A List Magazine ∙ May 23, 2022 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022.

Berbec

Debutul săptămânii te îmbie la odihnă, relaxare, detașare de cotidian. Organismul este obosit și chiar are nevoie de îngrijiri speciale. Un dialog cu un prieten, te poate ajuta să-ți lămurești multe și mărunte aspecte delicate din viața ta. Totul este să accepți și alte fațete ale realității înconjurătoare. Vin informații pe căi mai puțin obișnuite. Ar fi bine să reevaluezi relațiile cu prietenii și pe cele socio-profesionale. Există persoane în preajma ta, pe care ar fi bine să le îndepărtezi rapid. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine. Sunt momente potrivite pentru de a-ți revizui planurile personale și pe cele profesionale. Cheltuieli la finalul săptămânii.

Taur

Ești înconjurat de prieteni în prima parte a săptămânii. Pe de altă parte, vei fi solicitat și de către persoanele din segmentul profesional. Întâlniri, discuții, proiecte comune pe termen lung. Unii te susțin sincer și chiar pe termen lung. Deocamdată, în aceste zile, este vorba numai despre relațiile de prietenie și cele de susținere socio-profesională. Foarte importantă este ziua de 25 Mai, deoarece energia sa te predispune la răsturnări de situație pe toate planurile. Alcătuiește un jurnal cu tot ce îți dorești să ți se îndeplinească de acum încolo. Asumă-ți responsabilitatea pentru ceea ce scrii și ai încredere că vei primi ce îți dorești la momentul potrivit.

Gemeni

O săptămână cu multe revelații! În urma unor evenimente interesante în care ai fost implicat alături de colegi, șefi de la serviciu sau prieteni, vei lua hotărâri definitive privitoare la cariera ta profesională și la felul în care relaționezi cu ceilalți. Ai șanse de a cunoaște oameni noi și valoroși, însă ceva te reține în a te apropia cu inima deschisă de ei. Cu puțin efort, bunăvoință și încredere în tine vei reuși să-ți dizolvi emoțiile și temerile. De bun augur îți sunt sfaturile unor prieteni. În a doua parte a săptămânii, oboseala își va spune cuvântul, deci fii prudent și îngrijește-te. În umbră se țes intrigi deosebite și periculoase.

Rac

Ești animat de gânduri nobile la începutul săptămânii și îi poți antrena și pe ceilalți în discuții filozofice de anvergură. Multe informații interesante și utile vei primi în stări meditative, așa încât rezervă momente pentru acestea și retrage-te în locuri sfinte. Posibile călătorii îndepărtate, planuri de studii sau implicare în studii și cercetări diverse. Foarte animate sunt dialogurile cu șefii și autoritățile, fiind nevoie de prudență și discreție. Relațiile cu prietenii se schimbă, astfel că vor apărea la orizont oameni noi și de bună calitate. Totuși, acum ar fi bine să te gândești și la relațiile și proiectele în care ești implicat alături de alții.

Leu  

Este nevoie să te ocupi de achitarea unor facturi restante la începutul săptămânii. Pe de altă parte, este posibil să primești susținere materială de la partenerul de viață sau de la un prieten drag. Evită în această săptămână să achiziționezi bunuri valoroase sau să te angrenezi într-un credit pe termen lung. Zilele de 25 și 26 Mai te predispun la călătorii, studii și la a relaționa cu persoanele aflate în străinătate. Chiar dacă acum lucrurile nu se desfășoară așa cum ți-ai dori, ai încredere și răbdare, pentru că se vor materializa la momentul potrivit. Schimbări profesionale de anvergură, responsabilități noi, imagine socială controversată.

Fecioara

Relațiile parteneriale îți dau mult de furcă la începutul săptămânii. Mai ales pe 24 Mai  sunt posibile discuții aprinse, multe distorsiuni în gândire și în fapte. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor. Se vor reconfigura unele colaborări sau o relație de cuplu. Intervin cheltuieli diverse, dar și discuții referitoare la banii și bunurile comune cu alții. Posibilități de câștig din colaborări, din moșteniri sau partaje personale și profesionale. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu străinătatea, dar și filozofia ta de viață. Sistemul valorilor morale și spirituale după care te ghidezi acum necesită îmbunătățiri substanțiale.

