Monica Cismaru ∙ August 13, 2022 ∙ 4 min read

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din California, poate fi declarată decedată în mod oficial. Actrița încă este conectată la aparate pentru a-i menține în viață organele, ca mai apoi acestea să-i fie prelevate pentru a fi donate altor persoane care au nevoie de ele.

Anne Heche a fost protagonista unui accident de mașină în data de 5 august, cand automobilul la al cărui volan se afla a intrat în zidurile unei case din Beverly Hills și a luat foc, iar vedeta a fost transportată de urgență la spital, cu arsuri grave. Anne Heche era singură în mașină la momentul accidentului și se pare că se afla sub influența stupefiantelor, mai exact a cocainei.

Imediat după accident, starea actriței a fost stabilizată la spital, în ciuda arsurilor, dar condiția ei s-a agravat considerabil câteva zile mai târziu și a intrat în comă, fără să apuce să-și recapete cunoștința după teribilul accident. Pe 11 august, familia vedetei a transmis că aceasta a suferit afecțiuni iremediabile la creier și ca nu mai are nicio șansă de supraviețuire.

anne heche
Anne Heche, alături de James Tupper și de fiii ei, Atlas și Homer

În prezent, chiar dacă inima ei încă bate, se află în moarte cerebrală și a fost declarată moartă. ”Astăzi am pierdut un suflet frumos și plin de viață, o mamă iubitoare și un prieten loial. Îi vom simți lipsa, dar sufletul ei va dăinui prin fiii ei, prin munca ei iconică și prin pasiunea cu care a întreprins lucruri. Curajul de a- și susține întotdeauna adevărul și felul în care a împărtășit dragoste și acceptare vor continua să aibă un impact”, a transmis purtătorul de cuvânt al actriței.

anne heche
Anne Heche, alături de James Tupper

Homer, fiul vârstă de 20 de ani al vedetei, a transmis, la rândul său, un mesaj: ”Eu și cu fratele meu, Atlas, ne-am pierdut mama. După șase zile pline de evenimente încărcate emoțional, am rămas cu un regret adânc. Nu mai am cuvinte. Mama a scăpat de durere și începe, sper eu, să-si exploreze libertatea eternă”, a spus fiul cel mare al actriței, care mai avea un băiat în vârstă de 13 ani.       

Anne Heche, în filmul Six Days, Seven Nights, în care a jucat alături de Harrison Ford

Tatăl lui Homer este cameramanul Coleman Laffoon, cu care Anne Heche a fost căsătorită timp de cinci ani și de care a divorțat în 2009. Apoi, vedeta a mai avut un fiu, al cărui tată este actorul James Tupper, de care s-a despărțit în 2018.

Anne Heche era o apreciată actriță de la Hollywood, iar printre cele mai cunoscute filme și seriale în care a jucat de-a lungul timpului se numără Another World, Donnie Brasco, Psycho, Six Days, Seven Nights.

Spre sfârșitul anilor ’90, Anne Heche a avut o relație cu Ellen DeGeneres, care tocmai își făcuse publică orientarea sexuală pe coperta revistei Time. Acest lucru n-a fost deloc benefic pentru Heche, a povestit actrița ani mai târziu, care s-a trezit că n-a mai primit nicio ofertă de film timp de zece ani și a și fost concediată dintr-o producție pentru care ar fi trebuit să primească un onorariu de zece milioane de dolari.

Foto: Hepta

Related Posts

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 7-a zi

Jurnal de bord: Workshop de astrologie, cu Dr. Jennifer Freed Ora de bucătărie, cu rețete columbiene Distracție la…

Ce filme și seriale noi vedem în octombrie la TV și pe platformele de streaming

Seriale noi pentru pasionații de magie, thrillere care te vor ține cu sufletul la gură și zeci de…

Andreea Esca, în croaziera Goop-Celebrity Beyond: Meet and greet Gwyneth Paltrow 

Jurnal de bord: ziua a 6-a din croaziera Goop-Celebrity Beyond A venit și ziua mult așteptatei întâlniri cu…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Comedia TeamBuilding este oficial în cinema și deja sparge recorduri

Luni, 26 septembrie, megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni a devenit neîncăpător pentru cea mai mare avanpremieră de…

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

Story of a Home: În vizită la Alina Vîlcu (VIDEO)

A-Listers, astăzi am ales să facem o vizită Story of a Home by Storia.ro, în casa Alinei Vîlcu. Alina…

Bogații din Social Media și Bunny, câinele de 1 milion de dolari

Socia Media ne-a adus în atenție creatorii de conținut din întreaga lume și i-a transformat în celebritățile momentului,…

Gustă noua MILKA mai tandră ca oricând

Noua MILKA este aici. De peste 120 de ani, ne reamintește că tandrețea există pentru a fi împărtășită…

Astra Film Festival 2022, teleportare în viitor cu filme imersive și proiecții Full DOM

S-au pus în vânzare biletele pentru toate evenimentele festivalului. Astra Film Festival aduce din nou cinematograful tip Dom…