angelina jolie eternals

Angelina Jolie (46 de ani) a strălucit la propriu pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Roma, unde a venit alături de două dintre fiicele ei, Shiloh (15 ani) și Zahara (16 ani).

Angelina Jolie a avut o apariție strălucitoare la festival și și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie metalizată, decoltată, care i-a lăsat la vedere numeroasele tatuaje. Totuși, un singur lucru a stricat apariția armonioasă a actriței, și anume extensiile de păr care erau foarte vizibile și păreau aplicate stângaci. Rochia purtată la Angelina la premiera Eternals este o creație Versace, realizată special pentru ea, iar cerceii cu care a accesorizat ținuta aparțin brandului Vhernier.

angelina jolie eternals

 

Prima ei născută, Shiloh, a renunțat la stilul androgin pe care l-a afișat până acum și a îmbrăcat o rochie neagră, tot o creație Versace, la care a alaturrat pantofi sport fosforescenți, iar Zahara a ales o rochie vintage.

gemma chan sebastian stan
Richard Madden și Gemma Chan

Eternals, cel mai nou SF fantasy în care Angelina joacă alături de Salma Hayek, Gemma Chan și Richard Madden e o producție Marvel, bazată pe comic books-urile omonime și va avea premiera pentru public pe 5 noiembrie. Eternals sunt o rasă de extratereștri nemuritori care ies la suprafață după ce au stat ascunși mii de ani pentru a proteja Pământul de amenințarea celor cunoscuți sub numele de Deviants. Angelina Jolie interpretează în film rolul războinicei Thena.

angelina jolie eternals

În 2019, când de-abia acceptase rolul din Eternals, Angelina Jolie a declarat că acest lucru i-a încântat cel mai mult pe copiii ei și a spus că acestia vor s-o vadă în partituri puternice.

 

Foto: Hepta

Related Posts