Monica Cismaru ∙ August 13, 2022 ∙ 4 min read

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din California, poate fi declarată decedată în mod oficial. Actrița încă este conectată la aparate pentru a-i menține în viață organele, ca mai apoi acestea să-i fie prelevate pentru a fi donate altor persoane care au nevoie de ele.

Anne Heche a fost protagonista unui accident de mașină în data de 5 august, cand automobilul la al cărui volan se afla a intrat în zidurile unei case din Beverly Hills și a luat foc, iar vedeta a fost transportată de urgență la spital, cu arsuri grave. Anne Heche era singură în mașină la momentul accidentului și se pare că se afla sub influența stupefiantelor, mai exact a cocainei.

Imediat după accident, starea actriței a fost stabilizată la spital, în ciuda arsurilor, dar condiția ei s-a agravat considerabil câteva zile mai târziu și a intrat în comă, fără să apuce să-și recapete cunoștința după teribilul accident. Pe 11 august, familia vedetei a transmis că aceasta a suferit afecțiuni iremediabile la creier și ca nu mai are nicio șansă de supraviețuire.

anne heche
Anne Heche, alături de James Tupper și de fiii ei, Atlas și Homer

În prezent, chiar dacă inima ei încă bate, se află în moarte cerebrală și a fost declarată moartă. ”Astăzi am pierdut un suflet frumos și plin de viață, o mamă iubitoare și un prieten loial. Îi vom simți lipsa, dar sufletul ei va dăinui prin fiii ei, prin munca ei iconică și prin pasiunea cu care a întreprins lucruri. Curajul de a- și susține întotdeauna adevărul și felul în care a împărtășit dragoste și acceptare vor continua să aibă un impact”, a transmis purtătorul de cuvânt al actriței.

anne heche
Anne Heche, alături de James Tupper

Homer, fiul vârstă de 20 de ani al vedetei, a transmis, la rândul său, un mesaj: ”Eu și cu fratele meu, Atlas, ne-am pierdut mama. După șase zile pline de evenimente încărcate emoțional, am rămas cu un regret adânc. Nu mai am cuvinte. Mama a scăpat de durere și începe, sper eu, să-si exploreze libertatea eternă”, a spus fiul cel mare al actriței, care mai avea un băiat în vârstă de 13 ani.       

Anne Heche, în filmul Six Days, Seven Nights, în care a jucat alături de Harrison Ford

Tatăl lui Homer este cameramanul Coleman Laffoon, cu care Anne Heche a fost căsătorită timp de cinci ani și de care a divorțat în 2009. Apoi, vedeta a mai avut un fiu, al cărui tată este actorul James Tupper, de care s-a despărțit în 2018.

Anne Heche era o apreciată actriță de la Hollywood, iar printre cele mai cunoscute filme și seriale în care a jucat de-a lungul timpului se numără Another World, Donnie Brasco, Psycho, Six Days, Seven Nights.

Spre sfârșitul anilor ’90, Anne Heche a avut o relație cu Ellen DeGeneres, care tocmai își făcuse publică orientarea sexuală pe coperta revistei Time. Acest lucru n-a fost deloc benefic pentru Heche, a povestit actrița ani mai târziu, care s-a trezit că n-a mai primit nicio ofertă de film timp de zece ani și a și fost concediată dintr-o producție pentru care ar fi trebuit să primească un onorariu de zece milioane de dolari.

Foto: Hepta

Related Posts

Lindsay Lohan, primele poze însărcinată

Actrița Lindsay Lohan s-a lăsat surprinsă de camera foto într-una dintre cele mai emoționante ipostaze din viața unei…

De ce să alegi o vacanță într-o croazieră? Iată avantajele!

Dacă ești adeptul unei vacanțe în care totul este organizat și aranjat, iar nu nu trebuie decât sa…

Cel mai nou și surprinzător cuplu din showbiz: Bill Murray și Kelis

Un nou cuplu de vedete apare pe firmament: cel format din actorul Bill Murray (72 de ani) și…

Ultimul mesaj transmis de Stephan Pelger, înainte de a se sinucide

Stephan Pelger a fost găsit decedat astăzi, în propria locuință. Un vecin a fost cel care a anunțat…

Evoluție, inovație, momente împreună – IQOS promite o experiență revoluționară la TIFF

Mâine începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), ocazie cu care IQOS își invită publicul la un eveniment…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, am făcut o selecție a lucrurilor care ne-au atras atenția. Iată noutățile acestei perioade….

Idei de cadouri pentru cei care adoră croazierele

Fie că vrei să surprinzi persoana care merge în croazieră, fie că vrei să revii din vacanță cu…

Cum arată Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon

La 23 de ani de la ultima lor colaborare pe marile ecrane, pentru producția ”Gladiator”, Joaquin Phoenix și…

Mădălina Ghenea își susține iubitul din tribune, la Roland Garros

Mădălina Ghenea (35 de ani) și-a susținut (presupusul) nou iubit din tribune, la turneul de tenis Roland Garros,…

„Romeo şi Julieta” revine după o pauză de trei ani pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Veștile bune circulă repede. Pe 9 şi 10 iunie, de la ora 18.30, Opera Națională București anunță reluarea…