Monica Cismaru ∙ August 13, 2022 ∙ 4 min read

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din California, poate fi declarată decedată în mod oficial. Actrița încă este conectată la aparate pentru a-i menține în viață organele, ca mai apoi acestea să-i fie prelevate pentru a fi donate altor persoane care au nevoie de ele.

Anne Heche a fost protagonista unui accident de mașină în data de 5 august, cand automobilul la al cărui volan se afla a intrat în zidurile unei case din Beverly Hills și a luat foc, iar vedeta a fost transportată de urgență la spital, cu arsuri grave. Anne Heche era singură în mașină la momentul accidentului și se pare că se afla sub influența stupefiantelor, mai exact a cocainei.

Imediat după accident, starea actriței a fost stabilizată la spital, în ciuda arsurilor, dar condiția ei s-a agravat considerabil câteva zile mai târziu și a intrat în comă, fără să apuce să-și recapete cunoștința după teribilul accident. Pe 11 august, familia vedetei a transmis că aceasta a suferit afecțiuni iremediabile la creier și ca nu mai are nicio șansă de supraviețuire.

anne heche
Anne Heche, alături de James Tupper și de fiii ei, Atlas și Homer

În prezent, chiar dacă inima ei încă bate, se află în moarte cerebrală și a fost declarată moartă. ”Astăzi am pierdut un suflet frumos și plin de viață, o mamă iubitoare și un prieten loial. Îi vom simți lipsa, dar sufletul ei va dăinui prin fiii ei, prin munca ei iconică și prin pasiunea cu care a întreprins lucruri. Curajul de a- și susține întotdeauna adevărul și felul în care a împărtășit dragoste și acceptare vor continua să aibă un impact”, a transmis purtătorul de cuvânt al actriței.

anne heche
Anne Heche, alături de James Tupper

Homer, fiul vârstă de 20 de ani al vedetei, a transmis, la rândul său, un mesaj: ”Eu și cu fratele meu, Atlas, ne-am pierdut mama. După șase zile pline de evenimente încărcate emoțional, am rămas cu un regret adânc. Nu mai am cuvinte. Mama a scăpat de durere și începe, sper eu, să-si exploreze libertatea eternă”, a spus fiul cel mare al actriței, care mai avea un băiat în vârstă de 13 ani.       

Anne Heche, în filmul Six Days, Seven Nights, în care a jucat alături de Harrison Ford

Tatăl lui Homer este cameramanul Coleman Laffoon, cu care Anne Heche a fost căsătorită timp de cinci ani și de care a divorțat în 2009. Apoi, vedeta a mai avut un fiu, al cărui tată este actorul James Tupper, de care s-a despărțit în 2018.

Anne Heche era o apreciată actriță de la Hollywood, iar printre cele mai cunoscute filme și seriale în care a jucat de-a lungul timpului se numără Another World, Donnie Brasco, Psycho, Six Days, Seven Nights.

Spre sfârșitul anilor ’90, Anne Heche a avut o relație cu Ellen DeGeneres, care tocmai își făcuse publică orientarea sexuală pe coperta revistei Time. Acest lucru n-a fost deloc benefic pentru Heche, a povestit actrița ani mai târziu, care s-a trezit că n-a mai primit nicio ofertă de film timp de zece ani și a și fost concediată dintr-o producție pentru care ar fi trebuit să primească un onorariu de zece milioane de dolari.

Foto: Hepta

Related Posts

Simona Vilău, curator Art Safari: „Arta e un sport al minții. Ne lasă libere emoțiile”

Artist și curator, Simona Vilău este responsabilă primăvara aceasta cu o fascinantă punere în scenă a unei expoziții…

George și Amal Clooney dau Marea Britanie pe Franța

George (62 de ani) și Amal Clooney (46 de ani), unul dintre cele mai admirate și urmărite cupluri…

Chase & Status, câștigâtorii premiului „Producer of the Year” în cadrul Brit Awards 2024, pregătesc un show incendiar pentru această ediție a festivalului Massif

Creatorii celor mai apreciate experiențe de festival din Europa au pregătit noul concept de divertisment de la munte,…

7 parfumuri cu ambroxan, molecula care amplifică senzualitatea și charisma

Ambroxanul este acea moleculă folosită în parfumerie care te face irezistibil prin miros, un ingredient care te încarcă…

MOËT & CHANDON vă invită să aveți parte de o experiență memorabilă în pivnițele sale de poveste

Cea mai mare noutate a celebrei Galerii Impériale este opera de artă avangardistă, alocată de Casa Moët &…

Blake Lively dezvăluie care e secretul căsniciei ei fericite alături de Ryan Reynolds

Blake Lively (36 de ani) formează un cuplu cu Ryan Reynolds (47 de ani) de 12 ani și…

Renée Zellweger revine în partea a patra ”Bridget Jones”

Fanii celebrului personaj Bridget Jones se vor bucura să afle că filmul omonim va reveni cu partea a…

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie 2024. Berbec Relațiile cu ceilalți și…

Tot ce trebuie să știi despre noua ecranizare SHŌGUN, de la FX, disponibilă din 27 februarie pe DISNEY+

Bazată pe celebrul roman scris de James Clavell, seria Shōgun este o oglindire a Japoniei de la 1600,…

Mirona Radu: „Festivalurile de film sunt un spațiu ideal pentru a încuraja interacțiunea și dialogul între generații”

Am vorbit cu Mirona Radu, directoarea și inițiatoarea Film O’Clock International Festival, despre ediția din acest an, care…