beyonce venus serena williams

Beyonce revine pe piața muzicală cu o nouă melodie, intitulată Be Alive, după un an în care nu a mai scos nimic nou. Melodia lui Beyonce face parte din coloana sonoră a filmului biografic ”King Richard”, despre felul în care Richard Williams, tatăl tenismenelor campioane Venus și Serena Williams,  și-a condus fiicele spre treapta cea mai înaltă a succesului. 

Piesa Be Alive are un mesaj puternic și emoționant, despre puterea legăturilor familiale și despre ambiție, muncă susținută și tărie. 

Se pare că Beyonce însăși a ținut morțiș să compună și să scrie versurile piesei după ce a urmărit filmul în avans. ”Alăturarea unei melodii cu un film e un fel de magie. Am fost foarte fericit când Beyonce a hotărât să scrie melodia pentru film”, a spus Will Smith, care îl interpretează în producția King Richard pe tatăl celor două campioane. Serena și Williams Williams sunt interpretate de Saniyya Sidney și de Demi Singleton. 

 

beyonce venus serena williams
Serena și Venus Williams

Beyonce este prietenă bună cu surorile Williams și chiar a cooptat-o de câteva ori pe Serena Williams pe scenă, la concertele ei, și chiar într-unul dintre videoclipurile ei – pentru piesa Sorry, care face parte de pe albumul Lemonade (2016). 

beyonce venus serena williams
Venus Williams și tatăl ei, Richard Williams

Cu o viziune clară asupra viitorului fiicelor lui  și cu metode neconvenționale de pregătire, de cele mai multe ori, Richard Williams le-a ghidat pe Venus și pe Serena de la terenurile de tenis din Compton, California, până la treapta cea mai înaltă a podiumului mondial în tenis. 

Filmul biografic King Richard se va lansa pe 19 noiembrie. 

 

Foto: Hepta

Related Posts