A List Magazine ∙ February 20, 2023 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează ce ne rezervă astrele în săptămâna 20-26 februarie 2023!

Berbec

Stările tale de spirit oscilează mult pe tot parcursul săptămânii, astfel că este rost să fii înțeles greșit de alții. Controlează-ți reacțiile și menține un ritm constant în acțiuni. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești, să mergi la controale de specialitate și să urmezi sfaturile specialiștilor. Beneficiezi de multă energie astrală, astfel că vei fi tentat să te implici în tot felul de acțiuni, mai mult sau mai puțin folositoare ție. Selectează prioritățile și gestionează-ți eficient energia vitală. Pentru segmentul financiar se deschide o nouă etapă, fiind rost de câștiguri suplimentare sau măcar discuții în acest sens. Însă, evită implicarea în investiții, cheltuieli majore, deoarece sunt șanse să cheltuiești mai mult decât îți poți permite.

Taur

O discuție cu un prieten îți va oferi idei și lămuriri deosebite privitoare la evenimentele în care ești implicat. Ar fi bine ca unele amănunte despre tine și intențiile tale să nu le divulgi nimănui. Sănătatea este precară, astfel că ia în serios semnalele organismului. Pot intra în discuție analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale. Provocarea perioadei analizate constă în deschiderea mentală și sufletească față de nou și progres. Rezistența la toate acestea provoacă distorsiuni în planurile existenței tale. La serviciu se vor activa conflictele vechi, mai ales cele provocate, din umbră, de către femei. Ai energie suficientă pentru a te descurca în orice situație, însă apelează și la cineva drag și de încredere.

Gemeni

Mediul socio-profesional te solicită mult în această săptămână. Se recomandă prudență în dialogurile cu șefii sau cu reprezentanții instituțiilor oficiale, mai ales pe 20 Februarie. Foarte ușor, pe neobservate îți pot fi compromise imaginea publică și poziția în cadrul unui colectiv de muncă. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi bune, astfel că îi poți asculta cu încredere, trecând peste faptul că unele aspecte abordate îți displac și acum le refuzi. Pe de altă parte, este o perioadă interesantă referitoare la relațiile cu prietenii și susținătorii din mediul profesional, dar și pentru relaționarea cu asociațiile, organizațiile, grupurile de interese. Tendința de a te implica trup și suflet alături de alții în diverse acțiuni te poate obosi și îmbolnăvi la propriu. Selectează-ți atent acțiunile și anturajul!

Rac

Simți nevoia de a-ți remodela conștiința și implicit filozofia de viață pe parcursul acestei săptămâni. Discuțiile cu ceilalți și acțiunile întreprinse au legătură cu schimbările majore care intervin încet, dar sigur în segmentul socio-profesional. Sunt posibile discuții cu parteneri străini, demersuri pentru călătorii, pentru studii sau chiar pleci pe neașteptate într-o călătorie surpriză. Imaginea ta în ochii celorlalți este controversată și ar trebui să iei în seamă acest lucru. Energia zilei de Marți este răscolitoare, astfel că relațiile cu șefii și oficialitățile sunt instabile sau chiar pot lua turnuri nebănuite. Începe o perioadă foarte dinamică pentru segmentul profesional, iar unele relații colegiale și unele etape profesionale se vor finaliza zgomotos. Susținere reală din partea prietenilor.

Leu

Cheltuielile, dezbaterile pe teme profesionale, trasarea unor planuri de studii și cercetări reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Poți primi bani, bunuri, cadouri dintr-o colaborare sau din partea rudelor, din partea partenerului de viață sau a colegilor de serviciu. Foarte animat devine segmentul relațiilor cu străinătatea, al călătoriilor și al pregătirii educaționale. Relațiile cu persoanele aflate în alte țări se vor evidenția prin dialoguri aprinse, dar poți călători în diverse scopuri. Pe de altă parte, este posibil să începi o etapă de pregătire printr-o formă de școlarizare, necesară pentru avansarea profesională. Relații bune cu șefii, dar disonante cu subalternii și colegii.

Fecioară

Dialogurile cu ceilalți vor pune bazele unor acțiuni și câștiguri viitoare de bun augur. Este bine să ții cont și de sugestiile altora, dar să-ți susții și punctele tale de vedere. Este rost de a-ți îmbunătăți veniturile din colaborări sau din moșteniri, partaje personale și profesionale. Cheltuieli pe facturi, taxe restante dar și pe daune produse de cei apropiați. Ziua de Marți este provocatoare, de aceea ar fi bine să eviți în această zi asumarea unor responsabilități majore. Se deschide o nouă etapă financiară, în mod special în ceea ce privește banii și bunurile comune cu alții. Finalul săptămânii îți aduce armonie și echilibru în plan mental. Sunt favorizate activitățile culturale, călătoriile, dar și relaționarea cu persoanele aflate în străinătate.

