A List Magazine ∙ August 25, 2023 ∙ 4 min read

Ultimul mare festival muzical al acestei veri începe vineri, 25 august, pe platoul Făget de lângă Mioveni.

Artiști români și internaționali vor urca pe scena principală a festivalului, printre care B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpați, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, Kadebostany, The Mono Jacks și alții.

Alte 17 trupe și tineri artiști, selectați din peste 120 de candidați, vor concerta pe a doua scenă a Analogue Festival.

Analogue Festival, ultimul festival major de muzică al verii 2023, vă așteaptă începând de vineri, 25 august, pentru un weekend de muzică, jocuri și experiențe de entertainment în mijlocul naturii, pe platoul Făget de lângă Mioveni.

Analogue Festival 2023

În cele trei zile de festival, pe scena principală a Analogue vor urca artiști români și internaționali: B.U.G. Mafia (cu un concert extraordinar, ce marchează 30 de ani de existență a formației), Delia (care va aduce pe scenă conceptul Rockadelia), John Newman, Selah Sue, Subcarpați, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, Kadebostany, Spike, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica.

Pe cea de-a două scenă vor urca artiști tineri aflați în plină ascensiune: 7 Tears Ago, AFFE, Andra Pierșinaru, Anuelli, CEDY, Clubhaus Studio, DJ BVMSE, DJ Dreurescu, DJ Huston, DJ Tibi, DJ Wanderlust, Ivana Costache, PawPawPGR Rareș, PRBLM Kid Groșa, Rickardo Priceless, Serotone și Trupa Rana.

„Aceștia sunt următoarea generație de headlineri – așa cum ne place să o spunem la Analogue Festival. Au fost selectați din peste 120 de aplicații ale unor tineri artiști la call-ul organizatorilor pentru un loc pe scena secundară a Analogue Festival. În premieră, trei dintre acești tineri artiști – Andra Pierșinaru, Trupa Rana și Clubhaus Studio – au fost ajuns în line-up în urma exprimării preferințelor publicului, în ordinea celor mai multe interacțiuni cumulate cu fanii (comment, like, share) de pe Facebook și Instagram”, spune Alin Călinescu, managerul festivalului.

Analogue Festival are loc pe un spațiu situat în mijlocul naturii, pe platoul Făget, aflat la circa 5 km de orașul Mioveni. Intrarea în spațiul festivalului se va face doar prin zona de acces general, pe baza unui bilet de acces valabil, care va fi înlocuit la intrare cu o brățară de acces. Toți participanții trebuie să aibă asupra lor un act de identitate (buletin sau pașaport). Pentru condițiile specifice de acces, inclusiv lista echipamentelor audio-video și articolele personale care sunt permise sau nu, consultați regulamentul Analogue Festival, disponibil pe site-ul evenimentului.

Accesul minorilor la Analogue Festival este condiționat de prezența unui adult însoțitor, în cazul copiilor cu vârsta de până la 14 ani, respectiv de un acord scris semnat de părinte sau tutorele legal în cazul minorilor cu vârsta între 14 și 18 ani sau o declarație pe proprie răspundere, de asemenea semnată. Modelul de acord parental poate fi descărcat de pe site-ul Analogue Festival.

Cum se ajunge la Analogue Festival

Pe durata festivalului, între Pitești și Mioveni și spațiul evenimentului va circula o cursă regulată de transport public. Punctele de plecare către locația festivalului sunt Ramada Hotel Pitești și Primăria Mioveni.

În aceste zile, cei interesați mai au o ultimă ocazie de a achiziționa abonamente sau bilete la Analogue Festival, inclusiv online, pe platformele iabilet.ro, bilete.ro și analogue.ro. Dacă abonamentele standard oferă doar acces la toate evenimentele din cadrul Festivalului, abonamentele VIP oferă acces la o zonă special amenajată cu baruri cu opțiuni premium de băutură și timp minim de așteptare. Posesorii de abonamente VIP vor intra la festival printr-o intrare separată. Biletele de o zi garantează accesul la toate scenele Festivalului în ziua respectivă, începând din prima zi de la ora 14:00 (respectiv ora 12:00 în zilele de sâmbătă și duminică) până la ora 3:00 a zilei următoare.

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…