează o eclipsă de Lună în Semnul Săgetătorului, moment ce va marca finalul unei etape de câștig din munca proprie. Pe 10 Iunie, formarea unei eclipse de Soare în Semnul Gemenilor evidențiază debutul unor rezolvări financiare ce țin de datorii și cheltuieli comune cu alții. Pe 4 Decembrie se formează o eclipsă de Soare în Semnul Săgetătorului și îți aduce posibilități favorabile de câștig din munca proprie.

 

Săgetător

Deosebit an pentru tine este acest 2021! Asta deoarece primești influxuri astrale puternice din partea a două eclipse ce se formează pe Semnul tău zodiacal Săgetător, plus una de vizavi din Semnul zodiacal Gemeni. Personalitatea ta va fi remarcată în permanență, aducând în jurul tău idei noi, impulsionându-i și pe ceilalți să facă salturi progresiste, prin puterea propriului tău exemplu.

Energia vitală va fluctua mult, iar drept consecință, sănătatea va avea de suferit.

Relațiile tale cu ceilalți vor cunoaște urcușuri și coborâșuri, finaluri și începuturi, lumini și umbre. Pe 26 Mai se formează o eclipsă de Lună în Semnul tău zodiacal Săgetător care deschide o perioadă de șase luni, până pe 4 Decembrie la formarea unei alte eclipse de Soare tot în Semnul tău zodiacal Săgetător. Vei fi nevoit să iei decizii importante, cu efecte pe termen lung, să-ți asumi responsbilități noi față de tine, față de propria ta viață, însă și față de alții, mai ales pentru o relație de cuplu sau o relație de colaborare profesională sau de afaceri.

Relațiile parteneriale se evidențiază prin discuții aprinse cu ceilalți în prejama datei de 10 Iunie când se formează o eclipsă de Soare în Semnul Gemenilor. Se deschide o etapă relațională destul de controversată, cumva stabilindu-se o ruptură între tine și ceilalți, între tine și activitatea comună cu partenerii. Foarte probabil să te desprinzi, definitiv, radical și rapid, din unele relații parteneriale sau din colaborări.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor modifica. Este rost de a lega prietenii noi, de a te apropia de oameni progresiști, de a-ți face un alt anturaj apropiat de o mai bună calitate și pe termen lung. De asemenea, se vor evidenția studiile și călătoriile pe termen scurt.

În plan domestic este rost de schimbări atât în relațiile cu neamurile, cât și în ceea ce privește ambinetul domestic. Sunt șanse să faci schimbări de anvergură în casă, să te stabilizezi într-o casă nouă sau să investești în spațiul locativ pentru a locui pe termen lung. Prudență în relațiile cu membrii familiei, deoarece de unii te poți desprinde prin varii metode și din varii motive.

Segmentul profesional este foarte activ, surprinzător, bulversant, fiind un an unic pentru tot ce ține de sănătate și muncă. Se închid etape profesionale, se reconfigurează întreaga activitate de la locul de muncă, plus se modifică relațiile colegiale. Posibil retragerea dintr-un loc de muncă din motive medicale sau de vârstă, găsirea altui loc de muncă, abordarea unui alt domeniu profesional. Multe controverse și situații neobișnuite, mai ales în prima parte a anului. Pe 19 Noiembrie se formează o eclipsă de Lună în Semnul Taurului, ce va anunța un final, nu prea clar, în plan profesional.

Din perspectiva financiară, atât veniturile pe care le obții din munca proprie, cât și banii și bunurile comune cu alții se vor menține în nota cunoscută din anul anterior, însă vor mai fi și varațiuni. Vor mai interveni fluctuații legate de salarizare, rediscutarea unor termeni și a unor condiții de muncă ce pot atrage blocaje financiare, micșorarea veniturilor sau cheltuieli mari pentru partenerul de viață, pentru rude sau pentru colaboratori și afaceri de familie.

Capricorn

Iată un an în care te vei simți mai bine, deoarece energia anului va deveni mult mai favorabilă reconstrucției personalității tale. Te vei putea ocupa cu succes de îngrijirea sănătății, de relațiile cu ceilalți, dar și de reorganizarea situației profesionale.

Sănătatea este unul dintre capitolele căruia trebuie să-i acorzi atenție și eforturi susținute pe toată durata anului. Folosește remedii naturiste, urmează sfaturile specialiștilor, însă ține cont și de nevoile reale ale sufletului și trupului tău.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor evidenția în mod special în lunile Mai, Iunie și Iulie. Îți vei reconfigura acest anturaj, renunțând la persoanele inoportune. Este vremea să te orientezi spre alți semeni care te pot ajuta să faci salturi evolutive importante pe toate palierele vieții.

Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt foarte dinamice, vulnerabile și greu de controlat. Se închid etape, se deschid altele. Răsturnările de situație pot fi de mare anvergură și finalurile total neașteptate. Pe 19 Noiembrie se va forma o eclipsă de Lună în Semnul Taurului, marcând un final sentimental, mai mult sau mai puțin clar.

