Monica Cismaru ∙ May 15, 2024 ∙ 3 min read

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul Lion King, chiar în rolurile de mamă-fiică. Filmul beneficiază deja de un trailer și va ajunge în cinematografe în decembrie 2024.

Desenul animat Lion king va avea parte de o continuare, în care povestea lui Mufasa va fi dezvoltată. Filmul poartă titlul de Mufasa: The Lion King, iar  Beyoncé va relua rolul Nala, în timp ce fiica ei, Blue Ivy, o va juca pe Kiara, fiica Regelui Simba și a Reginei Nala.

Barry Jenkins va regiza filmul, care va explora istoria și originile lui Mufasa, The King of Pride, în filmul original, și tatăl lui Simba. Producția va detalia relația pe care acesta a avut-o cu fratele său, Scar, care a fost personajul negativ în filmul original Disney – The Lion King și în versiunea live-action din 2019.

Aaron Pierre și Kelvin Harrison Jr. își vor oferi vocile pentru Mufasa și Scar. Aaron Pierre se va alătura listei selecte de actori care i-au dat voce lui Mufasa, cum ar fi James Earl Jones, în 1994, sau Chiwetel Ejiofor, care a jucat rolul în 2019.

În noul Mufasa: The Lion King, Simba, acum Regele Ținuturilor Mândre, este hotărât să-l facă pe puiul său să-l urmeze în timp ce explorează originile răposatului sau tată, Mufasa.

”Această poveste începe dincolo de munți și de umbre, pe cealaltă parte a luminii. S-a născut un leu fără niciun pic de sânge nobil. Un leu care ne va schimba viețile pentru totdeauna.

Dintre actorii care și-au oferit vocile personajelor în producția din 2019 și care vor reveni și acum se numără Seth Rogen- în rolul Pumba, și Billy Eichner, în rolul Timon.

Consistența rolului lui Blue Ivy în personajul Kiara nu a fost dezvăluită încă.

beyonce blue ivy
Beyonce și Blue Ivy

Blue Ivy, fiica cea mare a cuplului Beyoncé și Jay-Z, s-a născut pe 7 ianuarie 2012 și este un copil prodigios. La doar câteva zile de la naștere, Blue Ivy a fost desemnată de publicația Time drept cel mai faimos copil de pe planetă. În 2020, Blue Ivy a lansat melodia Brown Skin Girl, în care cântă alături de mama ei, de Wizkid și de Saint Jhn. Melodia a câștigat numeroase premii, printre care și un Grammy, ceea ce a transformat-o în cea mai tânără câștigatoare a acestui trofeu.

Foto: Instagram, Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…