A List Magazine ∙ July 25, 2022 ∙ 3 min read

Andreea Esca te invită să descoperi o poveste despre succes și pasiune alături de Mari Bratu, la #GataDeBusiness

Cea de-a șasea edițe a emisiunii#GataDeBusiness, realizată de Raiffeisen Bank și moderată de către Andreea Esca, aduce în prim-plan povestea de succes a unei femei puternice, mereu cu zâmbetul pe buze, pentru care provocările, sub orice formă apar ele, reprezintă doar un prilej de a face lucrurile altfel, de fiecare dată cu foarte mare atenție la detalii.

Întreaga experiență profesională a fondatoarei Invent New Business (o agenție de publicitate full-service) este, de fapt, o lecție despre curaj, determinare, pasiune și creativitate. Pur și simplu, într-o zi, la 40 de ani, Mari Bratu a știut că trebuie să schimbe ceva în viața ei și, astfel, a decis să renunțe la job-ul sigur dintr-o multinațională, pentru o provocare total necunoscută.

Însă, așa cum chiar ea i-a mărturisit Andreei Esca, provocările îi fac foarte bine. Poate și de aceea, și-a găsit mereu energia, resursele necesare și partenerii potriviți pentru a-și transforma ideile în proiecte de succes. Chiar și în cele mai nefavorabile condiții – cum a fost perioada pandemiei – a avut puterea să transforme experiențele mai puțin plăcute sau chiar critice în soluții creative, luând, bineînteles, decizii ferme. În video-ul de mai sus poți afla de ce și cum a reușit Mari Bratu să transforme o etapă atât de nefastă într-o oportunitate nouă.

Însă, înainte de a-și lansa business-ul, Mari Bratu a început prin a învăța tot ce se putea despre domeniul în care urma să activeze, în primul rând din perspectiva angajatului. Ca să înțeleagă ceea ce urma să dezvolte în propriul business, a ales să lucreze într-o companie care se ocupa de producția publicitară.

Apoi, când proiectele au început să se înmulțească, a înțeles că avea nevoie de un partener de încredere care să o ajute să își extindă afacerea. Iarăși, aceeași pasiune cu care trăiește, a adus-o aproape de un reprezentant Raiffeisen Bank, care a fost din prima pe aceeași undă de lungime cu felul ei de a percepe perteneriatul în  business. Mari Bratu a știut că doar un astfel de partener o va înțelege, o va ajuta și, mai mult, numai alături de el va putea construi toate acele lucruri frumoase la care visa.

„Când începi o afacere, nu primești o carte cu pașii pe care trebuie să îi urmezi. Pur și simplu trăiești o provocare.” i-a mai spus Mari Bratu Andreei Esca, împărțindu-și energia debordantă în mod echitabil între angajații ei (profund preocupată de situația lor financiară, de starea lor de bine) și propria familie.

Mai multe despre cum și-a format o echipă extrordinară, dar și despre ce lecții a primit de la clienți de-a lungul experienței sale în publicitate, sau cum vede viitorul prin prisma tehnologiei, te invit să descoperi în video-ul de mai sus.

#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank

Fii și tu #GataDeBusiness și activează noile aplicații Smart Business pentru IMM!

Related Posts

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…

Nunta între vedete: Rita Ora s-a căsătorit cu un regizor laureat cu Oscar

Cântăreața de origine kosovară Rita Ora (31 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul de origine neo-zeelandeză…

3 trucuri de beauty de la vedete

Ne cuceresc cu fiecare apariție și ne inspiră cu alegerile lor. Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kim Kardashian…

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John, cântăreața și actrița de origine australiană, cunoscută mai ales datorită filmului Grease (1978), în care a…

Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la…

Penelope Cruz, schimbare de look, pentru rolul soției fondatorului Ferrari

Vești bune pentru fanii actriței! Penelope Cruz, acum în vârstă de 48 de ani, apare din nou în…

Care sunt cele 12 celebrități care intră în jungla – ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și…