A List Magazine ∙ May 22, 2023 ∙ 3 min read

Lansarea noii colecții primăvară – vară Jenny Fairy a fost momentul perfect pentru a fi mai aproape de consumatorii CCC printr-o altă abordare care să genereze rezultate și factorul WOW.

Timp de trei zile, Mara Mura de la Ateneu s-a transformat într-un spațiu Jenny Fairy, bucureștenii bucurându-se de o experiență unică. Aceștia au descoperit noua colecție de încălțăminte și accesorii, au primit vouchere cu reduceri, au aflat noutăți despre brand din revista „Bonjour Jenny Fairy”, s-au relaxat într- un decor instagramabil, iar prăjiturile personalizate și ciocolata de casă realizate de Mara Mura au creat mixul perfect pentru a testa produsele Jenny Fairy.

jenny fairy
jenny fairy

Culori pastelate, texturi metalice, imprimeuri florale, încălțăminte transparentă și genți statement sunt doar câteva dintre elementele regăsite în noua colecție Jenny Fairy disponibilă la CCC, cu cele mai în vodă tendințe ale sezonului.

jenny fairy

Membrii Club CCC au avut oportunitatea de a descoperi pop-up ul special, într-un display unic. Influențatoare locale precum Gabriela Atanasov, Alina Tanasă și Maria Vigheciu au purtat articolele favorite la eveniment, inspirând comunitățile cu metode de stilizare ale accesoriilor în ținute armonioase și la modă!

jenny fairy
jenny fairy

Cei prezenți la pop-up-ul Jenny Fairy au trecut cu brio de outfit check-ul lui Georgescu, TikTokerul fenomen care obține interviuri cu cei mai faimoși artiști internaționali. Laura Maier și Sabina Teodora, influențatoarele cu sute de mii de urmăritori pe platforma generației Z, sunt cele care au răspuns întrebărilor fulger ale acestuia, în două videoclipuri care au devenit deja virale.

Decorul tipic franțuzesc a fost un motiv în plus pentru a-i provoca pe vizitatori să participe la concursul Jenny Fairy, valabil până pe 31 mai, pentru șansa de a câștiga o excursie fabuloasă la Paris, purtând toate accesoriile favorite din colecție. Gențile tip bijuterie și sandalele cu toc transparent, alături de restul accesoriilor în culori pastelate, de sezon, au putut fi descoperite într-un display unic, în vitrina Mara Mura.

jenny fairy

Cu peste 900 de vizitatori în cele trei zile și peste 100 de creatori de conținut prezenți, Jenny Fairy Pop Up s-a evidențiat puternic pe străzile Micului Paris. Très chic! Pentru toți cei care nu au avut ocazia să descopere accesoriile expuse la eveniment, noua colecție Jenny Fairy cu Emily Ratajkowski în rol principal este disponibilă în magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu.

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…