A List Magazine ∙ November 1, 2023 ∙ 6 min read

Luna octombrie a fost cu de toate: lansări, evenimente, experiențe inedite. Iată ce ne-a atras atenția!

Nicoleta Nicolae- Redactor Sef Alist Magazine, Ediția online

Această toamnă caldă și frumoasă m-a inspirat să vizitez multe locuri din România, iar ultimul care m-a surprins și despre care trebuie să vă spun și vouă este Conacul Mercure Cozieni. Restaurat și transformat într-un hotel de 4 stele, Mercure Conacul Cozieni este este locul ideal pentru cei care-și doresc să scape de agitația orașului și să se bucure de o experiență autentică în mijlocul naturii și al istoriei. De la călătorii culinare și experiențe locale la evenimente sofisticate, aici puteți găsi oportunități unice de reconectare, inspirație și un confort de poveste. Și cel mai important lucru- acest loc minunant se află la 15 km distanță de București. Detalii pe mercureconaculcozieni.ro.

Alina Burlacu- Beauty Editor Alist Magazine

Fii tu însăți! Dar nu așa! De la începutul timpurilor, societatea le-a spus și impus femeilor cum să se comporte și cum să fie femei. Gaultier Divine îndrăznește să pună feminitatea pe un piedestal, îmbrățișând bogăția care vine din a fi diferite, unice. Sexy, răzvrătite, umane, divine, aceste zeițe vii poartă un corset cu totul special. La 30 de ani de la lansarea primului parfum al casei, Classique revine cu Gaultier Divine, noua apă de parfum care celebrează o nouă versiune a feminității: senzuală, liberă, mai necesară ca niciodată.

Rovena Andrei – Fashion Stylist Alist Magazine

Octombrie a fost o luna plină de evenimente și expoziții, din care aș enumera câteva care mi-au plăcut mult. Una dintre cele mai iubite piese vestimentare de la Max Mara, haina emblematică Max Mara Teddy Bear a aniversat 10 ani. Forma sa unică, amestecul perfect de lână, fibre de alpaca si cămilă și echilibrul perfect între glamour și funcționalitate au transformat-o într-un must-have al fiecărei fashioniste.

Nu ratați expoziția de ceramică Table for None vernisată pe 19 octombrie la micuța galeria din Cartierul Armenesc, Grotto (https://www.instagram.com/grotto.gallery/). O selecție minunată de obiecte ceramice ale artistelor Ana Botezatu, Maria Staicu (Kalut), Lorena Cocioni, Andriana Oborocean (My Golem), Anne Ivan (Solid Matter), Victoria Cojocariu (Victoria Finală) cu intervenția plantelor și aranjamentelor florale unice Nocturn Flowers.

Monica Cismaru, redactor A List Magazine

Poate că sun ca o placă stricată, dar mie îmi place cel mai mult să mă înconjor de parfumuri și de arome – de la parfumurile de casă, ambientale, la lumânările parfumate și până la cele cosmetice. Îmi place să asociez locuri și oameni cu anumte mirosuri, parfumuri, și colegii știu deja că pe biroul meu se vor găsi mereu câteva lumânări parfumate și întotdeauna e una aprinsă, iar în sertare se află cel puțin 2-3 parfumuri (doar la serviciu).
Bucuria e cu atât mai mare când primim la redacție spre testare diverse cosmetice și parfumuri sau lumânări parfumate. Cel mai recent, am primit acest discovery kit de la MASQUE MILANO – RUBY COLLECTION, cu patru mostre de parfumuri de nișă- Tango Oud by Cécile Zarokian, Russian Tea Oud by Julien Rasquinet, Mandala Oud by Christian Carbonnel și Love Kills Oud by Caroline Dumur și ne-am lăsat cucerite de aceste arome unice, pregnanate, care ne-au intrigat peste măsură și încă încercăm să ne alegem preferatul.

Alina Aliman- Redactor Sef  Alist Magazine- Editia Print

În ultima vreme mi se pare că am fost mereu pe drum. Însă nu oricum, ci în căutarea celor mai simpatice noutăți care să îmi facă viața mai frumoasă. Așadar, alegerile mele din această lună #AlinaLoves sunt… clar, legate de niște călătorii. Prima: noul model de Porsche Cayenne (@porschebrand_ro), un model elegant, confortabil și extrem de ușor de manevrat – am adorat sistemul audio și scaunele super comode. A doua alegere: evident, fiind vorba despre călătorie, aveam nevoie de o pereche de pantofi sport – iar preferații mei din toate timpurile, adidas Originals Superstar tocmai au celebrat 50 de ani de existență (@adidasoriginals). N-a lipsit de pe scaunul din dreapta parfumul care să exprime exact starea mea de spirit, și anume noua ediție a iconicului Dior, respectiv J’adore l’Or, o esență suprinzătoare creată de celebrul parfumier Francis Kurkdjian pentru casa franceză. Și, nu în ultimul rând, n-am rezistat tentației de a lua cu mine o sticlă de vin… fără vin, perfectă pentru șoferi. Recomand spumantul Le Mat (@lematdrinks), absolut delicios și cu zero alcool, perfect pentru șoferi.

Simona Călinescu– Alist Magazine

La finalul lunii octombrie am fugit la Ploiești Jazz Festival, unde am avut ocazia să ascult piese celebre precum “My Way”, “Fly Me To The Moon” sau “New York, New York” interpretate de New Vegas Show, adică Petru Călinescu și Maximilian Muntean, alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Ploiești, condusă de dirijorul Alexandru Ilie.

Timp de o oră și jumătate sala a fost ținută în suspans de vocile perfect armonizate ale soliștilor și intrarea treptată în scenă a instrumentiștilor: s-a avansat de la formula mai restrânsă a orchestrei de jazz la cea simfonică, ajungând la peste 50 de muzicieni uniți pe aceeași scenă. “Feeling Good – A Tribute To The Great American Songbook” a fost de vis!

Related Posts

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…

Actorul de origine română Sebastian Stan, în rolul vieții lui

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de…

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, între 6-22 decembrie, la Art Safari Christmas Edition

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment…