A List Magazine ∙ September 6, 2022 ∙ 2 min read

Brazilianul Alok, care ocupă locul 4 în clasamentul celor mai buni 100 de DJ ai lumii și a fost prezent la UNTOLD 2022, a lansat oficial un nou single. ,,Always Feel Like” este a doua piesă în care Alok abordează noul stil muzical future-tech, după ce, în luna mai a lansat ,,The Club Is Jumpin”, piesă inclusă în setul din mainstage-ul UNTOLD.

Pentru acest festival, care este unul dintre cele mai mari din lume, Alok a pregătit un show în exclusivitate, în care și-a invitat fanii la o călătorie prin lumea fascinantă a muzicii house, bass și techno.

,Știți ce simt? Simt că fac parte din această poveste minunată numită UNTOLD. E o dorință împlinită pentru mine și pentru că m-ați făcut parte a poveștii voastre, vă mulțumesc!” a spus Alok.

Pentru această nouă producție, ,,Always Feel Like”, Alok a folosit un sample din “Somebody’s Watching Me”, piesă lansată în 1984 de Rockwell, partea vocală fiind semnată Michael & Jermaine Jackson, la care a adăugat un sound actual, future rave, curent lansat de David Guetta & MORTEN.

Piesa are și un videoclip oficial, în care sunt prezentate aparițiile live ale DJ-ului brazilian în circuitul de festival 2022, aici fiind inclus și festivalul UNTOLD. 

Într-un interviu în exclusivitate pentru UNTOLD, Alok a declarat:

Știi ce cred cu adevărat despre acest festival? Sunt două lucruri: odată ce ai intrat în acel loc, este imposibil să pleci la fel, descoperi că ești o altă persoană. E imposibil să fie altfel, mergi acolo și pleci diferit. E ceva ce se schimbă în viața ta, e ceva ce porți cu tine!

DJ setul live în exclusivitate pentru ediția 2022 a festivalului UNTOLD este disponibil pe canalul oficial al lui Alok de pe platforma YouTube.

Fanii UNTOLD, care doresc să fie parte din capitolul 8 al festivalului anul viitor, se pot înscrie acum pe https://untold.com/ pentru a cumpăra abonamente la preț special. Zeci de mii de oameni așteaptă deja să își asigure intrarea în tărâmul magic UNTOLD 2023. Primele abonamente vor fi scoase la vânzare în curând, pe site-ul festivalului.

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…