Nicoleta Nicolae ∙ March 14, 2024 ∙ 10 min read

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările care ne-au atenția.

Alina Ceușan se alătură echipei 4F ca ambasador de brand 

Alergare? Înot? Fitness? Orice formă de mișcare ne face inima să bată mai repede. 4F este unul dintre cele mai apreciate branduri de îmbrăcăminte și accesorii sportive, ce susține orice formă de mișcare, cu atenție pe calitate și confort încă din 2007.

Ideea ce stă la baza valorilor 4F este de a inspira comunitatea să încerce noi activități fizice și să le integreze în stilul de viață. Colecțiile 4F includ echipamente atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru amatorii pasionați. Cu ocazia lansării noii colecții sport multifuncționale, 4F anunță cu entuziasm că Alina Ceușan, printre cei mai activi influenceri din România, se alătură echipei ca ambasador de brand.

Cu o experiență de peste 12 ani în mediul online ca influencer consacrat și recent prezentator TV, Alina este recunoscută pentru stilul său vestimentar cameleonic, dar și pentru stilul de viață activ. Un obicei frecvent este de a-și încuraja comunitatea să facă mișcare și să se bucure de diferitele tipuri de activități. De aceeași parte, 4F sprijină fiecare activitate fizică prin îmbrăcăminte tehnică și accesorii sportive atent create, astfel încât să ofere confort indiferent de disciplină. Și pentru că unde sunt mai mulți, puterea crește, 4F și Alina și-au unit forțele pentru a forma o singură echipă pasionată de sport, pentru promovarea tuturor colecțiilor în 2024.  

„Sportul a fost tot timpul nativ pentru mine și sunt foarte entuziasmată de această nouă colaborare în calitate de ambasador 4F. De-abia aștept să fac parte din tot universul 4F, toate evenimentele și lansările. Avem multe planuri în direcția aceasta și sper că cei din comunitatea mea online să fie la fel de încântați de această nouă colecție și colaborare.” – menționează Alina Ceușan, noul ambasador 4F.

Călătorește fără bătăi de cap cu PEACH™ 2 go, performantul dispozitiv de epilare IPL de la Foreo 

Aparatul perfect pentru femeile care călătoresc mult și au nevoie de o versiune mai compactă și mai prietenoasă a dispozitivului favorit de epilare IPL

Viața tocmai a devenit mai ușoară pentru aceia dintre noi care suntem mereu pe fugă. FOREO, liderul mondial în domeniul beauty-tech, îți prezintă ultima sa inovație, PEACH™ 2 go.Acest epilator IPL compact este conceput să alunge grijile iubitorilor de călătorii și de frumos, deoarece le oferă o variantă mai comodă și mai ușor de luat în valize a surorii sale mai mari, PEACH™ 2.

PEACH™ 2 go oferă cea mai simplă, mai rapidă și mai eficientă metodă de epilare, chiar și atunci când ești plecat de acasă. Ușor de personalizat, dispozitivul integrează cea mai avansată tehnologie IPL și te ajută să scapi de părul nedorit în doar 12 săptămâni, dar primele rezultate vizibile vor apărea după primele 2 săptămâni.

De ce să te mulțumești cu un aparat de ras când poți alege PEACH™ 2 go? Acest dispozitiv IPL compact reunește toate performanțele și capabilitățile surorii sale mai mari PEACH™ 2,dar la dimensiuni travel-friendly, care o fac să se potrivească perfect chiar și în geanta de mână.

Specificațiile cheie ale dispozitivului PEACH™ 2 go includ:

Putere fără rival: cu o putere de 2 ori mai mare decât orice alt dispozitiv de epilare cu IPL de pe piață, de 6.5 J/cm² , PEACH™ 2 go este uluitor de eficace la fiecare utilizare.

Acoperire extinsă: fereastra sa de tratament este de trei ori mai extinsă decât alte aparate cu IPL de pe piață și te ajută să acoperi o suprafață de piele de trei ori mai mare la o singură utilizare.

Impulsuri luminoase cu viteza fulgerului: pulsațiile sunt produse la un interval incredibil de mic, de 0.5 secunde, ceea ce îi permite noului PEACH™ 2 go să livreze 120 impulsuri pe minut, scurtând și eficientizând durata fiecărui tratament.

Setări versatile: cu 5 intensități și 2 moduri de epilare, dispozitivul este creat să acționeze eficient și pe suprafețe mari, dar și în zone precise de pe corp, asigurând o experiență de epilare personalizată.

Conectare optimă: bucură-te de mai multe setări, ghiduri de tratament și remindere prin intermediul aplicației FOREO, care asigură conexiunea tehnologiei cu frumusețea.

În noul dispozitiv PEACH™ 2 go este încorporat mult high tech de ultimă generație. Tehnologia IPL folosită atacă foliculii de păr cu impulsuri luminoase puternice dar blânde cu pielea, blocându-le creșterea, ceea ce înseamnă că firele de păr aflate în zonele tratate vor cădea. Mai mult decât atât, în timp, acolo va crește din ce în ce mai puțin păr. 

CCC a lansat o nouă colecție sport

Cea mai recentă colecție Reebok este un răsfăț pentru fanii stilului sport! CCC, unul dintre cei mai mari distribuitori Reebok din Europa, oferă cea mai mare selecție de produse ale brandului emblematic. Oferta include modele atemporale de sneakers în tendințe, cu prețuri începând de la doar 199,99 RON, precum și genți sport, rucsacuri și valize. 

