Celebra actriță se află la filmări în Bucureşti pentru serialul „Wednesday” în regia lui Tim Burton. Catherine Zeta-Jones le-a transmis fanilor salutări de la fereastra hotelului în care este cazată, într-un videoclip filmat şi publicat pe contul său de Instagram și pe Facebook.

„Acum am ocazia să o joc pe Morticia Addams în regia incomparabilului Tim Burton, pentru „Wednesday” – Netflix. Sunt încântată să lucrez din nou cu Luis Guzman (cu care am filmat la „Traffic”), care va fi Gomez, şi cu fabuloasa Jenna Ortega, în rolul titular ca Wednesday Addams”, scria actrița pe reţeaua de socializare în urmă cu doar câteva săptâmâni.

Din distribuţia producţiei realizate de Netflix împreună cu MGM TV şi produsă în colaborare cu Icon Productions fac parte Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega şi Luis Guzmán, dar şi actorul român George Burcea, iar mai multe nume urmează să fie anunţate. Se pare că filmările vor avea loc timp de şase luni, în mai multe locuri din ţară.  Serialul va lansat publicului larg la finalul anului viitor.

În vârstă de 53 de ani,  Catherine Zeta-Jones a fost premiată cu Oscar pentru interpretarea din „Chicago” (2002), care i-a adus şi un trofeu BAFTA şi o nominalizare la Globurile de Aur.

Cât îl privește pe Tim Burton, cunoscut pentru filme precum „Batman”, „Batman Returns”, „Ed Wood”, „Mars Attacks”, „Corpse Bride” şi multe alte producții cinematografice de referință, va filma „Wednesday”, un serial cu opt episoade care continuă povestea din „Familia Addams”.

Sursa FOTO: Facebook

 

Related Posts