Balanța

Este multă forfotă la serviciu, în prima parte a săptămânii, astfel că vei avea de rezolvat diverse. Ambientul profesional este tensionat, deci fii prudent și îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai corect și la timp. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Prudență, dozarea eforturilor și la nevoie apelează la îngrijiri de specialitate. Relațiile parteneriale se animă pe 25 și 26 Mai, existând posibilitatea dialogului constructiv pe teme comune. Pot apărea niscai neplăceri legate fie de aspecte profesionale, fie intervine un șef sau o autoritate oficială și îți dă planurile peste cap. Financiar se deschide o variantă nouă de a obține venituri din colaborări.

Scorpion

Cheful de a petrece mai mult timp alături de persoana iubită și de copii este mare în primele zile ale săptămânii și ușor de îndeplinit. Totul este să nu exagerezi cu declarațiile amoroase sau cu atențiile oferită celor dragi. Ei se vor bucura mai mult așa, decât dacă le impui tu gusturile tale. Este nevoie ca, din când în când, să-ți reevaluezi felul în care abordezi iubirea și relațiile sentimentale. La serviciu ai multe și mărunte de făcut, dar sunt șanse să primești sprijinul colegilor. Se pot evidenția niscai probleme de sănătate. Dozează-ți eforturile și odihnește-te! În plan partenerial apar noutăți, fie prin dizolvarea unui parteneriat vechi, fie prin apariția unuia nou la orizont.

Săgetător

Dacă la începutul săptămânii ești prins în activități domestice și relații familiale, spre finele ei intervin chestiuni socio-profesionale de anvergură. În primul rând, este bine să-ți pui ordine în casă și familie, să trasezi planuri alături de cei dragi și abia apoi să te implici ceva mai mult în sarcinile de lucru de la locul de muncă. Ziua de 25 Mai îți poate răsturna planurile domestice și îți poate strica relațiile familiale. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor! Relațiile amoroase intervin în forță pe 26 și 27 Mai, fiind momente bune pentru dialog eficient. Activități recreative, planuri de călătorie, hobby-uri. La serviciu se conturează o etapă nouă.

Capricorn

Este rost de multe întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat la începutul săptămânii. Schimbul de informații este util pentru toată lumea, așa încât implică-te fără rezerve în a relaționa cu oricine îți iese în cale. Evită să-ți divulgi intențiile sau slăbiciunile! Unii profită mult de pe urma altruismului tău nefondat în anumite situații. Acasă în familie îți sunt solicitate prezența și sprijinul. Fii alături de membrii familiei și implică-te serios în treburile domestice. Este posibil ca datorită unor îndatoriri profesionale să intervină neplăceri în  relațiile cu cei dragi. Relațiile amoroase sunt dinamice, conturându-se la orizont o nouă etapă.

Vărsător  

Cheltuieli, dar și bonusuri financiare dinspre locul de muncă apar la începutul acestei săptămâni. Sunt șanse de a-ți crește veniturile din munca proprie, astfel că apare și tentația investițiilor de orice fel. Ziua de 24 Mai te poate îndemna să cheltuiești ceva mai mult pe lucruri sau servicii inutile. În a doua parte a săptămânii se pare că vei avea de rezolvat documente personale sau profesionale care necesită deplasări și comunicare intensă cu persoanele din anturajul apropiat. Unii vor dori discret să-ți afle secretele reușitelor tale. Fii prudent și evită să povestești despre tine. Planuri de excursii, întâlniri cu prietenii și cu neamurile. În plan domestic apar noutăți.

Pești

Săptămâna începe în forță, pentru că ești dornic de a schimba totul în viața ta. Energia astrală te susține mult și bine, astfel că ai șanse deosebite de progres. Energia zilei de 24 Mai este răscolitoare și te poate obosi sau chiar se pot reactiva afecțiuni vechi. Financiar se întrezăresc îmbunătățiri, putând fi vorba atât de primirea drepturilor salariale, cât și despre negocieri fructuoase privind schimbarea condițiilor de muncă sau a activității profesionale. Foarte important este anturajul apropiat, deoarece se deschide o nouă etapă. Relațiile cu prietenii și cu neamurile apropiate se animă, astfel că sunt posibile dialoguri și întâlniri interesante.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…