A List Magazine ∙ June 16, 2023 ∙ 2 min read

Andra colaborează cu una dintre cele mai de succes artiste de Flamenco și Spanish Pop, India Martinez, pentru “El Vuelo”.

Cele două artiste nu pot inspira decât putere feminină, carismă, cucerindu-ne cu o interpretare simțitoare, în care vocile lor răsfață instrumentalul cu atâta ușurință și naturalețe. Piesa vorbește despre o iubire apăsătoare, în care protagonistele preferă să vadă partea bună.

Creditele pentru “El Vuelo” merg către David Santisteban Marcos, Gonzalo Hermida Quero și Jennifer Jessica Martínez pentru partea de songwriting, iar pentru producție la David Santisteban Marcos. Piesa vine însoțită și de un videoclip în care artistele sunt strălucitoare, iar decorul și dansul contemporan inspirat de ritmurile piesei sunt pe măsură.

,,Sunt extrem de încântată să vă anunț că am avut ocazia să lucrez alături de India Martinez, o artistă uimitoare din Spania, pentru un proiect muzical special. Muzica nu cunoaște bariere, căci a reușit să ne aducă împreună, două suflete din colțuri diferite ale lumii. Împreună, am creat ceva cu adevărat magic și abia aștept să vă bucurați de această experiență minunată.”, spune Andra.

,,Încă nu-mi vine să cred că acest vis s-a împlinit! De mică am ascultat muzică în limba română, datorită prietenilor mei români din Spania. Sunt încântată să cânt această melodie împreună cu Andra, are o voce incredibilă.  Îți mulțumesc, dragă Andra, că mi-ai dat ocazia să cânt cu tine și că mi-ai dat mâna ta să prind ZBORUL către România așa cum am visat mereu.  Simt că acesta este începutul a ceva minunat!!”, spune India Martinez.

Originară din Spania, India Martinez este una dintre cele mai de succes artiste Flamenco și Spanish Pop. Primul contact pe care l-a avut cu muzica flamenco a fost prin lecțiile de dans pe care le-a început la vârsta de 5 ani, marcând începutul unui studiu îndelungat al muzicii specifice. La doar 18 ani, semna cu label-ul La Voz del Sur și își lansa albumul de debut, “Azulejos de Lunares”. Albumul conține reinterpretări ale unor tangouri și bolerouri clasice, rearanjate muzical de către Jose María Cortina. În februarie 2009, ea a lansat cel de-al doilea album, “Despertar”, care i-a câștigat o nominalizare pentru cel mai bun artist nou în cadrul Latin Grammy Awards. 

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…