Energia altor trei eclipse ce se formează de-a lungul acestui an îți dinamizează segmentul profesional și cel financiar. În Semnul Săgetătorului are loc o eclipsă de Lună pe 26 Mai și una de Soare pe 4 Decembrie. Acestea îți vor influența atât sănătatea, cât și segmentul profesional. Un final și un început, o lumină binefăcătoare, dar și o umbră care sâcâie în surdină. Se închid culoare profesionale demarate cu mulți ani în urmă și se deschid altele. Te însănătoșești pe de o parte, dar pe de altă parte, sunt probabile efecte secundare punctate cu note bizare și dificil de observat sau de luat în calcul la prima vedere. Este un amestec dulce-amar și la capitolul muncă, și la capitolul sănătate. În culisele profesionale se fac și se desfac situații, se iau decizii care îți afectează atât activitatea profesională propriu-zisă, cât și relațiile colegiale. Dar, cu siguranță vor exista și aspecte favorabile de care te vei bucura din plin.

Pe 10 Iunie se formează o eclipsă de Soare în Semnul Gemenilor, ale cărei influențe îți deschid o etapă profesională interesantă. Se prefigurează îndatoriri noi, relații colegiale noi, condiții de muncă noi sau chiar și un al loc de muncă. Menține un echilibru între muncă și sănătate, între viața personală și viața profesională!

Relațiile cu șefii și autoritățile se vor evidenția prin discuții aprinse în perioada 31 August – 05 Noiembrie. Vor fi puse dezbatere felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru, imaginea ta publică și statutul socio-profesional. Este nevoie de competențe profesionale noi.

Segmentul financiar este foarte evidențiat în acest an, datorită contextului astral ce influențează puternic tot ce ține de bani și bunuri personale. Se deschid variante de câștig din munca defășurată la un loc de muncă. Însă, de-a lungul acestui an, mai sunt probabile neplăceri financiare dinspre locul de muncă, deoarece salarizarea va fluctua, se va modifica, poate chiar se va ajunge la un blocaj total în instituție sau firma la care lucrezi. De asemenea, vor ieși la iveală și hibele existente de ani buni în administrarea și folosirea banilor și bunurilor de la serviciu.

Vărsător

Anul 2021 este unul dintre cei mai importanți ani pentru tine, deoarece îți deschide o perioadă de douăzeci de ani de mare anvergură, ani în care poți face salturi evolutive importante. Se aștern în calea ta perspective noi de abordare a vieții, a evnimentelor sale și a oamenilor. Totul este să accepți schimbarea constructivă și nu doar schimbarea de dragul schimbării.

Personalitatea ta începe un amplu proces de transformare, astfel că dorințele, nevoile tale, proiectele personale și profesionale se vor modifica încet, sigur și discret, iar la finele acestui an vei fi de nerecunoscut.

Tumultul energetic care vine spre tine de-a lungul acestui an, îți va răscoli sănătatea. De aceea, vei avea nevoie de un alt ritm de viață, de îngrijiri de specialitate, odihnă, contact cu natura.

Toate tipurile de relații se vor modifica, deoarece îți schimbi tu felul de a fi și de a te raporta la ceilalți. Este clar că te vei desprinde de unii cunoscuți, de unii prieteni și te vei apropia de alți semeni care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Îți poate părea dificil să renunți la unii, însă, ori în urma dialogurilor aprinse, ori în urma unor evenimente neplăcute îți vei schimba clar deciziile și vei renunța, fără echivoc. Foarte probabil să te retragi din parteneriatele sau din colaborările profesionale care au devenit neprofitabile, stagnante sau care îți consumă prea mult timp și prea multă energie vitală.

Relațiile familiale se află pe un bulgăre de dinamită. Pentru acest segment este o perioadă unică, ce îți va aduce răsturnări de situație spectaculoase, surprize de tot felul în relațiile cu membrii familiei și cu neamurile, plus în tot ce ține de casă și bunuri patrimoniale. Se închid etape familiale și domestice, astfel că ies la iveală, pentru înțelegere și rezolvare, hibe, neînțelegeri, consecințe ale unor decizii luate greșit undeva, cândva. Pe 19 Noiembrie se va construi o eclipsă de Lună în Semnul Taurului, momente va marca rezolvarea unor situații familiale și patrimonniale.

Relațiile sentimentale și cele cu copiii primesc influxurile astrale ale unei eclipse de Soare ce se formează în Semnul Gemenilor pe 10 Iunie. Este un moment ce marchează un început. Poate fi vorba despre revigorarea unei relații amoroase vechi, o relație nouă sau poate intra în scena vieții tale un copil.

Relațiile cu prietenii și cu persoanele din mediul profesional primesc influxuri astrale rezultate din formarea a două eclipse în Semnul Săgetătorului, una de Lună pe 26 Mai și una de Soare pe 4 Decembrie. Sunt momente interesante, care îți aduc informații prețioase prin intermediul, prietenilor și al susținătorilor din mediul profesional.

