A List Magazine ∙ February 9, 2024 ∙ 9 min read

Despre noroc, succes și valoarea numerelor, dar și despre terapia prin astrologie, am stat de vorbă cu numerologul și astrologul Ana Fotescu.

Care este cel mai norocos număr? Care influențează cea mai puternică personalitate?

Cifra 3 este cifra asociată cu norocul, fiind corespondenta planetei Jupiter. Această cifră se află sub energia Marelui Benefic, din astrologie și ne vorbește despre noroc, prosperitate, expansiune, dezvoltare și bunăstare. Prin urmare, persoanele născute într-o zi de 3 sau de 12, 21 și 30, dar și persoanele care au cifra destinului 3 sunt considerate a fi printre cele mai norocoase. Personalitatea cea mai puternică este dată de cifra 1, ea fiind asociată cu Soarele și conferă calități importante de lider, vitalitate, energie, încăpățânare, ambiție, determinare, control și forță făcându-i pe cei care au influența directă a acestei cifre în structura lor numerologică să fie niște persoane pline de magnetism și ușor de urmat de către cei din jur. Persoanele născute pe 1, 10, 19 și 28 sau cei care au ca număr al destinului cifra 1 sunt considerate a avea o personalitate foarte puternică.

Ne putem calcula singuri numărul care ne definește, linia și harta destinului? Numărul destinului este calculat cu ajutorul numerologiei, linia destinului este interpretată cu al chiromanției, iar harta destinului se calculează prin intermediul astrologiei. Pentru a afla vibrația nașterii noastre este necesar să adunăm toate cifrele datei de naștere până când ajungem la un singur număr. Astfel aflăm care este cifră care ne guvernează viața. Am să dau un exemplu mai jos. O persoană născută pe 02.08.1998 va avea următoarea cifră de destin: 0+2+0+8+1+9+9+8=37 => 3+7=10 => 1+0=1 cifra destinului pentru această persoană este 1. În numerologie ne ghidăm după intervalul cuprins între cifrele 1 și 9, iar numere precum 11, 22, 33 sunt tratate ca atare, deoarece sunt considerate a fi numere maestre. În astrologie, în harta natală avem cu toții o linie a destinului reprezentată de axa Nodurilor Lunare care ne indică la capăt sudic bagajul nostru karmic cu care am venit în existența curentă, iar la capătul nordic direcția în care este benefic să ne îndreptăm pentru a ne echilibra din punct de vedere karmic (direcția înspre menirea noastră). În funcție de semnele și casele zodiacale în care se află aceste două elemente putem afla care este calea destinului nostru. Așadar, numărul care reprezintă vibrația nașterii și care este calcultat așa cum am arătat mai sus, este singura vibrație care nu poate fi modificată. Toate celelalte numere care urmează a fi date sunt particularizări specifice ce pleacă de la cifra destinului.

Ce înseamnă dacă un număr tot apare în viața de zi cu zi și cum îl putem interpreta?

Numerele reprezintă un mijloc facil prin intermediul căruia putem primi semne din partea Universului, a Divinității. În momentul în care ajungem să vedem în viața noastră de zi cu zi un anumit număr, o anumită cifră sau o secvență numerologică în mod repetat, atunci este important să acordăm atenție unei astfel de situații, pentru că este clar faptul că primim un anumit mesaj, ce poate fi decodificat prin intermediul numerologiei. Atunci când ne regăsim în situația de a vedea în mod repetat anumite numere suntem ghidați divin, suntem atenționați cu privire la o situație, un gând, o emoție sau context. De aceea, este indicat să fim atenți la aceste semne și să învățăm cum să le înțelegem și să ne folosim de ele înspre binele nostru și al celor din jur.

Cât de mult contează numele complet, cel de la naștere, in numerologie? Care e cel mai bun nume pentru un destin de succes?

Există două ramuri ale numerologiei, una este bazată pe cifre și numere (numerologie Piagoreică), iar cea de a doua este bazată pe litere (numerologie Onomastică). Cea de a doua ramură își are originile în Kabala. Prin intermediul acestei tehnici putem afla și mai multe detalii legate de temperamentul, mentalitatea, emoțiile și partea fizică a unei persoane. Așadar, numele complet este util într-o astfel de analiză, deoarece face ca studiul personal să fie și mai detaliat. Literele au și ele energia lor individuală și se împart în mentale, emoționale, fizice și intuitive, dar și în inițiatoare, continuatoare și finalizatoare. Prin urmare, pentru ca un nume să fie de succes este necesar să aibă o combinație echilibrată de litere. De exemplu numele ANA, este un nume scurt și simplu care indică putere, o natură exclusiv mentală și o combinație de inițiator și continuator, dar lipsește o literă care să includă finalitatea. Așadar dacă, acest nume este acompaniat și de MARIA, de exemplu, atunci avem și energie de finalizator. Însă, această combinație de litere dintre cele două nume are o natură preponderent inițiatoare, dar cel de al doilea nume aduce în temperamentul persoanei care poartă acest nume pe lângă un mental dezvoltat și echilibrat, o doză de energie, vitalitate, putere de muncă, dar și spirit creativ/artistic și sensibilitate emoțională. Iată cum, de la o caracteriscă pur mentală și inițiatoare dată de energia numelui ANA, am ajuns să completăm armonios energia persoanei prin adăugarea și analiza numelui MARIA. Am dat acest exemplu de nume pentru că este cel mai răspândit în întreaga lume, are o încărcătură spirituală, religioasă și ancestrală foarte puternică și îmbină armonios mai multe elemente numerologice.