Balanță

Săptămâna debutează cu aspecte parteneriale. Se deschide o nouă etapă, atât în privința unei relații de cuplu, cât și în privința colaborări profesionale. Totuși, fii vigilent și nu te lăsa dus și sedus de nimeni, deoarece nu este ceea ce pare. În plan financiar apar câștiguri de la și prin alții sau favoruri deosebite și surprinzătoare. Sunt probabile cheltuieli pe obiecte valoroase, rezolvarea unor datorii vechi și lămurirea unor chestiuni ce țin de moșteniri și partaje. Ultimele zile ale intervalului analizat te predispun la călătorii îndepărtate, activități culturale și studiu. Abordarea unor teme filozofice, remodelarea sistemului de valori morale și spirituale plus dialogurile cu oameni erudiți îți vor rafina mentalul și bucura sufletul.

Scorpion

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu, însă va trebui să-ți rezervi timp și energie fizică și pentru treburile personale și cele domestice. Programează totul cu măsură și prudență, pentru că sănătatea îți poate crea neplăceri serioase. Foarte dinamic este și segmentul partenerial. Se pot destrăma relații vechi, fie că este vorba despre una matrimonială, fie că este vorba despre una profesională. Noutăți clare în ceea ce privește colaborările și parteneriatele în general. Foarte surprinzător este segmentul financiar, în mod special veniturile pe care le obții dintr-o colaborare, moștenirile și cheltuielile comune cu alții. Cele discutate și petrecute pe parcursul acestei săptămâni vor lua amploare în lunile următoare.

Săgetător

Răsturnările de situație în plan sentimental vor atrage după sine altele în plan profesional. Probabil că în urma discuțiilor și evenimentelor în care ești implicat alături de persoanele dragi, te vei hotărî să pui capăt acelor relații sau situații care te solicită prea mult sau în care ai descoperit nereguli serioase. Ziua de Marți poate fi foarte înșelătoare, deci evit-o pentru decizii sau discuții ample. Sănătatea este deficitară și pot intra în discuție analize, consultații și intervenții chirurgicale. Mult de lucru la serviciu în partea a doua a săptămânii. Echilibrează-ți programul, astfel încât să te și odihnești regulat. Relațiile parteneriale sunt bune, însă se vor evidenția mai mult cele profesionale.

Capricorn

Este nevoie să te ocupi de membrii familiei și de îndatoririle gospodărești. Sunt posibile discuții aprinse, însă depinde numai tine cum gestionezi lucrurile spre binele tuturor. Marți este o zi deosebită, cu o energie aparte, de aceea se pot produce avarii în spațiul locativ, dar și ceva neplăceri în relațiile cu cei dragi. Prudență, răbdare, toleranță! În plan sentimental apar răsturnări de situație. Ai nevoie de mai multă afecțiune și sprijin moral din partea celor dragi, dar acestea, deocamdată, întârzie să apară. Detașează-te de tot ce se petrece în planul amoros, deoarece nu poți controla lucrurile. La serviciu este o atmosferă plăcută, lucrezi bine, cu spor, iar colegii te susțin. Surprize de proporții în segmentul muncii și al sănătății!

Vărsător

Ești înconjurat de multă lume la începutul săptămânii, însă unii te vor sâcâi destul de mult, mai ales Luni. Selectează-ți anturajul și nu da crezare chiar oricui sau oricărei informații care se vehiculează în preajma ta. Acasă, în familie este multă forfotă, existând riscul demarării unor conflicte pe termen lung. Se vor evidența mai ales dialogurile aprinse cu neamurile vârstnice. Începe o perioadă favorabilă treburilor gospodărești de anvergură. În plan sentimental se întrezăresc noutăți. Asta înseamnă că, fie se reconfigurează termenii și condițiile unei relații vechi, fie se înfiripă una nouă. Acum vei simți clar încotro bate vântul schimbării amoroase, dar încă nu este momentul acționezi.

Pești

Îți cresc veniturile obținute din munca proprie, dar apar și cheltuieli în fața cărora le reziști cu greu. Evită pe cât posibil ziua de Luni, pentru cumpărături sau achitarea datoriilor! Energia astrală a acestei zile predispune la erori, pierderi, subiectivism în aprecieri și lipsa atenției la detaliile importante. Ești foarte căutat de persoanele din anturajul apropiat, fiind posibile multe întâlniri și dialoguri. Unii chiar au nevoie de sprijinul tău moral, însă oferă-l cu măsură. Pe de altă parte, se vor ivi călătorii pe distanțe scurte, fie de agrement, fie pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale. Acasă, în familie sunt probabile surprize de proporții. Dialogurile cu membrii familiei îți vor aduce informații utile pe termen lung.

Related Posts

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…