Alina Burlacu ∙ January 31, 2024 ∙ 4 min read

Au trecut 27 de ani de când am descoperit-o pe Calista Flockhart în rolul avocatei Ally McBeal, și 22 de ani de când Harrison Ford a cunoscut-o pe cea care, 13 ani mai târziu, avea să îi devină soție. Pentru Hollywood, peste 20 de ani de relație înseamnă forever and ever.

În 1997, când a început difuzarea serialului „Ally McBeal”, Calista Flockhart a intrat în atenția fanilor, dar și sub tirul zvonurilor răutăcioase. Actrița a dezvăluit că o perioadă a trăit cu teama că zvonurile dureroase despre anorexie, creionate în jurul ei, în timp ce juca în „Ally McBeal”, îi vor distruge cariera. Într-un interviu pentru The New York Times, câștigătoarea Globului de Aur a povestit: „Am fost o țintă ușoară, cred. A fost dureros, a fost complicat. Mi-a plăcut să lucrez la Ally McBeal, iar toate acestea au înrăutățit pur și simplu lucrurile. Nu dormeam și eram deprimată din cauza asta. Credeam că îmi vor distruge cariera. Nu credeam că cineva mă va mai angaja vreodată, pentru că ar fi presupus că sufăr de anorexie, iar acesta ar fi fost sfârșitul”, a recunoscut Calista. „Am lăsat capul în jos. Dar întotdeauna am simțit despre mine: ‘Calista, ești o persoană bună, nu ești rea cu nimeni’ și am avut încredere în asta”.

Câțiva ani mai târziu, Calista Flockhart l-a întâlnit pe Harrison Ford. Perioada de cinci sezoane a serialului Alley McBeal se apropia de final, iar Harrison Ford lucra la filmul istoric submarin K-19: The Widowmaker, când cei doi actori s-au întâlnit la cea de-a 59-a ediție a premiilor Globul de Aur, în 2002. La scurt timp după eveniment Calista și Harrison au început să fie văzuți împreună. Starul Indiana Jones avea 60 de ani, la acea vreme, în timp ce Calista avea 38 de ani.

Harrison Ford și Calista Flockhart (2003) 

Dincolo de atracția inițială, 22 de ani mai târziu, cei doi parsă fi fost făcuți unul pentru celălalt.

Cum a rezistat atât de mult un cuplu de la Hollywood? Se pare că relația lor de lungă durată s-a bazat mult pe farsele făcute unul altuia și pe independența Calistei.

„Îl sperie, cred, uneori”, a spus ea despre independența ei. „Când l-am întâlnit prima dată, el a spus: „Ești cea mai autosuficientă femeie din lume și nu știu ce simt în legătură cu asta”. Îmi amintesc că am spus: „Despre ce vorbești?”.

Harrison Ford și Calista Flockhart ( 2013)

În plus, alegerile pe care le fac zi de și stilul de viață au ajutat această căsătorie să funcționeze bine. „Amândoi suntem destul de introvertiți”, a spus ea despre una dintre trăsăturile similare pe care le împărtășesc. „Stăm foarte mult acasă, ceea ce este frumos”.

În plus, cei doi își fac adesea farse: fie că se ascund pentru a-l speria pe celălalt, fie pun insecte din plastic în băutura sau bagajul celuilalt.

Dar toate acestea nu ar însemna mare lucru dacaă cei doi nu s-ar susține reciproc, lucru care s-a văzut și la ultima apariție a cuplului pe covorul roșu.

Arătând uluitor, fresh, actrița Calista Flockhart și-a făcut apariția la brațul lui Harrison Ford la Premiile Emmy 2023. Harrison s-a emoționat când a primit premiul pentru carieră la cea de-a 29-a ediție anuală a premiilor Critics’ Choice. Starul Indiana Jones a fost susținut de soția sa, care i-a dat un sărut tandru înainte de a urca pe scenă. „Aş dori să-i mulţumesc iubitei mele soţii. Ea mă sprijină atunci când am nevoie de mult sprijin și am nevoie de mult sprijin”, au fost cuvintele actorului.

Harrison Ford și Calista Flockhart, ediția a 29a a Critics Choice Awards (ianuarie 2024)

Pe Calista Flockhart o putem revedea în cel mai recent proiect al său, „Feud: Capote vs. The Swans”, miniseria programată să aibă premiera pe 31 ianuarie. Din distribuție mai fac parte Naomi Watts, Diane Lane, Chloe Sevigny, Demi Moore, Molly Ringwald și Tom Hollander.

Calista Flockhart interpretează rolul Lee Radziwill, sora lui Jacqueline Kennedy. Filmul se bazează pe cartea „Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Er”, scrisă de Laurence Leamer.

Foto: Hepta.

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…