Ca orice vedetă de talie mondială, Irina Shayk are secretele ei de frumusețe și un stil de viață sănătos.

Celebrul model rus a declarat în presa internațională că folosește întotdeauna o cremă cu factor de protecție solară și bea foarte multă apă, pentru a avea o piele hidratată.

În fiecare dimineață de ani buni, Irina își masează tenul cu un cub de gheață obținut din ceai verde și apoi aplică felii de castravete pe față. Pentru corp, folosește un scrub cu sare și miere, ori cu zaț de cafea, iar după duș își face masaj cu ulei de cocos.

Rusoaica este adepta produselor bio, cât mai naturale, iar crema cu SPF peste crema hidratantă este un MUST, atunci când vine vorba de îngrijirea tenului.

Cât privește alimentația, modelul a mărturisit că are un metabolism care lucrează incredibil de bine. Se pare că datorită acestui aspect, fosta parteneră a actorului Bradley Cooper se poate bucura în orice moment de cheeseburgeri, cartofi prăjiţi, sosuri precum ketchup şi maioneză. Cu toate astea, în general, dieta ei este una ”curată”, iar pentru a se asigura că are întotdeauna un abdomen plat, fostul model Victoria’s Secret mănâncă salate şi supe şi, pentru a exista un echilibru în toate astea, peştele şi legumele la abur sunt nelipsite.

FOTO: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts