Bianca Sterie ∙ February 4, 2022 ∙ 5 min read

Filme de aventură, comedii, un blockbuster inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri video din ultimii ani și drame care te vor emoționa puternic: iată care sunt titlurile pe care le vom descoperi în februarie la cinema.

Miracol – Premiera: 4 februarie

Miracol, thrillerul psihologic regizat de Bogdan George Apetri, este structurat în două capitole și o are în prim-plan pe tânăra călugăriță novice Cristina Tofan (Ioana Bugarin). Aceasta se strecoară afară dintr-o mănăstire izolată, pentru a merge la spitalul din orașul vecin. Nereușind să-și rezolve problemele și să-l găsească pe bărbatul pe care îl caută, pe drumul de întoarcere întâlnește o soartă neașteptată. A doua parte a filmului îl are în centru pe Marius Preda (Emanuel Pârvu), inspectorul de poliție plecat pe urmele ei, care-i reface drumul pas cu pas – într-o structură perfect oglindită. Investigația lui aduce la lumină indicii și confesiuni care conduc nu numai înspre adevărul greu de înțeles din spatele acțiunilor Cristinei, ci și la un posibil miracol.

Moonfall – Premiera: 4 februarie

În Moonfall, cel mai recent film al regizorului Roland Emmerich, o forță neobișnuită împinge Luna pe un curs de ciocnire cu Pământul, un impact care amenință să distrugă omenirea. Cu scurtă vreme înainte de coliziune, fostul astronaut Jo Fowler (Halle Berry) vine cu o idee care poate salva planeta, însă propunerea sa este susținută de foarte puțini.

The Worst Person In The World – Premiera: 4 februarie

Regizorul norvegian Joachim Trier se întoarce pe marile ecrane cu filmul care încheie trilogia dedicată orașului Oslo, The Worst Person In The World. Julie (Renate Reinsve) se apropie de 30 de ani, iar viaţa ei este un haos total. Atunci când iubitul ei mai în vârstă, Aksel (Anders Danielsen Lie), un cunoscut autor de romane grafice, insistă să oficializeze relaţia, Julie ajunge neinvitată la o petrecere unde îl întâlneşte pe tânărul şi carismaticul Eivind (Herbert Nordrum). În scurtă vreme, Julie se desparte de Aksel și se aruncă într-o nouă relație, sperând că aceasta îi va aduce o nouă perspectivă asupra vieții. Dar foarte repede va ajunge să realizeze că unele alegeri sunt deja istorie.

Belle – Premiera: 4 februarie

Pasionat de anime? Atunci nu ar trebui să ratezi această capodoperă care îți va aduce aminte de poveștile copilăriei. Filmul o are în prim-plan pe Suzu, o fată timidă de 17 ani ce locuiește alături de tatăl ei într-un sat din Japonia. Într-o zi Suzu decide să-și creeze un cont pe „U”, o lume virtuală cu peste 5 miliarde de membri. Aici, oricine poate îmbrățișa o nouă identitate, pentru a explora o versiune diferită a realității. Devine astfel Belle, o frumoasă cântăreață care se bucură de succes și popularitate. În „U” întâlnește o creatură înfricoșătoare, care locuiește singură într-un castel plutitor, refuzând să lase pe cineva să se apropie. Împreună, cei doi pornesc într-o călătorie plină de aventuri, provocări și iubire, în încercarea de a deveni cine sunt cu adevărat.

Death on the Nile – Premiera: 11 februarie

Suspans, mister și exotism: acestea sunt coordonatele noului film regizat de Kenneth Branagh, din distribuția căruia fac parte Gal Gadot, Emma Mackey și Russell Brand. Acțiunea are loc în timpul unei croaziere pe Nil, unde celebrul detectiv Hercule Poirot (Kenneth Branagh) investighează moartea unei tinere moștenitoare. 

Marry Me – Premiera: 11 februarie

O comedie romantică a cărei acțiune se desfășoară pe fundalul melodiilor interpretate de Jennifer Lopez și Maluma, Marry Me urmărește povestea dintre Kat Valdez (Lopez), o cunoscută celebritate, și Charlie Gilbert (Owen Wilson), profesor de matematică. Deși sunt doar niște străini, cei doi acceptă să se căsătorească și de-abia apoi să se cunoască. 

Uncharted – Premiera: 18 februarie

Un tânăr căutător de comori, Nathan Drake (Tom Holland) descoperă locul unde se află legendarul El Dorado, așa că pornește în aventura vieții sale, ajungând pe o insulă plină de pericole, de pirați și mercenari, dar și de inamici care pândesc din umbră. 

Foto: outnow.ch

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…