Segmentul profesional se desfășoară în nota cunoscută, cu discuții aprinse și răsturnări de situație, însă unele de bun augur pe termen lung, în lunile Aprilie, Mai, Iunie, Noiembrie, Decembrie.

Din perspectiva financiară se deschid variante noi de câștig din munca desfășurată la un serviciu. Reține ceea se prefigurează în perioada Mai – Iulie pe tot ce ține de bani și bunuri obținute din munca proprie, deoarece reprezintă un preambul la ce va urma în anii următori la capitolul salarizare, condiții de muncă, investiții, economii, moșteniri și partaje personale sau profesionale.

Pești

Anul 2021 îți aduce posibilități deosebite de progres personal și profesional. Energia astrală a anului te ajută să depășești situațiile și relațiile stagnante, orientându-te astfel spre noi planuri de viață și activitate.

Sunt șanse bune de îmbunătățire a sănătății, de a găsi terapii și terapeuți potriviți nevoilor tale trupești și sufletești. Domeniile artei îți sunt de bun augur, așa încât le poți folosi din plin, atât pentru dezvoltarea ta personală, cât și pentru a-i încânta pe celalți cu talentele tale artistice înăscute și foarte active de-a lungul întregului an.

Segmentele de viață și activitate evidențiate de astre sunt segmentul familial și domestic, segmentul profesional, relațiile cu persoanele din anturajul apropiat.

Foarte răscolit este segmentul relațiilor cu prietenii, fiind posibile situații controversate, neplăceri de la și prin cunoscuți, prieteni apropiați, rude. Suprizele pot fi de mari proporții, contradicțiile la cote mari, astfel că în urma acestora vei fi nevoit să decizi ferm, pe cine mai păstrezi alătrui de tine și pe cine trebuie să îndepărtezi definitiv. Situația se stabilizeză, atât cât se poate în acest segment relațional, abia în preajma datei de 19 Noiembrie când se formează o eclipsă de Lună în Semnul zodiacal al Taurului.

Relațiile cu membrii familiei și situația domestică se remarcă în preajma unui moment important, puternic energizat de formarea unei eclipse de Soare, pe Semnul zodiacal Gemeni, în preajma zilei de 10 Iunie. Se deschide o etapă în care se prefigurează schimbări în mediul domestic, vânzări-achiziționări de bunuri patrimoniale, îmbunătățirea relațiilor cu neamurile atât cât se poate.

Segmentul profesional este animat mai mult din culise. Se fac și se prefac jocuri profesionale tăinuite, departe de ochii și de urechile lumii. Aparent la serviciu relațiile colegiale și desfășurarea activității merg într-un ritm cunoscut și agreabil. Simți că este ceva dincolo de aparențe, dar nu poți defini clar despre ce este vorba. Pe căi mai puțin obișnuite vei afla informații utile pentru buna desfășurare a activității profesionale, însă și informații ajutătoare în relațiile colegiale.

Se evidențiază două momente de eclipsă formate în Semnul zodiacal Săgetător, ce marchează finaluri și începuturi în segmentul profesional, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii, cu autoritățile, legislația domeniului în care activezi, schimbarea regimului muncii. Este vorba despre ziua de 26 Mai, când are loc o eclipsă de Lună în Semnul zodiacal Săgetător, anunțând un final, nu prea clar sau mulțumitor și în preajma zilei de 4 Decembrie când se formează o eclipsă de Soare, ale cărei influxuri prefigurează o etapă nouă, la fel de neclară ca și momentul 26 Mai.

Din perspectiva financiară, cel mai activ va fi segmentul banilor și bunurilor comune cu alții, fiind vorba despre investiții, cheltuieli majore, comune, împrumuturi, aspecte legate de moșteniri, partaje personale și profesionale. Veniturile pe care le obții din munca desfășurată la un serviciu răman la nivelul cunoscut, neexistând fluctuații prea mari. Posibil să fii nevoit să-i ajuți pe cei dragi cu bani sau bunuri sau să investești tu ceva mai mutl decât ceilalți, în tot ce ține de nevoile familiei și confortul gospodăriei.

Bazează-te mai mult pe forțele tale și selectează anturajul apropiat, însă și pe cel profesional! Schimbările sunt imanente și iminente pe toate segmentele vieții cotidiene.

 

 

Related Posts

Balcicul artistic interbelic se întoarce la Balcic 

În jurul aniversării a 100 de ani de la începerea construcției la palatul de la Balcic al Reginei…

Cum sună cea mai nouă piesă semnată Irina Rimes: ,,Dulce amară”

Irina Rimes lansează piesa ,,Dulce amară”, o poveste despre o femeie legendară, o apariție la fel de spectaculoasă ca…

Fără telefoane la concertele lui Bob Dylan

Celebrul Bob Dylan vrea să revină la vremurile în care oamenii veneau la concerte doar pentru muzică. Pentru…

Chef Cătălin Scărlătescu gătește în această seară pentru tine, la MEDUSA

Cătălin Scărlătescu vă așteaptă în această seară cu cele mai gustoase preparate mediteraneene, la una dintre cele mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atras atenția,…

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…