Willem Dafoe și Emily Watson se află în aceste zile în țara noastră și filmează o parte din scenele care vor apărea în producția „Legenda lui Ochi”. Cei doi actori au fost surprinși la Balea Lac, în Munții Făgăraș.

„O echipa mixtă, româno-americană, la turnarea unor scene din filmul ‘Legenda lui Ochi’, cu Willem Dafoe și alți actori americani, scena în care sunt folosite oile noastre autohtone. Alături de Willem Dafoe, în această scenă are un rol principal actriţa Emily Watson”, a scris pe pagina sa de Facebook Marius Olariu.

„Legenda lui Ochi” urmărește povestea unei tinere (Zengel) care fuge de acasă și învață să comunice cu o specie de animale cunoscută sub numele de Ochi. Filmul produs de studioul A24 va include o partitură originala a compozitorului și fondatorului Dirty Projectors Dave Longstreth, colaborator frecvent al studioului de animatie si film al lui Saxon Enciclopedia Pictura.

Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la Premiul Oscar şi trei la Globul de Aur, în cariera sa având în total 110 nominalizări şi 79 de premii. FOTO: Hepta

Related Posts