Dacă vă întrebați ce se mai întâmplă în lumea magică a cinematografiei, aflați că Ben Stiller se pregătește să regizeze filmul „The Champions”, adaptare a serialului de spionaj omonim din anii 1960, în care va juca alături de Cate Blanchett.

 

Filmul „The Champions” este un omagiu adus serialului lui Dennis Spooner și urmăreşte trei agenţi ai Naţiunilor Unite al căror avion se prăbuşeşte în Himalaya. Salvaţi de o civilizaţie avansată care trăieşte în secret în Tibet, ei primesc abilităţi intelectuale şi fizice amplificate. Când agenţii revin în lumea de afară, ei le folosesc pentru a deveni apărători ai legii, ordinii şi dreptăţii.

„«Champions» este o nestemată de mult uitată care va încânta o nouă generaţie în acelaşi mod ciudat şi extraordinar cum a făcut-o serialul în cazul nostru. Aşteptam să lucrez cu Ben de ceva vreme – regizorul şi actorul. Este unul dintre cei mai implicaţi şi versatili regizori de azi. Oricine care poate face şi «Zoolander» şi «Escape at Dannemora» este o forţă creatoare de luat în seamă”, a spus actrița Cate Blanchett.

Până atunci însă, actrița abia a încheiat filmările pentru „Borderlands”, de Eli Roth, și tot ea va putea fi văzută în curând şi în „Nightmare Alley” al lui Guillermo del Toro.

Cât îl privește pe Stiller, ei bine actorul lucrează cu Apple Plus pentru thrillerul „Severance”, serial pe care îl regizează şi în care joacă alături de Adam Scott şi Patricia Arquette. FOTO: Hepta

Related Posts