Maluma, Sting sau Placebo sunt doar câteva dintre numele mari care promit să facă show pentru fanii din România. Iată cele mai așteptate concerte ale anului 2022!

Maluma revine la București și promite un show de zile mari. Artistul columbian va concerta în 8 aprilie la Romexpo, în cadrul turneului “Papi Juancho”. Prețul biletelor variază între 292 și 756 de lei, în funcție de categoria aleasă. 

Îl vom revedea pe Sting, la Cluj. “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” sau “Demolition Man” sunt doar câteva dintre hiturile care se vor auzi pe scena de la BT Arena, din Cluj. Sting revine în România, în 15 martie, cu show-ul “My Songs”. Invitatul special va fi Joe Summer. Biletele costă între 190 și 490 de lei.

Iron Maiden cântă la Romexpo, în 26 mai, în aer liber. Biletele s-au pus în vânzare de la începutul lunii decembrie. Biletele costă între 289 și 449 de lei (Presale) și între 320 și 480 de lei (La acces). Legendara trupă britanică a lansat albumul “Senjutsu” în 2021, iar show-ul de la Romexpo va include și piese de pe noul album.

Placebo revine la București în 14 iulie 2022, la Romexpo, în aer liber. După show-ul sold out de la Arenele Romane de acum câțiva ani este momentul să ascultăm o trupă emblematică a generației noastre pe o scenă mai mare, la Romexpo. Biletele costă între 159 și 329 de lei (Presale) și între 180 și 350 de lei (La acces).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts