A List Magazine ∙ November 29, 2023 ∙ 3 min read

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile inspirate de sezonul hibernal prind viață și când dorim să petrecem mai mult timp acasă, în familie. Disney+ a pregătit o selecție de filme pe care le poți urmări în mini-vacanța de 1 decembrie:

Dacă vreți să declarați oficial deschis sezonul sărbătorilor, începeți cu seria filmelor Singur acasă. Filmul explorează teme de familie, independență și importanța de a fi împreună în timpul sărbătorilor, toate asezonate cu acțiune și mult umor.

Sau vizionați împreună noul film ”Magie de Crăciun”, mai ales dacă vă place să vă lăsați cuceriți de atmosfera lunii decembrie. Filmul prezintă povestea amuzantă și înduioșătoare despre aventura unui asistent social și a fiicei sale, în Ajunul Crăciunului și reprezintă o călătorie emoțională care îl ajută să regăsească magia și bucuria sezonului cadourilor.

”Regatul de gheață” împlinește, anul acesta, 10 ani de la premiera pe marile ecrane – o ocazie bună să revedeți împreună scurtmetrajele cu amuzantul Olaf precum Olaf prezintă și A fost odată un om de zăpadă.

disney+ decembrie

Mult- iubita aventură atemporală Cronicile din Narnia: Leul, Vrăjitoarea și Dulapul, spune povestea fascinantă a lui Lucy, Edmund, Susam și Peter, cei patru frați care pătrund în magica Narnie, prin intermediul unui dulap vrăjit. Descoperă povestea lor plină de efecte speciale realiste și aventură.

Mary Poppins revine – noua ecranizare a poveștii clasice Disney vă va readuce bucuria de a fi copil și de a crede în puterea nemărginită a visului.

Nu uita nici de Epoca de gheață (Ice Age) sau de Moş Crăciun caută Crăciuniţă (The Santa Clause 2), alături de Miracolul de pe strada 34 (Miracle on 34th Street) și Coșmar înainte de Crăciun de Tim Burton (Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas).

Iar după ce copiii adorm, puteți urmări:

disney+ decembrie

Bântuind prin Veneția (A Haunting in Venice), cu Kenneth Branagh în rolul celebrului detectiv Hercule Poirot, este film plin de mister, care plasează acțiunea după cel de-al Doilea Război Mondial. Poirot participă cu reticență la o ședință de spiritism și ajunge să investigheze o crimă într-o lume sinistră și întunecată.

Ultima Speranță (The Shepherd) cu John Travolta, disponibil din 1 decembrie pe Disney+ spune povestea unui tânăr pilot al Forțelor Aeriene Regale Britanice care traversează Marea Nordului în ajunul Crăciunului. În acest periplu i se defectează comunicația radio și echipamentele electrice, zburând în derivă și riscând să rămână fără combustibil. Atunci când pare să nu mai aibă nicio speranță, un samaritean misterios îl ghidează să aterizeze în siguranță.

Departe de lumea dezlănțuită (ecranizarea din 2015) este o dramă romantică, plină de pasiune, în care Carey Mulligan joacă rolul unei tinere moștenitoare îndărătnice, curtată de trei pretendenți: un fermier voinic, un soldat chipeș și un burlac vârstnic și înstărit.

De asemenea, din 1 decembrie revin pe Disney+ filme cu îndrăgitul Om Păianjen:

Uimitorul Om- Păianjen (The Amazing Spider-Man)

Uimitorul Om- Păianjen 2 (The Amazing Spider-Man 2)

Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă (Spiderman: Homecoming)

Omul-Păianjen: În lumea păianjenului (Spider-Man: Into the Spider-Verse)

Așadar, abonații se pot bucura împreună cu familia, în acest weekend prelungit de producții speciale, filme originale și cele mai mari premiere ale anului care tocmai se încheie.

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…