Pot calcula compatibilitatea cu partenerul de viață prin numerologie? Bineînțeles, ca și în astrologie unde avem sinastria ca și analiză de compatibilitate între hărțile natale ale persoanelor implicate într-un cuplu, același lucru se poate face și prin intermediul numerologiei. Se poate afla compatibilitatea dintre două persoane prin analiza numerogramelor natale ale celor doi.

Dar șansele de a face sau atrage bani sau o carieră profesională de succes?

În numerogramă avem elemente care indică nivelul nostru de succes în acest segment al vieții, în funcție de câtă încărcătură de voință, ambiție, putere de muncă, perseverență și inteligență avem. Numerograma este construită din 8 linii, care reprezintă – abilitatea de a planifica, voința, acțiunea, fizicul, emoțiile, intelectul, ambiția și compasiunea. În funcție de cum sunt amplate cifrele în numerogramă putem observa care sunt punctele forte ale persoanei, dar și cele slabe atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Cum îmi pot schimba destinul?

Aici este mai mult de discutat. Numele de familie este considerat reprezentantul numărului ereditar din structura noastră, deoarece este cel pe care îl preluăm pe linie paternă, dar pe care avem ocazia să îl schimbăm în momentul căsătoriei. În zilele noastre avem mai multe opțiuni în ceea ce privește numele de familie în momentul căsătoriei, după cum bine știm. Prin urmare, acest lucru face ca energia karmică a copiilor să fie și mai complexă. Această combinație de nume duce la crearea unei karme comune de familie. Însă, riscul aici, este de a trăi într-o energie nouă, care nu este legată de nimeni și de nimic, nu are rădăcini proprii, lucru care poate duce către eșec relațional destul de ușor pentru că nu se respectă bazele și atunci construcția devine nesigură și extrem de ușor de destabilizat în fața provocărilor. Dacă unul dintre parteneri decide să preia numele de familie al celuilalt partener atunci acesta este de acord, știu sau neștiut, să contribuie la karma de familie a partenerului de la care preia numele. Avem un destin prefigurat, conturat de către cifra destinului și de către harta natală. Numele aduce și el un aport cu privire la linia karmică (maternă și paternă). Prenumele dat la naștere va avea mereu o influență asupra noastră, indiferent dacă la maturitate decidem să îl schimbăm, deoarece este energia dată la naștere și contribuie la suportul pe care se va forma personalitatea din punct de vedere al numerologiei onomastice.

Cum putem folosi numerele angelice?

Cu siguranță, fiecare dintre noi s-a regăsit la un moment dat în situația de a vedea anumite numere constant. Fie că acestea apar în trafic pe plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor, fie că ne uităm la ceas la ore precum 11:11, 01:01, 02:20, 12:34, 00:00, 01:23 etc., fie că deschidem o aplicație de social media și la prima postare care ne apare în feed observăm că numărul de aprecieri primite este de 888 sau 515 sau orice combinație care prezintă o secvență numerologică. Primul lucur pe care trebuie să-l știm atunci când constatăm o astfel de situație este că nu suntem singuri. Ființele de lumină ne sunt alături și ne trimit confirmări că ne ascultă rugăciunile. Nu există coincidențe, doar sincronicități. Absolut nimic din viața noastră nu este întâmplător, iar aceste numere angelice vin să ne confirme acest lucru. Fiecare dintre aceste numere este considerat a fi un semn de la ghizii spirituali sau de la îngerii păzitori care încearcă să ne transmită ceva important sau să ne ofere răspunsuri la rugăciunile noastre. Fiecare cifră, număr sau secvență numerologică are propria energie și un mesaj unic. Prin urmare, ne putem folosi de acestea ca de o călăuzire divină în luarea anumitor decizii care ne creează sentimentul de incertitudine, putem interpreta aceste semne ca pe niște confirmări atunci când avem nevoie de ele sau ca pe niște avertismente când ceva nu este în regulă în viețile noastre.

Cine este Ana Fotescu?

Libertatea în gândire și exprimare, empatia, perseverența, ambiția și perfecționismul sunt doar câteva dintre trăsăturile mele. Iubesc tot ceea ce este simplu, autentic și onest. Astrologia simt că îmi curge prin vene. Prin intermediul astrologiei am descoperit răspunsuri la întrebări existențiale, pe care nu am reușit să le găsesc cu ajutorul altor contexte. Am absolvit Facultatea de Fizică și am lucrat în sfera corporațiilor timp de aproximativ 7 ani. Deși am diversificat mult sfera profesională, parcă nimic nu mă împlinea așa cum mi-aș fi dorit. Prin urmare am decis să aloc o atenție specială acestui aspect al vieții mele și să practic ceea ce îmi place cel mai mult pe lume: ASTROLOGIA. Pe scurt, așa a început călătoria mea pe acest drum. În 2019 am decis să dezvolt această pasiune într-un proiect concret numit – TERAPIE PRIN ASTROLOGIE.

Foto: Arhiva personală.

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…