Colecția variată Reebok de la CCC este o combinație între clasic și modern. Vei descoperi modele durabile, atemporale, precum perechea iconică Reebok COURT. Acești pantofi sport subțiri, albi și plați, cu cusături care le conferă un aspect vintage, sunt printre cele mai populare modele Reebok.

MaxShape Pro: Tehnologie revoluționară pentru remodelarea corporală de acum în El Studio Titulescu!

El Studio lansează în premieră, MaxShape PRO, un aparat revoluționar care combină tehnologiile HI-EMT cu Radiofrecvența. Acest aparat inovator este disponibil în locația din Sos. Nicolae Titulescu nr. 14 începând cu această lună și promite să ofere rezultate notabile pentru persoanele mai puțin active sau pentru cele care nu dispun de prea mult timp liber pentru a ajunge la antrenamentele de fitness. 

Remodelare corporală fără efort. Descoperă secretul unei transformări corporale spectaculoase cu MaxShape PRO – tratamentul care îmbină tehnologiile HI-EMT cu Radiofrecvența (RF). 

HI-EMT (energie electro-magnetică focalizată): Câmpurile electromagnetice declanșează mii de contracții musculare de înaltă intensitate forțând fibrele musculare și celulele să se înmulțească și să crească la o rată mult mai rapidă. Acest proces ajută semnificativ la creșterea volumului muscular.

RF (Radiofrecvență): Căldura radiofrecvenței distruge celulele grase. Încălzirea cu radiofrecvență pregătește mușchii pentru expunerea la stres, similar cu ceea ce face o încălzire înainte de orice antrenament. Stimulează aportul de sânge către mușchi, astfel încât aceștia să se dezvolte mai puternic și mai rapid. De asemenea, încălzește straturile de grăsime subcutanată la un nivel care provoacă apoptoză. Celulele grase deteriorate vor fi îndepărtate treptat de metabolismul corpului în mod natural, ducând la înlăturarea permanentă a grăsimii. Se recomandă o ședință de tratament de 30 de minute, cu un minimum de 4 sesiuni programate la 7 zile distanță. 

15 sub 15 – O ediție specială despre munca nevăzută a copiilor, care îți arată impactul accesului inegal la educație

Smartree,partener strategic de HR pentru companiile din România, lansează împreună cu Teach for Romania, 15 sub 15: o ediție specială de revistă în care sunt prezentate poveștile a 15 copii sub 15 ani. Aflați sub vârsta legală de angajare în România, acești copii muncesc, sub diferite forme, în comunitățile lor pentru a-și susține familiile.

Prin proiectul 15 sub 15, Smartree susține dreptul egal la educație al oricărui copil din România. Fiecare dintre acești 15 sub 15 mici campioni, exponenți ai comunităților lor, merită acces la soluții educaționale moderne, învățământ de calitate și profesori motivați, ca să reușească ce e mai greu: să nu părăsească sistemul de învățământ înainte de a absolvi.   

„Credem că este în responsabilitatea noastră să ne uităm și la viitor și să investim în cea mai importantă resursă a României: oamenii ei. În contextul actual de deficit major de forță de muncă și competențe din România, abandonul școlar are consecințe grave nu doar pentru elevii care renunță la educație, ci și pentru întreaga societate românească. Forța de muncă de mâine are nevoie de educație de calitate azi și de șanse egale de reușită, indiferent de mediul social din care provine. Educația este șansa copiilor la o viață bună, iar noi avem datoria de a le-o oferi.” Alexandra Peligrad, CEO Smartree. 

Rata de abandon școlar din România rămâne una dintre cele mai mari din Uniunea Europeană, situându-se la 16% în 2022, conform datelor publicate de Eurostat. Este îngrijorător că ratele de abandon școlar prematur au rămas relativ constante în ultimii 10 ani în toate regiunile României, iar media pe țară este la un nivel aproape dublu față de obiectivul asumat la nivelul UE, de sub 9% până în 2030. În timp ce 18 țări membre au reușit deja să atingă acest obiectiv, România progresează foarte lent, atingând în 10 ani o reducere de cca 1%, de la 17% la 16%.    

Impactul economic negativ este semnificativ și se manifestă prin pierderea accelerată de capital uman și amplificarea deficitului de personal, creșterea șomajului și a gradului de sărăcie și, prin urmare, creșterea problemelor sociale, scăderea calității vieții și a nivelului de trai în România.  

„O generație însumează aproximativ 175.000 de elevi. În România, 400.000 de copii sunt în situația de abandon școlar – mai mult de două generații care au părăsit studiile, înainte de a ajunge la liceu. Sunt tineri cu 8 clase sau mai puțin, care își vor găsi foarte greu un loc de muncă bine plătit. În ciuda eforturilor depuse până acum, România este în continuare ţara cu cel mai inechitabil sistem educaţional, potrivit Comisiei Europene. 1 din 5 elevi din mediul rural abandonează școala si jumătate din copiii României sunt la risc de sărăcie și excluziune socială, cu șanse reduse de a-și construi un viitor. Misiunea organizației noastre este ca prin intermediul profesorilor Teach for Romania să reușim să-I aducem pe acești copii la școală, să le creăm un spațiu de siguranță, unde ei să fie motivați, încurajați, și să vină cu plăcere la școală”, Iuliana Pielmuș, Director Executiv, Teach for Romania.

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind invitați…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…